• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

1-erginsena : 36 yaşında,Evli , Amasyalı , 2 çocuğu var...
2-sevdalinka79 : 31 yaşında,Evli ,İstanbul Aslen rumeli göçmeni, 1 kızı var..Muhasebeci...
3-çitlembik : 27 yaşında , Evli , Samsun , Muhasebeci...
4-Aşkböcüğü :31 aşında , Evli , 1 kızı var...
5-gulshenidil: 31 yaşında,evli,istanbul Aslen rumeli göçmeni, biricik kızı var,Muhasebeci

sevdalinka arkadaşımızı altta bir kez daha yazmış gibi oldum..okurken bayaa ortak yanımız olduğunu farkettiğim için onun formatında yazdım bende..
en kısa sürede buluşuruz inş.
ewet canım ortak yönlerimiz fazla ben 9 yıldır zeytinburnundayım.buraya evlendim yani...annem tetovalı babam gostivarlı...kızımda şubatta yaşında olacak...çalışıyor musun canım sen...

Son düzenleme:
1-erginsena : 36 yaşında,Evli , İstanbul ,Aslen Safranbolu, 2 çocuğu var...
2-sevdalinka79 : 31 yaşında,Evli ,İstanbul Aslen rumeli göçmeni, 1 kızı var..Muhasebeci...
3- çitlembik: 27 yaşında , Evli , Samsun , Muhasebeci...
4-Aşkböcüğü :31 yaşında , Evli , 1 kızı var...
5-gulshenidil: 31 yaşında,evli,istanbul Aslen rumeli göçmeni, biricik kızı var,Muhasebeci
6-S1907 :

ewet arkadaşlar sizde eksik bilgileriniz varsa yazın...bu listeyi sürekli güncelleyelim...birbirimizi tanımak daha kolay olur böylece...yeni gelen arkadaşlar içinde bir fikir olur...
çitlembik ,aşkböcüğü sizler neredesiniz yaa...sesiniz soluğunuz çıkmıyo...

6-S1907 :

ewet arkadaşlar sizde eksik bilgileriniz varsa yazın...bu listeyi sürekli güncelleyelim...birbirimizi tanımak daha kolay olur böylece...yeni gelen arkadaşlar içinde bir fikir olur...
çitlembik ,aşkböcüğü sizler neredesiniz yaa...sesiniz soluğunuz çıkmıyo...

6-S1907 : 31 yaşında,evli,istanbul aslen karadenizliyim diycem ama babam dahi görmemiş :9:
ve bir kızçem var,çalışıyorum.

ben zeytinburnunda doğup büyüdüm ve evlendim hala burdayım:))
evet çalışıyorum benim kızımda martta 2 yaşında olacak kısmetse

canım ya aklımda safranbolu diye kalmıştı zaten ama yanlış yazmayayım dedim sanki aslen amasyalı diye duymuşum öle yazdım...kusura bakma canım keşke düzeltseydin...
kızım çok yaramaz ablası bu arada biraz üşüttük de...anlıcağın yaramazlığımız ikiye katlandı...

Çok geçmiş olsun canım bnmde boqazlarım şişti tam 3 haftada düzeldim hayatımda bir rekor bu çünkü hiç bu kadar uzun sürmemişti:82:

6-S1907 : 31 yaşında,evli,istanbul aslen karadenizliyim diycem ama babam dahi görmemiş :9:
ve bir kızçem var,çalışıyorum.

kızlar sınıfı olduk yanii kaç yaşında kızn yada çocuk yuvası açalım burda biz konuşurken onlarda eqlenirler:27:

Günaydın kızlar bugün bir sürü misafirim gelecek havada çok soquk halıları yıkamıştım açtım camları ev havalansın diye ama çooook soquk var aşurede yaptım sizde buyrun hep bareber yiyelim hem bana yardım edersiniz:34:

Günaydın kızlar bugün bir sürü misafirim gelecek havada çok soquk halıları yıkamıştım açtım camları ev havalansın diye ama çooook soquk var aşurede yaptım sizde buyrun hep bareber yiyelim hem bana yardım edersiniz:34:
günaydın canım.
bu arada herkese hayırlı cumalar.
sanada kolay gelsin tatlişkom.allah yardım etsin.gerçekten bugün hava çok bugün.
sende bu soğuk havada niye yıkadınki halıları ya.
bekleseydin ya biraz daha ılınsaydı hava.
ellerine sağlık aşureyide çok severim.ama maalesef işteyim eğer evde olsaydım gelirdim.
hem aşuremi yerdim hemde sana yardım ederdim.
:34: :34: :34:

günaydın canım.
bu arada herkese hayırlı cumalar.
sanada kolay gelsin tatlişkom.allah yardım etsin.gerçekten bugün hava çok bugün.
sende bu soğuk havada niye yıkadınki halıları ya.
bekleseydin ya biraz daha ılınsaydı hava.
ellerine sağlık aşureyide çok severim.ama maalesef işteyim eğer evde olsaydım gelirdim.
hem aşuremi yerdim hemde sana yardım ederdim.
:34: :34: :34:

Slm canım halıları robotta yıkadım elde yıkamıyorum arada yıkamacıya veriyorum biraz daha beklemek istemedim çünkü kar yaqarsa kurumaları daha güç olur diye neyse atlattım dün herşey çok güzeldi gerçekten gelmeni isterdim gelenlerin hepsi kafadengi arkadaşlar muhabbetimiz çok güzeldir hemen hemen her hafta toplanırız müsait olduqunda senide aramızda görmek isteriz bu arada 25 kase aşureden 2 kase kaldı teki oqluşuma diqerinide sizlere ayırdım:61:

Slm canım halıları robotta yıkadım elde yıkamıyorum arada yıkamacıya veriyorum biraz daha beklemek istemedim çünkü kar yaqarsa kurumaları daha güç olur diye neyse atlattım dün herşey çok güzeldi gerçekten gelmeni isterdim gelenlerin hepsi kafadengi arkadaşlar muhabbetimiz çok güzeldir hemen hemen her hafta toplanırız müsait olduqunda senide aramızda görmek isteriz bu arada 25 kase aşureden 2 kase kaldı teki oqluşuma diqerinide sizlere ayırdım:61:

oh afiyet bal şeker olsun canım.ben yemiş kadar oldum aşuremi canım.ellerine sağlık hayatım.
pekde güzel olmuş.:56: :56: :56:
elbette gelmek isterim hayatım bir gün.
anca hafta sonu fırsat bulabilirsem.ama görüşmek isterim hayatım sizinle.
:80: :80: :80:

oh afiyet bal şeker olsun canım.ben yemiş kadar oldum aşuremi canım.ellerine sağlık hayatım.
pekde güzel olmuş.:56: :56: :56:
elbette gelmek isterim hayatım bir gün.
anca hafta sonu fırsat bulabilirsem.ama görüşmek isterim hayatım sizinle.
:80: :80: :80:

Canım benimm her zaman kapımda kalbimde açık sana ve yeni arkadaşlıklara sabırsızlıkla beklicem senii..

:70: :70: :70: :70:
canım benim aynı dilekler benim içinde geçerli.
her zaman bende beklerim hayatım.istediğin zaman gelebilirsin banada.

hoşgeldin cerensudem aramıza yeni arkadaşlar katıldıkça çok mutlu oluyorum...inşallah bir daha ki buluşma çoookkk kalabalık olur...:64:

seni de ekliyorum listeye kendini tanıtırsan sevinirim...

6-S1907 :
7-cerensudem :

Seni tanıdıqıma bende çok memnun oldum canım inş. reeldede tanışma fırsatımız olur tekrar buluşma düzenlersek gelebilirmisin topiqtede daha sık görmek isteriz seni kpss sınavında inş. istediqin yere atanırsın ama bizden uzaklaşma sakın:20:

inşş bende tanışmak isterim..takip edicem buluşma düzenlenirse katılmayı isterim.Allah herkese emeğinin karşılığını versin.arada girip okuycam

herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :21:

hoşgeldin cerensudem aramıza yeni arkadaşlar katıldıkça çok mutlu oluyorum...inşallah bir daha ki buluşma çoookkk kalabalık olur...:64:

seni de ekliyorum listeye kendini tanıtırsan sevinirim...

6-S1907 :
7-cerensudem :

canım ben S1907 nikimi değiştirdim.yoksa bende eski sayılırım hayatım.
:54: :54:

Back
X