- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi Kinoalihatun
Diyet yapmasam da yiyorumLahana diyet çorbası![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet yapmasam da yiyorumLahana diyet çorbası![]()
Araştırırsanız bir çok yemekte kullanılıyor.siz bilmiyorsunuz diye sebze vasfını yitirmez.Dolma olduğu için itiraz edilmiyor asma yaprağı sebze değildir yapraktır dolma dışında bir vasfı yoktur. Sebze birçok yemeğe uyarlanabilir olmalıdır. Patlıcan,patates,kabak,domates bunlardan zilyon tane yemek çıkartılabilir. Yarışma kuralında yazıyor. Uygun olmaması durumunda red edilecektir diye.
Ama yenilebilir olanlar meyve ve sebzedirHer bitki sebze değildir..
Herkes bilmiyor diye ipini çekiyorlar asma yaprağının lezzetlidir vebizim yöremizde bir cok yemeği yapılır.yonetimin adaletli olmasinirbekliyorum.biber lahana ne kadar sebzeyse asma yaprağı da sebzedir.Asma yapragininda yemegi varmis ama baktim bende hic duymamistim ve yemek sitelerinde sebze bolumunde gecmis hep ben bu asamada yonetimin fikrini merak ediyorum ne olucak bakaliim
Dolmalık biber kadar asma yaprağı da sebzedir.yırtma var yaprak aşı var.balıkla beraber yemeği var araştırırsanız bulursunuz bence.kara lahanayı bende severim.ama asma yaprağı da sebzedirSarma bilemedim meyve yaprağı sonuçta ama lahana hangi lahanadan bahsediyorsunuz biz rizeliyiz kara lahanayla yapıyoruz sarmayıyemeğini de yaparız asma için birşey diyemicem ama dolmalik biber tabi ki sebze yapmayin yav
![]()
Kuru soğanı az yagda kavurun salçasını suyunu ekleyin onceden haşladığımız mercimegide katın birazda bulgur asma yapraklarini ince ince kıyın katın.uzerinede sarimsakli yogurt miss.Diyet yapmasam da yiyorum![]()
Teşekkür ederim hemen yollayım.Immm coook canim cekti buarayada yolla ellerine saglik![]()
Asma yaprağının da bir çok çeşiti var yemek olarak.ve sebzedir eğer lahana biber dolması yarışabiliyorsa ve bana izin verilmezse ortada büyük bir haksızlık var demektir.Lahananın birçok çeşidi var
Kavurması
Sarması
Kapuskası
Turşu kavurması
Etlisi kıymalısı
Konunun aydınlatılmasına çok sevindim ablacım![]()
Anlamsız bir düşünce bence ıspanak ta yaprak semizotunuda ot diye reddedersiniz siz.Dolma olduğu için itiraz edilmiyor asma yaprağı sebze değildir yapraktır dolma dışında bir vasfı yoktur. Sebze birçok yemeğe uyarlanabilir olmalıdır. Patlıcan,patates,kabak,domates bunlardan zilyon tane yemek çıkartılabilir. Yarışma kuralında yazıyor. Uygun olmaması durumunda red edilecektir diye.
Ispanak bir meyvenin yaprağı değil ki neyse zaten boşuna konuşuyoruz kurallar belli belki de kabul edilecek zaten sebze diye ama normalde sebze diyemeyiz tam olarakAnlamsız bir düşünce bence ıspanak ta yaprak semizotunuda ot diye reddedersiniz siz.
Dolma olduğu için itiraz edilmiyor asma yaprağı sebze değildir yapraktır dolma dışında bir vasfı yoktur. Sebze birçok yemeğe uyarlanabilir olmalıdır. Patlıcan,patates,kabak,domates bunlardan zilyon tane yemek çıkartılabilir. Yarışma kuralında yazıyor. Uygun olmaması durumunda red edilecektir diye.
Meyve yaprağı olması sebze olmasına engel değil ki patates ve havucta kök ozamanIspanak bir meyvenin yaprağı değil ki neyse zaten boşuna konuşuyoruz kurallar belli belki de kabul edilecek zaten sebze diye ama normalde sebze diyemeyiz tam olarak![]()
Karşılığında verdiğiniz örnekler çok garip oluyor patates havuç ıspanakMeyve yaprağı olması sebze olmasına engel değil ki patates ve havucta kök ozaman
Yaprak dediniz sebze olammaz bende yaprak kök gövde ayırdım sizin için neresi garip.bir sebzeye yaprak kök diye ayrım yapamazsınız diyorum sadeceKarşılığında verdiğiniz örnekler çok garip oluyor patates havuç ıspanak![]()
Peki asma yaprağı neyin yaprağı?Yaprak dediniz sebze olammaz bende yaprak kök gövde ayırdım sizin için neresi garip.bir sebzeye yaprak kök diye ayrım yapamazsınız diyorum sadece
Nereye varmaya çalışıyorsunuz ben asma sebze değil dediniz açıkladım.baska yemeği yok dediniz örnek resimleri attım.dahada cevap vermiyorum yönetimin cevabını bekliyorum.Peki asma yaprağı neyin yaprağı?
Ben yemeği yok demedim ayrıca hiç yarışmaya falan katılmıyorum ama meyve yaprağı olduğundan belki kabul edilmeyebilir diye düşünüyorum da herkese ters ters cevaplar veriyorsunuz o yüzden konu dikkatimi çekti.Nereye varmaya çalışıyorsunuz ben asma sebze değil dediniz açıkladım.baska yemeği yok dediniz örnek resimleri attım.dahada cevap vermiyorum yönetimin cevabını bekliyorum.