Dertleşmek istiyorum...

Hepinizin cevapları için çok teşekkür ederim. Neyi bekliyorum bilmiyorum! Neden böyle yapıyorum bilmiyorum! Kendime inanamıyorum. Evet artık kendime güvenmem lazım!! Allah'a şükür işim var, evet okuyorum ama maaşım da var iş yerinden şimdilik çok fazla olmasada şuan ki kiramı benim ve çocuğumun önemli ihtiyaçlarını karşılayabilecek kadar. Belki de son patlamayı bekliyorum artık bitti buraya kadar demek için. Allahım hakkımda hayırlısını versin inşallah. Bana düşüncelerimde yanlış olmadığımı gösteriyorsun hepinize ayrı teşekkür ederim.

İyi akşamlar arkadaşlar ve ablalar.
Bu tür konular kim bilir kaç kere açılmıştır ama bende içimi dökmek sizlerle dertleşmek istiyorum. Olumlu yorumlar da olacak olumsuzda ben hepsine açığım. Derdimi bilen arkadaşım var hep benim tarafımı tutuyor, birde beni tanımayan kişilerden cevap almak istiyorum. Derdim bu: 7 yıllık evliyim, 4 yaşında çocuğum var. Ben eşimi çok severek evlendim gerçi yaşım daha 18 di cahil yaşlar deli dolu yaşlar. Ailem istemedi sana denk değil dedi ama ben seviyorum dedim o da seviyor dedim, ilk ve tek sevdiğim kişi şimdiye kadar o bir kere seni seviyorum demesi herşeye yeterdi. Neyse evlendik ama çok sorunlar yaşadım en başından beri. Eşimden fazla ilgi görmüyorum , ilgi istediğimi özel olduğumu görmek istiyorum arada sırada dediğim zaman ben buyum diyor kendine göre birini bul diyor her seferinde. Ailelerimiz hala birbiriyle fazla alakalı değiller hep arada kalıyorum ailemle ve eşim ve ailesi arasında. Genel bu sorunlarımızın yanı sıra beni aldattı tesadüfen öğrendim daha doğrusu söylemek zorunda kaldı aldattığı kişi çünkü birlikte resimlerini internete koymuş. Çok büyük kavga ettim ( afedersiniz sinirden tekme tokat giriştim). Bir şekilde geri barıştık nedenini kendimde bilmiyorum. Aradan bir kaç ay geçti ve aynı kişiyle beni tekrar aldattığını öğrendim, o da o kişi kapıma kadar geldi öyle öğrendim. Nasıl hiç fark etmedim sormayın çünkü bende kendime inanamıyorum. Ailemle çok düşündükten sonra küçük bir çocuğunuz var iyi düşün karar senin dediler, çocuğum da o sıralar daha 2 yaşına bile girmemişti ve çalışmıyor daha o sıralar çocuğum küçük diye. Tekrar eve aldım ama o günden bu güne kadar asla unutmadım daha bugün akşam yemeğinde yine konusu açıldı, çünkü o kadınla daha yeni çarşıda karşılaştım. Her zaman rüyalarıma giriyor. Bana bunu neden yaptın ben bunları hal ediyor muyum dedim, kendisinde bilmiyor neden yaptığını bana tek dediği ben seni seviyorum o nu değil ben seninleyim.
Son olayın aynı senesinde ben meslek eğitimine başladım seneye bitiyorum mezun oluyorum inşallah.
Yanı uzun lafın kısası zaman geçtikçe düşünüyorum, ben neden eşimleyim? Bunca zaman neden katlandım? Gerçekten hala seviyor muyum?
Benim meslek eğitimim full time eşim ise ayın 2-3 haftası ya çalışıyor ya çalışmıyor patronu fazla maaş vermemek için saatleri düşük tutuyor. Ben hem okuyorum, hem evle ilginiyorum, hem eşimle hemde çocukla. Her akşam taze akşam yemeğini hazırlamaya çalışıyorum eşim evde olduğu halde ve bana neredeyse her kavgamızda ne yemek yapıyorsun ki sanki neyle ilgileniyorsun ki diyor, arada yorgun olup üşenip mesela fırına bazen pizza koyduğum için.
-Yani eşim ilgisiz tek sözü ben seni çok seviyorum
- aldattı
- o na göre hiç birşeyi doğru yapmıyorum
- inadı ve çocukça tavırları yüzünden ailem ve arasında kalıyorum
- tartıştıkça her lafı kapı orda diyor bende asıl sana kapı orda diyorum
- hiç özel olduğumu ve beni gerçekten sevdiğini hissedemiyorum
Basit bir örnek bir şeyi beğendiysem ve maddi yönden alabilsek bile her gördüğünü istemek zorunda mısın der evlendiğimizden beri, veya bu sene doğum günümde (kutlamıyoruz) ama yinede güzel bir söz bir ilgi bekledim ve bana lafı sen özel olmayı önce hak et dedi.
Bana söyleyin ben neden böyleyim bu adamı neden çekiyorum??? Ailem arkamda o yönden bir sıkıntım yok. Kendime mi güvenemiyorum?? Yoksa ilk aşkım diye mi bırakamıyorum??? Belki biraz geç oldu ama artık herşeyi toz pembe görmüyorum ben büyüdüm o eski 18 yaşında ki kişi değilim.
Çok uzun oldu biliyorum. Sonuna kadar okuyup bana cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Valla canım bir yapan bir daha yapar boşan. Olan sana olur

Okurken dişlerimi SIKTIM farketmeden siz nasıl böyle katlandiniz? Yıllarınız heba olmuş. Hayatınızı değiştirmeye cesaret edemediginizden bosanmadiniz bence. O adamın yanında olduğunuz her an hanenize eksi olarak yazılıyor. Bir iş bulup önce para kazanmaya başlayın sonra bu adamdan kurtulun bence

Bu kadar derdi cekmis olmaniza inanamiyorum:oha:
Siz sebebini bilmiyorsunuz niye cektiginizin ama esiniz biliyor sanirim ki hala bu kadar arsiz ve yuzsuz

Sizi aldattığı o kadın da mı özel olmamış, ilgiyi haketmemiş, sordunuz mu?
Rezillik başka bi şey değil yaptığı.

Yazınızı acınızı ve yaşadıklarınzı içimde hissede hissede okudum. Ben evli olmadan aynı şeyleri yaşadım ( aldatılmak hariç). Denklik olmama, ilgisizlik, önemsememe her şey vardı. Ve o kadar çok seviyordum ki sabah oldu değil o uyandı, gece oldu değil o uyudu diyecek kadar çok seviyordum. Ama bu hayat benim hayatım, bir kere geliyorum dünyaya neden elin adamının kahrını çekeyim diyerek ayrıldım. Hala unutamadım, çok özlüyorum, hala her gün ağlıyorum ama en azından hayatım kendi ellerimde. Bunları neden yazdım, çünkü bu yorumların hiçbiri hislerinize yönelik olmamış.
Siz sevginiz in her şeyi yapmış, genç ve akıllı bir kadınsınız. Elinizden gelen her türlü fedakarlığı göstermişsiniz ancak karşımıdaki size iyi bir eş olamamış.
Aslında nedenini çok iyi açıklamış, o bu kadar. Bu kadar yüreksiz, sevgisiz ve evde eşi dururken başka bir kadınla olacak kadar merhametsiz.
Herkesin vicdanı be değerleri kendine, hayat sizin hayatımız. Ancak değişmediğinizi hissettiğiniz bir yerde kalmayın. Lütfen bunu kendinize yapmayın. İleride çok büyük pişmanlıklar yaşarsınız.
Hiç kimse vazgeçilmez değil. O sizden çoktan gitmiş, başka bir kadına aşkla gülümseyerek...
lütfen kendinizi bu kadar basitleştirmeyin. Kalkın ve kendinize gelin. Hayat çok kısa üzülmeye değmiyor.
İyi düşünün ve çocuğunuzu böyle bir ortamda yetiştirmek yerine bence ipleri koparın..
Güzel bir gelecek diliyorum, umarım hayatınız hep mutluluk ile geçer

Boşanmak için üçüncü kez aldatılmayı beklemeyin.Boşverin diğer ayrıntıları ilgisizlikleri yada ailesi ile ilgili sorunları.Sizi aldatmış Hem de iki defa.Başka sebep aramayın yada kendinizi sorgulamayın.Aileniz de arkanızda.Bigün sessizce toplayın eşyalarınızı Ve çıkın o evden.O adam vedalaşmaya bile değmezzzzz!

Aliskanlik olmus ama kötü bir aliskanlik sigara gibi uyusturucu gibi bana zarar veriyor birakmak istiyorum ama birakamiyorum ne zaman birakirim ayagimi kesmeye karar verdiklerinde birakirim yada kanser oldugumda ölmeye cok yaklastigimda ... niye gururunuzu geleceginizi kaybedesinizki bu aliskanligi birakmak icin bence bunu kendinizede cocugunuzada yapmayin daha 25 yasindasiniz hayatin cok cok basindasiniz hemen ailenizin evine gidin ertesi gun bosanma davasi acin cocugunuza hicbisey olmaz merak etmeyin dahada mutlu olur ilerde annem cok guclu bi kadin hayatini sifirdan tekrar kurdumu desin yoksa annem cok ezik ve korkak babam neler yapti hala onu birakamadimi desin

Sen neden hala onunlasın? Bunu kendine sormanı bile bir başlangıç kabul ediyorum şuan. Sorguladıkça ondan buz gibi soğuduğunu göreceksin.
Yinede ben sana söyleyeyim . onunlasım çünkü kendine güvenin yok . adam seni manipüle etmiş. Seni değersiz olduğuna inandırmış kişiliksiz adam .
Kendinin bir farkına varabilsen o insan müsveddesine afedersin sümüğünü bile atmayacaksın.
İnşallah gücünü toplarsın da burada daha güzel konularını okuruz

Herkese iyi akşamlar.
Bir süredir eşimle ayrılma meselesini konuşuyoruz. İkimizde artık yürümediğini ve kendimizi boşuna zorladığımızı fark ettik. Bundan sonra ki adımlarımız ayrılığa gidiyor. Bunca şeye rağmen içim biraz buruk ama biliyor musunuz gerçek bir üzüntü yok içimde. Bundan sonra hayırlısı neyse o olsun.
Konumu okuyan arkadaşlara bu yeniliği bildirmek istedim.

Herkese iyi akşamlar.
Bir süredir eşimle ayrılma meselesini konuşuyoruz. İkimizde artık yürümediğini ve kendimizi boşuna zorladığımızı fark ettik. Bundan sonra ki adımlarımız ayrılığa gidiyor. Bunca şeye rağmen içim biraz buruk ama biliyor musunuz gerçek bir üzüntü yok içimde. Bundan sonra hayırlısı neyse o olsun.
Konumu okuyan arkadaşlara bu yeniliği bildirmek istedim.
Olmuyorsa zorlamamak en iyisi hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum..

Bas tekmeyi koy kapıya aldatmışta bide ! işte ne geliyorsa başımıza toy zamanlarımızda geliyor gözün açılmadan hemen peşine birileri düşüyor !!! Etrafta akbaba kaynıyor!

Back