• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

selamlar bende z.burnunda oturuyorum
z.burnu kültür merkezinin tam karşısındayım
daha önce haberdar olsaydık bizde katılırdık kızçemle
inş.bir dahaki sefere
Selam canım hoşgeldin aramıza aa yakınız senle biz o zaman olıvıumun ordayım bende tanıştıqımıza memnun oldum canım seni sık sık aramızda görmek isteriz meslek bu arade diş hekimliqimi:68:

canım bu aralar pek giremiyorum ya..kızım hiç bırakmıyor bilgisayar beni...sürekli tepemde...ya gerçekten kimsecikler yok burda...daha çok kişi olacağımıza azalıyormuyuz yoksa...:53:boş bırakmayalım ki daha çok arkadaş eklensin...

Canım geçen akşam k.kya girmişsin ama buraya uqramamışsın kuşlar söyledi:27: bende merak ettim naoldu bu kıza diye:26:

hayır muhasebe meslek:))
düş hekimliğinde yalnızca kendime hizmet veriyorum
inş.fırsat buldukça topiğe gelirim

canım her zaman bekleriz muhasebecisin demek zaten burda benim dışımda herkes muhasebeci şu işi banada öqretin arkadaşlar düş hekimliqine gelince içeriqini anlatırsan bende kendime hizmet vermek isterim:69:

şu herkesin muhasebeci olma işi düşündürücü gerçekten:))
bizde kendimize hep sorarız adam boşta gezse bile muhasebeciyim diyor
nedir bu mesleği bu kadar kolay veya çekici kılan diye
ama kendi adıma konuşursam hem akademik olarak okudum
hemde tam anlamıyla işimi yapıyorum
az çok okudum topiği ama sen el işlerinde ustasın sanırım erginsena
zaten bir işin var demekki:34:
düş hekimliğinide uzun uzun konuşuruz kısmetse

selam kızlar.zeytinburnulu arkadaşlarım benim.
ne zamandır girmediğim için buluşmanızı öğrenememişim.
keşke arada baksaydım bende tanışırdım size.
ama inşallah başka sefere buluşuruz kızlar.sizle tanışmak çok isterdim.
bundan sonra uğrayıp bakıcam topiğe neler yaptığınıza.
:71: :71: :71:
:16: :16: :16:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım merhabalar inanç vakfının orasından sözediyorsun sanırım bundan böyle aramızda senide görmek isteriz kendinden bahsedermisin seni tanıyalım:40:

h.b canım evet annem orada oturuyor.Bahsedeyim cnm..1 sene oldu evleneli kısa süre zburnu sümerde oturdum perdecilerde sonra çengelköye taşındık ama sık sık ordayım haftada bir ee insan doğup büyüdüğü yerleri ve ailesini özlüyor :) a.ö.f okul ön. öğretmenliği okudum aynı zamanda özel bir okulda çalştım 3 sene kadar.Şimdi evdeyim kpssye hazırlanıyorum inş atanıcam önümüzdeki sınavda.Aranıza katılmaktn mutluyum yeni insanlar tanımayı paylaşmayı seviyorm çünkü..

şu herkesin muhasebeci olma işi düşündürücü gerçekten:))
bizde kendimize hep sorarız adam boşta gezse bile muhasebeciyim diyor
nedir bu mesleği bu kadar kolay veya çekici kılan diye
ama kendi adıma konuşursam hem akademik olarak okudum
hemde tam anlamıyla işimi yapıyorum
az çok okudum topiği ama sen el işlerinde ustasın sanırım erginsena
zaten bir işin var demekki:34:
düş hekimliğinide uzun uzun konuşuruz kısmetse

ben topiqte taşırken deqilde olıvıumda buluştuqumuz gün farkettim arkadaşların hepsinin muhasebeci olduqunu bir ben deqildim aralarında kısmet bakalım bende nisa hastanesinden haber bekliyorum inş. bnmde br işim olur elişlerine gelince yapmadıqım şey yok desem yeridir özellikle kurdele nakışını hepsinden çok yapmışımdır bende dışarda çalışmaya özeniyorum kısmet bakalım düş hekimliqini en kısa zamanda konuşmak isterim canım:34:

selam kızlar.zeytinburnulu arkadaşlarım benim.
ne zamandır girmediğim için buluşmanızı öğrenememişim.
keşke arada baksaydım bende tanışırdım size.
ama inşallah başka sefere buluşuruz kızlar.sizle tanışmak çok isterdim.
bundan sonra uğrayıp bakıcam topiğe neler yaptığınıza.
:71: :71: :71:
:16: :16: :16:

Slm canım hoşgeldin seni hatırlıyorum başlarda topiqe geliyordun sonra tekrar görmedim seni inş. bundan sonra aramızda daha sık görürüz seni biraz zaman geçsin tekrar olıvıumda buluşuruz inş. ozaman gelirsin sende sanırım fenebahçeliyiz :64:

h.b canım evet annem orada oturuyor.Bahsedeyim cnm..1 sene oldu evleneli kısa süre zburnu sümerde oturdum perdecilerde sonra çengelköye taşındık ama sık sık ordayım haftada bir ee insan doğup büyüdüğü yerleri ve ailesini özlüyor :) a.ö.f okul ön. öğretmenliği okudum aynı zamanda özel bir okulda çalştım 3 sene kadar.Şimdi evdeyim kpssye hazırlanıyorum inş atanıcam önümüzdeki sınavda.Aranıza katılmaktn mutluyum yeni insanlar tanımayı paylaşmayı seviyorm çünkü..

Seni tanıdıqıma bende çok memnun oldum canım inş. reeldede tanışma fırsatımız olur tekrar buluşma düzenlersek gelebilirmisin topiqtede daha sık görmek isteriz seni kpss sınavında inş. istediqin yere atanırsın ama bizden uzaklaşma sakın:20:

ooo maşallah ne güzel çoğalıyoruz....
erginsena benim aklıma fikir geldi umarım beğenirsiniz fikrimi...birbirimizle ilgili az çok bir takım şeyler öğreniyoruz fakat unutabiliyoruz da kendimizi en baştan tanıtıp bir liste çıkaralım ve en azından bilgilerimizi de unutmamış oluruz...umarım beğenirsiniz tanıştığmızda da az çok fikir sahibi oluruz...

yani şöyle...

1-erginsena : 36 yaşında,Evli , Amasyalı , 2 çocuğu var...
2-sevdalinka79 : 31 yaşında,Evli ,İstanbul Aslen rumeli göçmeni, 1 kızı var..Muhasebeci...
3-çitlembik : 27 yaşında , Evli , Samsun , Muhasebeci...
4-Aşkböcüğü :31 aşında , Evli , 1 kızı var...

arkadaşlar hatırladıklarım bunlar yanlışım varsa düzeltin eksik bilgiler varsa ekleyin...eklemek istedikleriniz olabilir...Örneğin gerçek isimlerimiz olabilir..ya da nelerden hoşlanırız ....sizlerde birşeyler ekliyin benim aklıma bu kadar geliyor şimdilik...

erginsena benim aklıma fikir geldi umarım beğenirsiniz fikrimi...birbirimizle ilgili az çok bir takım şeyler öğreniyoruz fakat unutabiliyoruz da kendimizi en baştan tanıtıp bir liste çıkaralım ve en azından bilgilerimizi de unutmamış oluruz...umarım beğenirsiniz tanıştığmızda da az çok fikir sahibi oluruz...

yani şöyle...

2-sevdalinka79 : 31 yaşında,Evli ,İstanbul Aslen rumeli göçmeni, 1 kızı var..Muhasebeci...

arkadaşlar hatırladıklarım bunlar yanlışım varsa düzeltin eksik bilgiler varsa ekleyin...eklemek istedikleriniz olabilir...Örneğin gerçek isimlerimiz olabilir..ya da nelerden hoşlanırız ....sizlerde birşeyler ekliyin benim aklıma bu kadar geliyor şimdilik...
Sevdacım iyi düşünmüşsün hemen düzelteyim ben doqma büyüme istanbulluyum kökende safranbolu:4: amasyaya daha önce ne gittim nede gördüm :40: bu arada çok az gelir oldun toiqe :14:almıcam seni kapıdan içeri haa:63: bu arada tatlı kızını öp bnm için:16:

yani şöyle...

Slm canım nerelerdesin sevdacım göremez olduk seni buralarda çok iyi düşünmüşsün bilqi paylaşımı süper bencede:46: düzeltmem qereken bişey var ben amasyalı deqilim:20: doqma büyüme istanbulluyum kökende safranbolu amasyayı nerden çıkardın kıss:26: kızın nasıl bu arada çok tatlı maşallah söyle ona annesine fırsat versinde topiqe daha fazla girebilsin yoksa annesine küserim:63:canım bnm için öp kızını:16: qörüşürüz kaçtım hadi:10:

5-gulshenidil: 31 yaşında,evli,istanbul Aslen rumeli göçmeni, biricik kızı var,Muhasebeci

sevdalinka arkadaşımızı altta bir kez daha yazmış gibi oldum..okurken bayaa ortak yanımız olduğunu farkettiğim için onun formatında yazdım bende..
en kısa sürede buluşuruz inş.

Slm canım hoşgeldin seni hatırlıyorum başlarda topiqe geliyordun sonra tekrar görmedim seni inş. bundan sonra aramızda daha sık görürüz seni biraz zaman geçsin tekrar olıvıumda buluşuruz inş. ozaman gelirsin sende sanırım fenebahçeliyiz :64:

hoşbulduk hayatım.
inşallah canım.bende çalıştığım için çok fazla giremiyorum.ama fırsat buldukça girmeye çalışıcam hayatım.
bu arada evet hayatım fernerbahçeliyiz.
:64: :64: :64:

Slm canım nerelerdesin sevdacım göremez olduk seni buralarda çok iyi düşünmüşsün bilqi paylaşımı süper bencede:46: düzeltmem qereken bişey var ben amasyalı deqilim:20: doqma büyüme istanbulluyum kökende safranbolu amasyayı nerden çıkardın kıss:26: kızın nasıl bu arada çok tatlı maşallah söyle ona annesine fırsat versinde topiqe daha fazla girebilsin yoksa annesine küserim:63:canım bnm için öp kızını:16: qörüşürüz kaçtım hadi:10:

canım ya aklımda safranbolu diye kalmıştı zaten ama yanlış yazmayayım dedim sanki aslen amasyalı diye duymuşum öle yazdım...kusura bakma canım keşke düzeltseydin...
kızım çok yaramaz ablası bu arada biraz üşüttük de...anlıcağın yaramazlığımız ikiye katlandı...

Back
X