Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar, hiç biriniz tekrar giriş yapmamışsınız. İnşallah umduğumuz gibi eğlenceli geçer yarın.
Merhaba arkadaşlar, cumartesi düzenlenen buluşmada kısa ama hoş vakit geçirdiğimizi düşüüyorum.
Sayımız az olsada keyifliydi, bir daha ki sefere daha çok katılım ve daha çok paylaşımla buluşmak dileğiyle.
beni telefondan atamıyorum ancak eşimin telefonuna gönderip oradan da bilgisayara atabilirim, ilk fırsatta ekleyeceğim.
Yalnız resminin eklenmesini, yüzünün görünmesini istemeyen olabilir haber verirseniz ona göre düzenleyip eklerim.
Canım bnm için bir sakıncası yok yüzümü görmek isterim bu arada yengen nerelerde sohbete hiç girmemiş çok sıcakkanlı biri çok sevdim yengeni![]()
kızlar istanbuldaydım fakat evde pc olmadığı için gelemedm olıvıuma bile gittim aklaıma bile geldi.nasıl geçti buluşma güzelmiydi anlatın biraz![]()
kızlar istanbuldaydım fakat evde pc olmadığı için gelemedm olıvıuma bile gittim aklaıma bile geldi.nasıl geçti buluşma güzelmiydi anlatın biraz![]()
ewet canım buluşma güzeldi gerçi çok azdık ve fazla birarada kalamadık ama benim için güzel geçti inşallah bir daha ki sefere sende katılırsın...
yakından tanısanız muhtşem bir kadın çok hoş sohbettir o gün biraz keyifsiz gibiydi çok fazla sohbete katılamadı ama çok kafadengidir.
O günde bahsettiği gibi iş yerinde malesef giremiyor yasak, akşam eve gittikten sonra yemek bulaşık falan vakti kalmıyor pek.
mesajınızı iletirim kendisine.