- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
tam kendime oy verecektim oy butonlari gitmisay ne talihsizim
ay sen cok tatlisin..merak etme gelir sanirim bir karisiklik oldu olmayan arakadas icinde yarismanin adil olmasi adina duzenlenene kadar kapatilmasi mantikli..ama sen yine kendi kendine verirsn oyunu acilinca merak etme
Oylama başını almış gitmiş;, ama benim yemek yok listede
tam kendime oy verecektim oy butonlari gitmisay ne talihsizim
yok canim,henuz birsey alip basini gitmedi...zaten gordugun uzere kapatildi endiselenme yani..
Tamamda kendimi oylamaya kaptırmışken. .Sebebini bilmediğimizden dolayı sistem bir kullanıcıyı siliyor, bunu çözene kadar anket kapalıdır.
Tamamda kendimi oylamaya kaptırmışken. .
Bence azerini tekrar çekin, beni geri sokun
Bende olay ben kaynaklı bir hata sanıyordum :)) yani netle ilgili diye düşündüm bi an sonra baktım ki genel anlamda arıza varmış
Olurmu, ilk önce anket konulduğunda ben vardım, iceriye seni aldilar, ben kenara düştüm ve sahnenin dışına çıkdımsen gec kaldin annem bi kere ilk ben soyledim baga ne
Olurmu, ilk önce anket konulduğunda ben vardım, iceriye seni aldilar, ben kenara düştüm ve sahnenin dışına çıkdım
yok canim olay benle alakalidaha bu ne ki site coker birazdan Kazen ishsiz biz sitesiz kaliriz yani ben de bu sans varken bunlar mumkun
eee 13 000 mesaj sayisi kk da o ka cene caldim az bi torpilimiz olsun demi
Ay sen çok yaşa emi azerinn :)) bu güz o kadar mutsuz ve hüzünlüydümki şurda tüm neşem geri geliyo inanın :) yüzümü güldürdün azerinncim Rabbim de seni güldürsün
Olurmu, ilk önce anket konulduğunda ben vardım, iceriye seni aldilar, ben kenara düştüm ve sahnenin dışına çıkdım
yok canim ya fenaliktan degil gulelim diye soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?