• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

inşş bende tanışmak isterim..takip edicem buluşma düzenlenirse katılmayı isterim.Allah herkese emeğinin karşılığını versin.arada girip okuycam

herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :21:

Hoşgeldin canım topiqimize 15 gündür yoktum ben yokum diye pek kimse girmemiş bundan böyle toparlanıp eski şenliqimize dönücez inş. kendini tanıtırsan tanışıcaz bitanem..:16:

ya ne gelen var ne giden hi kimsecikler kalmamış buralarda...nerdesiniz arkadaşlar...

Sevdacım canım benim ceza aldım kanalda 2 haftadır girişim yasaklandı ondan dolyı giremedim ama diqer kızlar nerdeler bizim kılzara noldu anlamadım çitlembikle aşkböcüğü uzun zamandır yoklar artalıkta açıkçası merak ediyorum umarım ters bir durum yoktur burda olmak çok güzel çok mutluyum..:66:

Arkadaşlar hepinize HAYIRLI SENELER DİLİYORUM RABBİM huzur, mutluluk, sağlık ve bol kazançlar nasip etsin herşey gönlünüzce olsun Mutlu Yıllar...:16::16::16::16:

Hoşgeldin canım topiqimize 15 gündür yoktum ben yokum diye pek kimse girmemiş bundan böyle toparlanıp eski şenliqimize dönücez inş. kendini tanıtırsan tanışıcaz bitanem..:16:

hoşbulduk canımm..86lıyım okul öncesi öğretmeniyim kpssye hazırlanıyorum yanii evdeyim bu sene çalışmıyorum.2009kasımda evlendim..kısaca böle işte inş bi gün buluşup tanışıp kaynaşabiliriss :16:

erginsena canım demek zeytinburnunda oturuyorsun oliviuma geliyorum arada :55::55::55:

hoşbulduk canımm..86lıyım okul öncesi öğretmeniyim kpssye hazırlanıyorum yanii evdeyim bu sene çalışmıyorum.2009kasımda evlendim..kısaca böle işte inş bi gün buluşup tanışıp kaynaşabiliriss :16:

Rabbim muvaffak etsin canım zeytinburnunun neresinde oturuyorsun müsaitsen bir arkadaş daha var burda buyur gel tanışırız:82:

erginsena canım demek zeytinburnunda oturuyorsun oliviuma geliyorum arada :55::55::55:

ooo sudemcim öncelikle topiqime hoşqeldin seni burda görmek süprüz oldu bana ve çok sevindirdi evet canım z.burnunda olıvıumun karşısunda oturuyorum sen nerde oturuyorsun canım madem olıvıuma geliyorsun görüşelim tanışalım bitanem:16::16:

selam kızlar.
herkese iyi seneler.hepinizin herşey gönlünüzce olsun.
yeni yıl hepinize sağlık ve mutluluk getirsin inşallah.
hepinizi öpüyorum.........
:16: :16: :16: :16: :16:

iyi seneler canım nerelerdesin sen daha sık gel lütfen inş. seninde herşey gönlünce olur bitanem:16::16:

vallahi canım nerde olıyım ya.burdayım hem çalışıp hem arada size konuk olmaya çalışıyorum ama
genel anlamda pek kimse yok zaten burda ya.
çok öksüz kalıyor hayatım burası.

vallahi canım nerde olıyım ya.burdayım hem çalışıp hem arada size konuk olmaya çalışıyorum ama
genel anlamda pek kimse yok zaten burda ya.
çok öksüz kalıyor hayatım burası.

inş. toparlanıcaz canım 2 hafta giremedim herkes daqıldı şimdi elimden geldiqi kadar boş bırakmamaya çalışıyorum:68:

inş. toparlanıcaz canım 2 hafta giremedim herkes daqıldı şimdi elimden geldiqi kadar boş bırakmamaya çalışıyorum:68:

eeeeee sen neler yapıyorsun anlat bakalım.
hava bugün çok kötü sanki hiç aydınlanmadı ne kadar kötü ya.
bu havada ne çalışmak istiyorum nede oturmak hep uyumak istiyorum vallahi.
:37: :37: :37:

eeeeee sen neler yapıyorsun anlat bakalım.
hava bugün çok kötü sanki hiç aydınlanmadı ne kadar kötü ya.
bu havada ne çalışmak istiyorum nede oturmak hep uyumak istiyorum vallahi.
:37: :37: :37:

evet canım yaa hakikaten çok soğuk var kışı yaşamaya başladık canım ben hastaneye iş başvurusu yapmıştım haber bekliyorum onun dışında perşembe günleri rölyef kursuna gidiyorum birde ehliyet kursuna yazıldım 17sinde başlıcak bekliyorum bende:6:

evet canım yaa hakikaten çok soğuk var kışı yaşamaya başladık canım ben hastaneye iş başvurusu yapmıştım haber bekliyorum onun dışında perşembe günleri rölyef kursuna gidiyorum birde ehliyet kursuna yazıldım 17sinde başlıcak bekliyorum bende:6:

kurslar tamamda işten ne zaman haber gelicek peki.
hakkında hayırlısı olsun hayatım.çalışmak zor ama güzel.

Back
X