• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
aslinda dun ekledim ama hala yayinlanmamis
sorun yayinlanmayacagi degil canim kesin yayinlanir da accik erken yayinlansaydi da millet de gorseydi:60::60:

adim kiskanc esli azerine cikacak sonunda:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aynen öle sorun görememiz oldu son dakika yayınlanıcak bi de pazar herkes gezmelerde herif günü olduğundan görenlerin sayısı az olcak..
neyseki oylama bir gün değil zamana yayılmış oy vermeden yeni tarifleri farkederler sanırım...

Hayırlı olsuunn... :52: Anket açılmış :34: Paylaşım yapıp mutfaklarını,tariflerini bizler açan,paylaşan tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendi adıma :54::42: Herkese bol şans diliyorum..Malesefki bir yarışmacı ödül alacak ama yılmak yok..Diger kategorilerde tekrar tekrar tariflerinizi paylaşın ve yılmayın..Bakın örnek ben,üçüncü katılımımda birinci olabildim ve ödülümü kaptım :65:
Merakla yarışmayı takip edecegim,bakalım neler olacak :52:

8 katılım vardı 8 tane cevap seçeneği açtım ama 7 tane oldu :)))) sonra dedim her halde yanlış saydım. Anında uyarı geldi hallettim lütfen kusura bakmayın...
ben sabirsiz davrandim sanirim :17:sanki 10 dakikada oy patlamasi yasicakmisim gibi heyecanlandim bi an:1:
tesekkur ederim...

Back