- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
@nananais canım senin madalyan mı var hayırlı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.asma yaprağının bir çok yemeği var.sebze değilse hangi katagoriye koyarız?Ellerine emeğine sağlık .Güzel olmuş ta ben de şüpheye düştüm açıkçası olup olmayacağı hakkında .![]()
Bizim birşey dememiz birşey ifade etmez.Yönetim ne derse o olur.Uygun görürlerse olur tabii ki.Teşekkür ederim.asma yaprağının bir çok yemeği var.sebze değilse hangi katagoriye koyarız?
Hayırlısı diyelim ozaman.Bizim birşey dememiz birşey ifade etmez.Yönetim ne derse o olur.Uygun görürlerse olur tabii ki.
Ben de kategoriye uygun olmadığını düşünüyorum
Dolmalar sebze ile yapılmış ama asma yaprağının sebze kategorisine girdiğini düşünmüyorum..Hatta emin olmak için sebze yemekleri görsellerinde aratma yaptım bulmadım..
Lahana sarması kategoriye uygun olur ama asma yaprağından emin değilim..Bu sebeple
Kazen 'e sordum cevap bekliyorum
![]()
Lahana sebze canım onun sarması kategoriye çok uygun ama inan bundan emin değilimEki Görüntüle 1947402
Eki Görüntüle 1947403
Dedemin asma bahçesi vardı rahmetlinin.üzümü meyve asma yaprağını sebze bildik biz nevreste.babaannem kurutur değişik yemekletinide yapardı.balık pişirirken firindada kullanılır ekşi olsun diye.lahana dolmasının sebze sayılıp ki herkes biliyor diye öyle yarışmaya alınması asma yaprağının alınmaması haksızlık olur bence.@kazen in cavabını merakla bekliyorum.
Dedigim gibi sana sormustum ben yoksa zaten sarmada yapmistim onceki gun ama sen kategoriye uygun degil deyince cekimde sadece sebze dolmasi koydum. Acikcasi eger sarma kabul edilirse cok üzülürüm çünkü yapmistim zaten hazirdi sen bana kabul edilmez dedigin icin ertesi gun dolma yapip cekim yaptim..Ben de kategoriye uygun olmadığını düşünüyorum
Dolmalar sebze ile yapılmış ama asma yaprağının sebze kategorisine girdiğini düşünmüyorum..Hatta emin olmak için sebze yemekleri görsellerinde aratma yaptım bulmadım..
Lahana sarması kategoriye uygun olur ama asma yaprağından emin değilim..Bu sebeple
Kazen 'e sordum cevap bekliyorum
![]()
Savunması eksik kalmış bence ben sonuna kadar asma yaprağının sebze olduğunu savunuyorum.lahana varsa asma yaprağı da olmalı yada butun dolmalar farklı katagori kabul edimeliDedigim gibi sana sormustum ben yoksa zaten sarmada yapmistim onceki gun ama sen kategoriye uygun degil deyince cekimde sadece sebze dolmasi koydum. Acikcasi eger sarma kabul edilse cok üzülürüm çünkü yapmistim zaten hazirdi sen bana kabul edilmez dedigin icin ertesi gun dolma yapip cekim yaptim..
Ben yonetim olarakSavunması eksik kalmış bence ben sonuna kadar asma yaprağının sebze olduğunu savunuyorum.lahana varsa asma yaprağı da olmalı yada butun dolmalar farklı katagori kabul edimeli
Çünkü asma yaprağı sebze ve inandığım şeyin peşinden giderim.kabul etmeselerde sebze.Dolma olduğu için diyorlarsa tüm dolmalar gitsin.benimkide gitsin.Ben yonetim olarakNevreste ye sordum keske sende oyle yapsaymissin cunku sarma mantar gibi seyler emin olamadigimiz icin yonetime danisarak yapmamiz gereken yemekler
Ama sebze kesinlikle ustelik benim gibi kabızlık problemi olanlar için lif kaynağı bir sebze asma yaprağıSonuc ne olucak merak ettim bir yandan ugrasmissiniz okdr emekleriniz bosa gitmesin diyorum bir yandan kyohei14 de yapicakmis olmaz denilince vazgecmis iki arada bir derede kaldim dusunce olarak bakalim ne olacak
Biber ve domates eger sebze degilse bende kabul ederimÇünkü asma yaprağı sebze ve inandığım şeyin peşinden giderim.kabul etmeselerde sebze.Dolma olduğu için diyorlarsa tüm dolmalar gitsin.benimkide gitsin.
Yani bir kategoriye koyarsak sebze deriz tabi ama sebze yemekleri deyince akla hep patlican kabak patates brokoli falan geliyor ben biber dolmasi yapmistim hatta koysammi yarismaya dedim ama kabul olmaz diye dusundum ama onda sikinti yokmus oyle dusunursek yaprak sarmasinda da olmaz tabi ama cok degisik oldu bu yarisma:) hayirlisi olsun bakalimAma sebze kesinlikle ustelik benim gibi kabızlık problemi olanlar için lif kaynağı bir sebze asma yaprağı
Sebze olup olmadigina dedigim yonetim karar verir benim demek istedigim kategoriye uygun mu degil miAma sebze kesinlikle ustelik benim gibi kabızlık problemi olanlar için lif kaynağı bir sebze asma yaprağı
Ben onlar sebze degil demedim asma yaprağı da sebze dedim çarpıtmayın sözlerimi lütfen.dolma olduğu icin istenmezse hic bir dolma olmasın dedimBiber ve domates eger sebze degilse bende kabul ederimama millete bi soralim domates biber patlican sebze mi degil mi
![]()