Zeytinyağlılar Zeytinyağlı yaprak sarması

Sarmanin bu kategoruye uygun oldugunu sanmiyorum canim. Ben ozelden Nevreste ye sordum yaprak sarmasiyla katilabilir miyim diye oda malesef kabul etmiyoruz dedi.. kabul edilse ilk gunden ben yapmistim zaten

Ben de kategoriye uygun olmadığını düşünüyorum
Dolmalar sebze ile yapılmış ama asma yaprağının sebze kategorisine girdiğini düşünmüyorum..Hatta emin olmak için sebze yemekleri görsellerinde aratma yaptım bulmadım..Lahana sarması kategoriye uygun olur ama asma yaprağından emin değilim..Bu sebeple Kazen 'e sordum cevap bekliyorum

Dedemin asma bahçesi vardı rahmetlinin.üzümü meyve asma yaprağını sebze bildik biz nevreste.babaannem kurutur değişik yemekletinide yapardı.balık pişirirken firindada kullanılır ekşi olsun diye.lahana dolmasının sebze sayılıp ki herkes biliyor diye öyle yarışmaya alınması asma yaprağının alınmaması haksızlık olur bence. Kazen in cavabını merakla bekliyorum.

Lahana sebze canım onun sarması kategoriye çok uygun ama inan bundan emin değilim

Dedigim gibi sana sormustum ben yoksa zaten sarmada yapmistim onceki gun ama sen kategoriye uygun degil deyince cekimde sadece sebze dolmasi koydum. Acikcasi eger sarma kabul edilirse cok üzülürüm çünkü yapmistim zaten hazirdi sen bana kabul edilmez dedigin icin ertesi gun dolma yapip cekim yaptim..

Savunması eksik kalmış bence ben sonuna kadar asma yaprağının sebze olduğunu savunuyorum.lahana varsa asma yaprağı da olmalı yada butun dolmalar farklı katagori kabul edimeli Kazen

Savunması eksik kalmış bence ben sonuna kadar asma yaprağının sebze olduğunu savunuyorum.lahana varsa asma yaprağı da olmalı yada butun dolmalar farklı katagori kabul edimeli
Ben yonetim olarak Nevreste ye sordum keske sende oyle yapsaymissin cunku sarma mantar gibi seyler emin olamadigimiz icin yonetime danisarak yapmamiz gereken yemekler

Sonuc ne olucak merak ettim bir yandan ugrasmissiniz okdr emekleriniz bosa gitmesin diyorum bir yandan kyohei14 de yapicakmis olmaz denilince vazgecmis iki arada bir derede kaldim dusunce olarak bakalim ne olacak

Ben yonetim olarak Nevreste ye sordum keske sende oyle yapsaymissin cunku sarma mantar gibi seyler emin olamadigimiz icin yonetime danisarak yapmamiz gereken yemekler
Çünkü asma yaprağı sebze ve inandığım şeyin peşinden giderim.kabul etmeselerde sebze.Dolma olduğu için diyorlarsa tüm dolmalar gitsin.benimkide gitsin.

Sonuc ne olucak merak ettim bir yandan ugrasmissiniz okdr emekleriniz bosa gitmesin diyorum bir yandan kyohei14 de yapicakmis olmaz denilince vazgecmis iki arada bir derede kaldim dusunce olarak bakalim ne olacak
Ama sebze kesinlikle ustelik benim gibi kabızlık problemi olanlar için lif kaynağı bir sebze asma yaprağı

Çünkü asma yaprağı sebze ve inandığım şeyin peşinden giderim.kabul etmeselerde sebze.Dolma olduğu için diyorlarsa tüm dolmalar gitsin.benimkide gitsin.
Biber ve domates eger sebze degilse bende kabul ederim ama millete bi soralim domates biber patlican sebze mi degil mi

Ama sebze kesinlikle ustelik benim gibi kabızlık problemi olanlar için lif kaynağı bir sebze asma yaprağı
Yani bir kategoriye koyarsak sebze deriz tabi ama sebze yemekleri deyince akla hep patlican kabak patates brokoli falan geliyor ben biber dolmasi yapmistim hatta koysammi yarismaya dedim ama kabul olmaz diye dusundum ama onda sikinti yokmus oyle dusunursek yaprak sarmasinda da olmaz tabi ama cok degisik oldu bu yarisma:) hayirlisi olsun bakalim

Biber ve domates eger sebze degilse bende kabul ederim ama millete bi soralim domates biber patlican sebze mi degil mi
Ben onlar sebze degil demedim asma yaprağı da sebze dedim çarpıtmayın sözlerimi lütfen.dolma olduğu icin istenmezse hic bir dolma olmasın dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…