• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

Canım buluşmamız çok güzel geçti hiç yabancılık çekmedik önce tanıştık sonra yemek yedik dertleştik sohbet çok güzeldi olıvıumun gürültüsü dışında bnm için süperdi ve arkadaşlarımı çok beqendim hepsi aklı başındalar Bakırköyden gelen olmamış aramıza:27: şaka bir yana olıvıuma ilk önce ben gittim arkadaşları beklerken bir sürü kişi gelip geçti hdnin önünden kendi kendime ya olmadık biri gelirse uçuk kaçık diye endişelenmedim deqil açıkçası ve arkadaşların hepsi birebir görüşülecek kişiler hepsini çok sevdim her zaman görüşmek isterim evimde aqırlamak büyük keyif verir bana:16:

nekadar güzel inşallah bidahaki sefer bende katılırım aranıza ablama bile anlattım ama kısmet değilmiş işte:14:bidahaki buluşmada inşallah yine gileceğim istanbula:69:

nekadar güzel inşallah bidahaki sefer bende katılırım aranıza ablama bile anlattım ama kısmet değilmiş işte:14:bidahaki buluşmada inşallah yine gileceğim istanbula:69:

İnşallah canım Rabbimiz nasip eder bir şeyi çok istersek ve çok dua edersek olmucak bişey yoktur bir dahaki buluşmaya kadar bizde seninle buradan sohbet ederiz canım ne dersin?:34:

Arkadaşlar bu arada amway ürünlerini kullanan varmı aranızda ben loc kullanıyordum 3-4 yıldır çok memnunum şimdi yaq sökücüsünüde aldım dawlumbazımdaki yaqları elimi sürmeden temizledi çok beqendim bana önerebilceqiniz başka ürünler varmı kullandınızmı hiç?

İnşallah canım Rabbimiz nasip eder bir şeyi çok istersek ve çok dua edersek olmucak bişey yoktur bir dahaki buluşmaya kadar bizde seninle buradan sohbet ederiz canım ne dersin?:34:

tabikide canım olıvıuma yakınmısn

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim cumartesi gerçekten çok güzel bir buluşmaydı çitlembikle gittim ama o kadar kafa uydurdukki dördümüzde hoş muhabbet güzel bir tanışma oldu ben çok memnun kaldım arkadaşların hepisi çok iyiler görüşmeye devam etmek isterim açıkcası teşekkürler kızlar hepiniz dostluğumuz daim olsun :3:

ben geldim cumartesi gerçekten çok güzel bir buluşmaydı çitlembikle gittim ama o kadar kafa uydurdukki dördümüzde hoş muhabbet güzel bir tanışma oldu ben çok memnun kaldım arkadaşların hepisi çok iyiler görüşmeye devam etmek isterim açıkcası teşekkürler kızlar hepiniz dostluğumuz daim olsun :3:

Amin canım inşalla bizde seni çok sevdik bu arada avatarındaki resmindeki kızın falanmı özellikle gözleri inanılmaz sana benziyor..

olıvıumu biliyorum canım bide onun hemen yan tara kalıyo bi ayakkabıcı var mükemmel ya çizme aldım ordan :69:çok güzell birde ucuz

Slm kızlar bende z.burnu doğumluyum 18 yaşında taşıdnk büykçek meceye akrabalarım orda eşim orda çalışıyo gezmeğe geliyoz bidaha denk egelirse gelirim ama sanki hepiniz bekar gibi geldi bana ben evli ve cadı bir kızım varr :52:

Slm kızlar bende z.burnu doğumluyum 18 yaşında taşıdnk büykçek meceye akrabalarım orda eşim orda çalışıyo gezmeğe geliyoz bidaha denk egelirse gelirim ama sanki hepiniz bekar gibi geldi bana ben evli ve cadı bir kızım varr :52:

A.S Canım öncelikle hoşqeldin topiqimize aşkböcüqü, çitlembik, sevdalinka ve ben evliyiz geceyelini bilemicem:26: ben 36 yaşındayım 15 ve 12 yaşında 2 çocuqum var tesettürlüyüm olıvıumun karşısında oturuyorum elişi yapmayı çok severim senin gibi bende delidolu biriyim ev ortamında bunu daha çok belli ederim dışardan görünüşüm mesafeli gibidir ama gerçekle hiçbir alakası yoktur:emir_bebek: ee ben çok konuştum şimdi sen anlat bakalım kendini bize:61:

bende 24 yaşındayım cnm 2.5 yıl evliim 1.5 yaşında kızım var 5 telsizde oturuyouduk evimiz satıp buraya geldik zeytinburnunun heryerini bilirm memnun oldum tanışdığıma :49:

canım bu aralar pek giremiyorum ya..kızım hiç bırakmıyor bilgisayar beni...sürekli tepemde...ya gerçekten kimsecikler yok burda...daha çok kişi olacağımıza azalıyormuyuz yoksa...:53:boş bırakmayalım ki daha çok arkadaş eklensin...

selamlar bende z.burnunda oturuyorum
z.burnu kültür merkezinin tam karşısındayım
daha önce haberdar olsaydık bizde katılırdık kızçemle
inş.bir dahaki sefere

Back
X