Zeytinyağlılar Zeytinyağlı yaprak sarması

Sarma bilemedim meyve yaprağı sonuçta ama lahana hangi lahanadan bahsediyorsunuz biz rizeliyiz kara lahanayla yapıyoruz sarmayı ;) yemeğini de yaparız asma için birşey diyemicem ama dolmalik biber tabi ki sebze yapmayin yav :110:

Dolma olduğu için itiraz edilmiyor asma yaprağı sebze değildir yapraktır dolma dışında bir vasfı yoktur. Sebze birçok yemeğe uyarlanabilir olmalıdır. Patlıcan,patates,kabak,domates bunlardan zilyon tane yemek çıkartılabilir. Yarışma kuralında yazıyor. Uygun olmaması durumunda red edilecektir diye.
Araştırırsanız bir çok yemekte kullanılıyor.siz bilmiyorsunuz diye sebze vasfını yitirmez.

Asma yapragininda yemegi varmis ama baktim bende hic duymamistim ve yemek sitelerinde sebze bolumunde gecmis hep ben bu asamada yonetimin fikrini merak ediyorum ne olucak bakaliim
Herkes bilmiyor diye ipini çekiyorlar asma yaprağının lezzetlidir vebizim yöremizde bir cok yemeği yapılır.yonetimin adaletli olmasinirbekliyorum.biber lahana ne kadar sebzeyse asma yaprağı da sebzedir.

Sarma bilemedim meyve yaprağı sonuçta ama lahana hangi lahanadan bahsediyorsunuz biz rizeliyiz kara lahanayla yapıyoruz sarmayı :KK66: yemeğini de yaparız asma için birşey diyemicem ama dolmalik biber tabi ki sebze yapmayin yav :110:
Dolmalık biber kadar asma yaprağı da sebzedir.yırtma var yaprak aşı var.balıkla beraber yemeği var araştırırsanız bulursunuz bence.kara lahanayı bende severim.ama asma yaprağı da sebzedir

Lahananın birçok çeşidi var
Kavurması
Sarması
Kapuskası
Turşu kavurması
Etlisi kıymalısı
Konunun aydınlatılmasına çok sevindim ablacım :KK200::KK19:
Asma yaprağının da bir çok çeşiti var yemek olarak.ve sebzedir eğer lahana biber dolması yarışabiliyorsa ve bana izin verilmezse ortada büyük bir haksızlık var demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolma olduğu için itiraz edilmiyor asma yaprağı sebze değildir yapraktır dolma dışında bir vasfı yoktur. Sebze birçok yemeğe uyarlanabilir olmalıdır. Patlıcan,patates,kabak,domates bunlardan zilyon tane yemek çıkartılabilir. Yarışma kuralında yazıyor. Uygun olmaması durumunda red edilecektir diye.
Anlamsız bir düşünce bence ıspanak ta yaprak semizotunuda ot diye reddedersiniz siz.

Anlamsız bir düşünce bence ıspanak ta yaprak semizotunuda ot diye reddedersiniz siz.
Ispanak bir meyvenin yaprağı değil ki neyse zaten boşuna konuşuyoruz kurallar belli belki de kabul edilecek zaten sebze diye ama normalde sebze diyemeyiz tam olarak ;)

images (6).webp
Bat-Yemeği-Tarifi-470x327.webp
images (7).webp
images (8).webp
images (9).webp
images (6).webp
Bat-Yemeği-Tarifi-470x327.webp

Nevreste Nevreste
Kazen Kazen

Ispanak bir meyvenin yaprağı değil ki neyse zaten boşuna konuşuyoruz kurallar belli belki de kabul edilecek zaten sebze diye ama normalde sebze diyemeyiz tam olarak :KK66:
Meyve yaprağı olması sebze olmasına engel değil ki patates ve havucta kök ozaman

Nereye varmaya çalışıyorsunuz ben asma sebze değil dediniz açıkladım.baska yemeği yok dediniz örnek resimleri attım.dahada cevap vermiyorum yönetimin cevabını bekliyorum.
Ben yemeği yok demedim ayrıca hiç yarışmaya falan katılmıyorum ama meyve yaprağı olduğundan belki kabul edilmeyebilir diye düşünüyorum da herkese ters ters cevaplar veriyorsunuz o yüzden konu dikkatimi çekti.

Back
X