• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Zeytinyağı sabunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Zeytin yağı sabununu benim anneannem kendisi yapar zeytin bahçemiz var çıkan yağın içine kostik koyar ve sabun elde eder.
Ama zaten genelde her sabun yapımında kostik kullanılıyor.
Kostik güçlü bir dezenfektantır.
Ama sabun yapımında saf hali kullanılmıyor.Zaten saf hali kullanılsa tenle temas eder etmez kaşınmaya başlarız.Güçlü ve etkili bir kimyasaldır.Ama genelde temizlik maddeleri ve sabun yapımında kullanılır.
Anneannem 70 yaşını geçmiştir ama saçında o kadar az dökülme varki inanamazsınız.Cildinide o sabunla yıkar genelde dışardan sabun almaz ama maaşallah cildide baya baya iyi.
Tabi o kullandığı,yediği hiç bir şeyi dışardan almaz nerdeyse hepsini kendi yapar ,yetiştirir onunda etkisi olabilir tabi

bende kulanıyorum yüzüm için harika geldi.sivilcelerim geçmişti ama regl yaklaşınca yeniden çıktılar malesef ama sabunla yine geçer.

doğal zeytinyag sabunu bulacagm bi yer olsa alırdım. bzm burda bi dukkan vardı kadınlar işletirdi kapandı ama :(

Ben bugün 21 yaşıma girdim ve kendimi bildim bileli babam Balıkesirli olduğundan Tariş Marka zeytinyağı sabunu kullanırım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Özellikle kuru ve karma ciltlere birebirdir. Kurutmaz. Ayrıca benim cildim egzamalı olduğu için pul pul dökülür, kaşınır, yanar. Sabun o bölgeyi temizler, 2- 3 güne rahatlatır, ferahlık sağlar ben herkese tavsiye ederim. Ama kuru ve karma ciltli olanlar kullansın. Yağlı ciltlilerde nasıl reaksiyon gösterir bilemiyorum. Ben de tecrübelerimi paylaşıyım istedim. Umarım herkese faydalı olur.

Çok teşekkür ederim ınş birlikte nice güzel yıllara..:)))

ben yaklaşık 8 yıldır saçımı zeyinyağlı sabunla yıkıyorum.arada değiştirip bıttım sabunu ve defne sabunu bir de ardıç katranı sabunu kullanıyorum.bütün faydalarını geçtim inanılmaz saç uzatıyor.saçlar çok parlak oluyor ve dökülme şikayeti varsa kesiyor.yalnız ilk kez kullanacak arkadaşlara bir önerim olacak.ilk kullanıldığında saçları çok sert ve yapış yapış yapar.bunu önlemek için sabunla yıkadıktan sonra çok az miktarda kullandığınız şampuanla yıkayabilirsiniz.ardından da saçınızı elma sirkesi ile durulayın:79:

herkesin cildi farklı ama benimde bir sabunum var..kükürtlü sabun..heryerde satılmıyor benim kullandığım..benim en yakın arkadaşımın benden daha çok sivilcesi vardı yanaklarında falan oda kullandı benimse sadece çenemde var..oda faydası olduğunu söylüyordu..ben sabunumu günde 2 defa kullanıyorum..sabah birde yatarken yıkıyorum..cildimde soyulma oluyor sivilceler büyüyo sonra küçülüyo..ben faydasını gördüm diyemem bitirmedi görüyorum sadece..alnımdakiler bitti yalnız yok sadece çenemde az var..zeytinyağlı çok ii dienler olmuş ben onuda denicem..umarım faydası olur..

bugün bişey öğrendim..yüzünüzü sabunla yıkamayın..yüz hassas diye sabunsuz sadece yıkayın dedi..ne düşünüyosunuz?sizce doğrumudur?sabun derken bütü sabunları kastetti yalnız..

2011 yılında sanırım, Burhaniye'de yazlığımıza gittiğimizde bir zeytinyağı sabunu aldım. halen aynı sabunu kullanıyorum. arada çeşitlerini değiştiriyorum sadece. hamam kokulu, sade ve ardıç katranlı sabun kullanıyorum. şampuan yerine zeytinyağı sabunu kullandığım için de içim çok rahat. tabi ki zeytinyağı sabununu nereden aldığınız da önemli. piyasadaki sabunların büyük kısmı tamamen doğal değil bence.
internette araştırmak isterseniz site adresi bu: http://kolasinlimarket.com/Zeytinyagi-Sabunlari,LA_202-2.html

zeytinyağı sabunu kullanmayan arkadaşlarımın da bu ürüne alışmalarını öneririm.

sevgiler.

Back
X