Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
aranizda Kazenin cep telefonunun numarasini bilen var mi:84::84::84::84::84::84::84:

Telefon No: +905453657552 / +9054kdnlrklb

Özel değil zaten iletişimde yazıyor canım

Elossa ya da rüzgargülüne mesaj yolladın mı birde , sonuçta yemek bölümü editörleri onlar , yardımcı olacaklardır .

kiz saka yapiyordum ben yahemencecik de bulup eklemisben kalkip telimden Kazeni arayacam he benim heruf atar beni 5.kattananami zor ariyorum ben

kiz saka yapiyordum ben yahemencecik de bulup eklemisben kalkip telimden Kazeni arayacam he benim heruf atar beni 5.kattananami zor ariyorum ben

Eşine söyle o arasın o zaman , ne oldu bizim hanımın tarifleri desin

En kötü anket açılınca eklerler canım zaten ,emeklerin boşa gitmez merak etme ama göreydikte gözüm alışsaydı azıcık

Eşine söyle o arasın o zaman , ne oldu bizim hanımın tarifleri desin

En kötü anket açılınca eklerler canım zaten ,emeklerin boşa gitmez merak etme ama göreydikte gözüm alışsaydı azıcık
Sen teli ekleyince dedim şimdi azerin diyecek ki benim herif izin vermezTam öyle oldu
Belki daha iyi olur ilk bakıştaböyle kalıp hemen oyu veririz

ay hic gulecegim yoktu aus sen cok yasa emibizim hanimin tarifleri he
artik ne zaman eklerse o zaman goruruz cani sagolsun sona kalirsam da bu sefer de bunu bahane ederim iste ne guzel

ay hic gulecegim yoktu aus sen cok yasa emibizim hanimin tarifleri he
artik ne zaman eklerse o zaman goruruz cani sagolsun sona kalirsam da bu sefer de bunu bahane ederim iste ne guzel
Bahanede buldun sizin yüzünüzden sonuncu oldum dersin

Son düzenleme:
son günemi kaldın
merak ettim ama tariflerini:26::26::26::26:
nolcak şimdi tüh yaaa
aslinda dun ekledim ama hala yayinlanmamis
sorun yayinlanmayacagi degil canim kesin yayinlanir da accik erken yayinlansaydi da millet de gorseydi
Sen teli ekleyince dedim şimdi azerin diyecek ki benim herif izin vermezTam öyle oldu
Belki daha iyi olur ilk bakıştaböyle kalıp hemen oyu veririz

adim kiskanc esli azerine cikacak sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…