Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
canım benim aynı dilekler benim içinde geçerli.
her zaman bende beklerim hayatım.istediğin zaman gelebilirsin banada.
inşş bende tanışmak isterim..takip edicem buluşma düzenlenirse katılmayı isterim.Allah herkese emeğinin karşılığını versin.arada girip okuycam
herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
ya ne gelen var ne giden hi kimsecikler kalmamış buralarda...nerdesiniz arkadaşlar...
ya ne gelen var ne giden hi kimsecikler kalmamış buralarda...nerdesiniz arkadaşlar...
Hoşgeldin canım topiqimize 15 gündür yoktum ben yokum diye pek kimse girmemiş bundan böyle toparlanıp eski şenliqimize dönücez inş. kendini tanıtırsan tanışıcaz bitanem..![]()
hoşbulduk canımm..86lıyım okul öncesi öğretmeniyim kpssye hazırlanıyorum yanii evdeyim bu sene çalışmıyorum.2009kasımda evlendim..kısaca böle işte inş bi gün buluşup tanışıp kaynaşabiliriss![]()
erginsena canım demek zeytinburnunda oturuyorsun oliviuma geliyorum arada![]()
selam kızlar.
herkese iyi seneler.hepinizin herşey gönlünüzce olsun.
yeni yıl hepinize sağlık ve mutluluk getirsin inşallah.
hepinizi öpüyorum.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iyi seneler canım nerelerdesin sen daha sık gel lütfen inş. seninde herşey gönlünce olur bitanem![]()
vallahi canım nerde olıyım ya.burdayım hem çalışıp hem arada size konuk olmaya çalışıyorum ama
genel anlamda pek kimse yok zaten burda ya.
çok öksüz kalıyor hayatım burası.
inş. toparlanıcaz canım 2 hafta giremedim herkes daqıldı şimdi elimden geldiqi kadar boş bırakmamaya çalışıyorum![]()
eeeeee sen neler yapıyorsun anlat bakalım.
hava bugün çok kötü sanki hiç aydınlanmadı ne kadar kötü ya.
bu havada ne çalışmak istiyorum nede oturmak hep uyumak istiyorum vallahi.
![]()
![]()
![]()
evet canım yaa hakikaten çok soğuk var kışı yaşamaya başladık canım ben hastaneye iş başvurusu yapmıştım haber bekliyorum onun dışında perşembe günleri rölyef kursuna gidiyorum birde ehliyet kursuna yazıldım 17sinde başlıcak bekliyorum bende![]()
kurslar tamamda işten ne zaman haber gelicek peki.
hakkında hayırlısı olsun hayatım.çalışmak zor ama güzel.