- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
Biber dolması niçin kabul ediliyor sebze oldugu içinse asma yaprağı da sebze.bencede haksızlık olmasın ya dolmalar gitsin yada asma yaprağının sebzeli gi kabul görsün.Yani bir kategoriye koyarsak sebze deriz tabi ama sebze yemekleri deyince akla hep patlican kabak patates brokoli falan geliyor ben biber dolmasi yapmistim hatta koysammi yarismaya dedim ama kabul olmaz diye dusundum ama onda sikinti yokmus oyle dusunursek yaprak sarmasinda da olmaz tabi ama cok degisik oldu bu yarisma:) hayirlisi olsun bakalim
Neye göre kime göreSebze olup olmadigina dedigim yonetim karar verir benim demek istedigim kategoriye uygun mu degil mi
Neye göre kime göreSebze olup olmadigina dedigim yonetim karar verir benim demek istedigim kategoriye uygun mu degil mi
Onlar sebze değil deselerde sebzeHeeeer neyse yonetime bırakıyorum karari ve susuyorum.. uzatmaya gerek yok sabaha kadar sebze mi degil mi konusmaya da gerek yok yonetim karar verir
O konuda haklisiniz dolmalik biber de sebze yaprak da sebze biberin dolmasi kabul edilmis yapragin dolmasida kabul edilmeli bu acidan bakarsak birsey diyemedim vallaBiber dolması niçin kabul ediliyor sebze oldugu içinse asma yaprağı da sebze.bencede haksızlık olmasın ya dolmalar gitsin yada asma yaprağının sebzeli gi kabul görsün.
Aklın yolu birdirO konuda haklisiniz dolmalik biber de sebze yaprak da sebze biberin dolmasi kabul edilmis yapragin dolmasida kabul edilmeli bu acidan bakarsak birsey diyemedim valla
Asma yapragi yemegide varmis simdi baktim da onuda yeni gordum gercekten baya da yapan varmis ustelik:)Aklın yolu birdir
Biber domates lahana bunlarda bitki hayvansal gıda değil ki bitkisel gıda.Yaprak daha çok bitki gibi geliyor bana da...
Ama doğrusunu bilemiyorum
Ozellikle tokat ve cevresinde çorumda üzüm bağlarının olduğu yerlerde yapilirAsma yapragi yemegide varmis simdi baktim da onuda yeni gordum gercekten baya da yapan varmis ustelik:)
Bitki ve sebze birdir diyorsun yani :)Biber domates lahana bunlarda bitki hayvansal gıda değil ki bitkisel gıda.
Beslenmeve diyet dersinde öyle gördüm ankara üniversitesindeBitki ve sebze birdir diyorsun yani :)
Vhalla bende bilmiyorum ki...:)))
Baktımda lahana bitki diye geçiyor :)Beslenmeve diyet dersinde öyle gördüm ankara üniversitesinde
Öğrenecek çok şeyimiz varBaktımda lahana bitki diye geçiyor :)
Yaprak herhalde şekli ve ismi sebebiyle bitkiyi anımsatıyor
Hatta domatese meyve diyorlar...biz bunlara sebze deyip geçiyorduk
Lahananın birçok çeşidi varLahana sebze canım onun sarması kategoriye çok uygun ama inan bundan emin değilim
Lahananın birçok çeşidi varLahana sebze canım onun sarması kategoriye çok uygun ama inan bundan emin değilim
Lahana diyet çorbasıLahananın birçok çeşidi var
Kavurması
Sarması
Kapuskası
Turşu kavurması
Etlisi kıymalısı
Konunun aydınlatılmasına çok sevindim ablacım
Dolma olduğu için itiraz edilmiyor asma yaprağı sebze değildir yapraktır dolma dışında bir vasfı yoktur. Sebze birçok yemeğe uyarlanabilir olmalıdır. Patlıcan,patates,kabak,domates bunlardan zilyon tane yemek çıkartılabilir. Yarışma kuralında yazıyor. Uygun olmaması durumunda red edilecektir diye.Çünkü asma yaprağı sebze ve inandığım şeyin peşinden giderim.kabul etmeselerde sebze.Dolma olduğu için diyorlarsa tüm dolmalar gitsin.benimkide gitsin.
Her bitki sebze değildir..Biber domates lahana bunlarda bitki hayvansal gıda değil ki bitkisel gıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?