Arkadaşlar nerdesiniz neden boş bıraktıqınız topiqimizi![]()
cnm bu arada neredeki kursa gidiyorsun sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar nerdesiniz neden boş bıraktıqınız topiqimizi![]()
cnm bu arada neredeki kursa gidiyorsun sen
bulvar caddesindeki ismeqe gidiyorum cnm perşembe günleri..
öğretmenin annemmi die merak ettim ama sen zbunundakindeymişsin. önceden z burnundaydı gerçi şimdi 3_4 şubeye gidio ayrı ayrı..
branşı ne canım![]()
rölyef canım ondan sordum zaten :)
ooo sudemcim öncelikle topiqime hoşqeldin seni burda görmek süprüz oldu bana ve çok sevindirdi evet canım z.burnunda olıvıumun karşısunda oturuyorum sen nerde oturuyorsun canım madem olıvıuma geliyorsun görüşelim tanışalım bitanem![]()
merhaba ben zeytinburnunda oturmuyorum ama burada çalışıyorum buluşmalara katılmak isterim
Canım önce topikte toplanmamız lazım buluşmak için....sen z.burnunda nerde çalışıyorsun..kendinden bahsedermisin biraz..
eee nasıl toplancaz toplanalım o zaman :)) özel bir kurumda çalışıyorum bi ara özelde ismini söyleyebilirim burda yazmam doğru olmaz sanırım.
canım zeytinburnundan çok kişi var ama topiqe gelmiyorlar...nasıl olucak bilmiyorumki :26:
gelmek istemiyorlar sanırsam olmadı biz buluşuruz![]()
AHANDA yakalandımmmmmne ısın var kızım burda dıcem ama bu senın topıgın demı :44::44::44::44:
z.burnunun neresindesin cnm..ben olıvıumdayım![]()
olıvıuma yakınım bende![]()