- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
Ben etiketlerden yola cikmistimCanım konun tam görünmüyor, bir de kategoriye uyarmı seçtiğin bilemiyorum :)
Asma yaprağı da sebze.bir çok dolma eklenmiş.bence uyuyor.zahmetli bir yemek.Canım konun tam görünmüyor, bir de kategoriye uyarmı seçtiğin bilemiyorum :)
Hosbuldum nailem.begendin mi?Hoşgeldin melikem
Resimleri merakla bekliyoruz
Yaprak aşı var bide ispanak gibi yemegi oluyorLahana olsa olurdu ama yaprak sarma dışında kullanılmıyor diye biliyorum. Dolma kategorisine daha uygun olur gibime geliyor :)Nevreste ablam el atar konuya
Lahana olsa olurdu ama yaprak sarma dışında kullanılmıyor diye biliyorum. Dolma kategorisine daha uygun olur gibime geliyor :)Nevreste ablam el atar konuya
Asma yaprağı da sebze.bir çok dolma eklenmiş.bence uyuyor.zahmetli bir yemek.
Ucu acik oldu bu kategori biraz.. ben patlicanli birseyler yapicaktim bi bakiyorum kebap diye geciyor ama patlican var sebze yemegide bir yandan yine tehlikeye atmiyim dedim kendimi:)Lahana olsa olurdu ama yaprak sarma dışında kullanılmıyor diye biliyorum. Dolma kategorisine daha uygun olur gibime geliyor :)Nevreste ablam el atar konuya
Saol canım.bizim memlekette çok yemeği olur.liflidir .kurutulur mesela babaannem cok güzel yapar yemeğini.kabul edilmezse haksızlık bana değil asma yaprağına olur.Zaten sebze olup olmadığına karar veremedik. Arkadaşlar biber,patlıcan,patates,domates dolması yaptı. Lahana saran da oldu ama lahananın sebze olarak kullanıldığı çeşit fazla. Emeğinize yazık olmasın diye dedim. Elinize sağlık
Zeytinyağlı demiyor sonuçta etlide olur bence canım ucu açık dediğin gibi.Ucu acik oldu bu kategori biraz.. ben patlicanli birseyler yapicaktim bi bakiyorum kebap diye geciyor ama patlican var sebze yemegide bir yandan yine tehlikeye atmiyim dedim kendimi:)
Saol canım.bizim memlekette çok yemeği olur.liflidir .kurutulur mesrla babaannem cok güzel yapar yemeğini.kabul edilmezse haksızlık bana değil asma yaprağına olur.
Teşekkür ederim.Doğrudur,pek bilinmediğinden duymamışızdır. Dolmalar,sarmalar diye ayrı bir kategori daha önce olmuştu sebze denince hiç aklıma gelmedi asma yaprağı :)
Emeğinize sağlık afiyet olsun
Saol nailem ah yakın olsanda uzatsam tencereyi sana.zaten yarısı kaldı özlemişler bizimkilerAsma yaprağıda sebze gillerdenBen börek hariç diğerlerinin yemek kategorisine girdiğini dusunuyorum. Yoksa dolmalar, etli sebze yemekleri, zeytinyağı sebze yemekleri vs çok ayrılır. Ve 3 - 5 tariften öte gitmez
Ben bir tek böreği akşam tek yemek olarak göremiyorum onun dışında herşey kabul edilmeli
Melikem incecik harika olmuş , bi tencere dolusu yerdim
Sen telefona yada bilgisayara yaklaştır ben buradan yutkunurumSaol nailem ah yakın olsanda uzatsam tencereyi sana.zaten yarısı kaldı özlemişler bizimkiler
Kıyamam sana ankaraya gel misafirim ol bir tencere yaprak sarman hazır olacak söz.Sen telefona yada bilgisayara yaklaştır ben buradan yutkunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?