- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Anket açılırken hepimize süpriz olacak bu gidişle senin yemekler tatlım
Kazen gelse de acsa su konuyu zaten gec yukledim millet bi kac saat gorseydi bari
sen de yumurta kapıya dayanana kaaa nirdeydin annem
napiyim bacim simdiye kadar hic yapmadigim bir sey olunca bulmasi zor oldu
Hmmmm , merak üstüne merak duygusu uyanıyor damarlarımda :18:
azerincim hala konu yok, cok merak ettim yauuu
aranizda Kazenin cep telefonunun numarasini bilen var mi:84::84::84::84::84::84::84:
Telefon No: +905453657552 / +9054kdnlrklb
Özel değil zaten iletişimde yazıyor canım
Elossa ya da rüzgargülüne mesaj yolladın mı birde , sonuçta yemek bölümü editörleri onlar , yardımcı olacaklardır .
kiz saka yapiyordum ben yahemencecik de bulup eklemis ben kalkip telimden Kazeni arayacam he benim heruf atar beni 5.kattan anami zor ariyorum ben
aranizda Kazenin cep telefonunun numarasini bilen var mi:84::84::84::84::84::84::84:
Sen teli ekleyince dedim şimdi azerin diyecek ki benim herif izin vermez
Eşine söyle o arasın o zaman , ne oldu bizim hanımın tarifleri desin
En kötü anket açılınca eklerler canım zaten ,emeklerin boşa gitmez merak etme ama göreydikte gözüm alışsaydı azıcık
kiz saka yapiyordum ben yahemencecik de bulup eklemis ben kalkip telimden Kazeni arayacam he benim heruf atar beni 5.kattan anami zor ariyorum ben
Sen teli ekleyince dedim şimdi azerin diyecek ki benim herif izin vermezTam öyle oldu
Belki daha iyi olur ilk bakıştaböyle kalıp hemen oyu veririz
Eşine söyle o arasın o zaman , ne oldu bizim hanımın tarifleri desin
En kötü anket açılınca eklerler canım zaten ,emeklerin boşa gitmez merak etme ama göreydikte gözüm alışsaydı azıcık
Hmmm yeni bir yöntem mi yoksa bu diyorsun ?
Bakayım işe yararsa bir dahakine bende son dakika eklerim bari
Bahanede buldun sizin yüzünüzden sonuncu oldum dersinay hic gulecegim yoktu aus sen cok yasa emibizim hanimin tarifleri he
artik ne zaman eklerse o zaman goruruz cani sagolsun sona kalirsam da bu sefer de bunu bahane ederim iste ne guzel
aslinda dun ekledim ama hala yayinlanmamisson günemi kaldın
merak ettim ama tariflerini:26::26::26::26:
nolcak şimdi tüh yaaa
Sen teli ekleyince dedim şimdi azerin diyecek ki benim herif izin vermezTam öyle oldu
Belki daha iyi olur ilk bakıştaböyle kalıp hemen oyu veririz
Bahanede buldun sizin yüzünüzden sonuncu oldum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?