Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
tam kendime oy verecektim oy butonlari gitmisay ne talihsizim

ay sen cok tatlisin..merak etme gelir sanirim bir karisiklik oldu olmayan arakadas icinde yarismanin adil olmasi adina duzenlenene kadar kapatilmasi mantikli..ama sen yine kendi kendine verirsn oyunu acilinca merak etme

ay sen cok tatlisin..merak etme gelir sanirim bir karisiklik oldu olmayan arakadas icinde yarismanin adil olmasi adina duzenlenene kadar kapatilmasi mantikli..ama sen yine kendi kendine verirsn oyunu acilinca merak etme

sonra Kazen 2 secenek arasinda kalir en son ben ekledim diye benim tarifim eklenmez falan filanyok ben oyumu geri cekicem galiba en azindan sansizligim milleti kapsamasin

Bende olay ben kaynaklı bir hata sanıyordum :)) yani netle ilgili diye düşündüm bi an sonra baktım ki genel anlamda arıza varmış

yok canim olay benle alakalidaha bu ne ki site coker birazdan Kazen ishsiz biz sitesiz kaliriz yani ben de bu sans varken bunlar mumkun

yok canim olay benle alakalidaha bu ne ki site coker birazdan Kazen ishsiz biz sitesiz kaliriz yani ben de bu sans varken bunlar mumkun

Ay sen çok yaşa emi azerinn :)) bu güz o kadar mutsuz ve hüzünlüydümki şurda tüm neşem geri geliyo inanın :) yüzümü güldürdün azerinncim Rabbim de seni güldürsün

Ay sen çok yaşa emi azerinn :)) bu güz o kadar mutsuz ve hüzünlüydümki şurda tüm neşem geri geliyo inanın :) yüzümü güldürdün azerinncim Rabbim de seni güldürsün

tesekkur ederim kuzumgulmek kadar guzel bir sey var mi hepimizi guldursun insallah Rabbim
ben kacar heruf yolda yakalanmayalim zati dun sen bi sey karistiriyosun o kk da deyip durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…