• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Zeytinyağı sabunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
96
Isparta
Arkadaşlar doğal zeytinyağı sabunu kullanan varmı ??? Ama içinde kimyasal olmayan el yapımı zeytinyağı sabunu.....merak ediyom vücuda yüze faydası çok deniliyor.....burda paylaşın lütfen........bide kıl kökünü beslermi acaba ........cevap bekliyom.......??????????

Arkadaşlar doğal zeytinyağı sabunu kullanan varmı ??? Ama içinde kimyasal olmayan el yapımı zeytinyağı sabunu.....merak ediyom vücuda yüze faydası çok deniliyor.....burda paylaşın lütfen........bide kıl kökünü beslermi acaba ........cevap bekliyom.......??????????

kesinlikle kıl kökünü falan beslemiyor.Yazlığa gittiğim zaman orada köylü kadınların kendi elleriyle yaptıkları mis kokulu zeytinyağlı sabunlarla kocaman sivilcelerim 1 aya geçti walla .. bence güvenle kullanabilirsin.Cildi yumuşatıyor ayrıca kaydirigubbakcemile4

Tamam canım ben banyo sabunu olarak kullanıcam doĞal ÜrÜnler kullanmak ıstıyorum da......doĞalını nasıl bulabılırım.........

YÜzÜn İÇİn mİ kullandın sen ????????

yüzüm için elbette kullandım sivilcelerimden onun sayesinde kurtuldum bebek gibi oluyo insan :icecream: banyoda da liflenirken kullanıyorum harika kaydirigubbakcemile2 ben köy pazarından almıştım ama aktarlarda da vardır herhalde.Aldığımda ist a dönmeden önce stok yaptım resmen sırnaşık şey kiloyla almıştım izmir'den.Köylüler yapıyormuş eğri büğrüler hattaha ama doğallığın mucizesi hihoyyyt

Canım cılt tıpın ne ? Bıde senın aldıĞın sabunun rengı ne ? ÇÜnkÜ aktarlardan aldıĞım cıldı mahvedıyo o yÜzden hataydan ınternetten getırtteceĞım........

Bende bılmıyorum ama.... ÇektıĞın fotoĞrafın Üzerıne gel ve kes ı tıkla.......sonra bu sayfayı tıkla ve yapıŞtır de .....genelde Öyle yapılıyor ÇÜnkÜ.....

Bunlar gerÇekten doĞal.......ben bÖylee nasıl bulacam yaaaaaaa............bızımkıler hıÇ bÖyle deĞıl aktardada yok....bıldıĞın satıŞ yapan bıyer varmı......

Bunlar gerÇekten doĞal.......ben bÖylee nasıl bulacam yaaaaaaa............bİzİmkİler hİÇ bÖyle deĞİl aktardada yok....bİldİĞİn satıŞ yapan bİyer varmı......

ben izmirden aldım bunları walla burda bulamam diye kiloyla aldık hattaha. burda maalesef bilmiyorum ama ege bölgesine tatile giden bir yakının olursa orda kesin bulabilir yerimseniben

canım buldum sana bunlardan satan biyerrrr ama link verebiliyor muyuz site adı şimdi aradım şıp die buldum walla :hooray:

Yok canım tatıle gıden falan......baŞka satıŞ yerı falan yokmu canım ınternette falan.....hanı bazı kÖy kooperatıflerı satıŞ yapıyoya ondan dıyom......demekkı ızmırlı kızların gÜzellık sırları zeytınyaĞı ve sabunu.........

Back
X