• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

selam kızlar, hiç biriniz tekrar giriş yapmamışsınız. İnşallah umduğumuz gibi eğlenceli geçer yarın.

Son düzenleme:
selam kızlar, hiç biriniz tekrar giriş yapmamışsınız. İnşallah umduğumuz gibi eğlenceli geçer yarın.

Canım ben birazdan olıvıuma standa geçicem olurda stand zemin katta olmazsa alt çarşıda olabilir yada danışmaya yada güvenliqe sorarsınız kurdele nakışı standı diye yerini söylerler bende heyecanlıyım olaki bir aksilikte stanttaki görevim iptal edilirse yine ben saat 2de standa gelirim bu konuda içiniz rahat olsun ayrıca çifte sevinç yaşıyorum bugün benim doqum günüm :62:

Arkadaşlar inş. evden çıkmadan siteye girersiniz olıvıuma gittim stant kurulmucakmış geri geldim şuan evdeyin sizi hd iskenderin önünde beklicem saat 2 de üstümde kahverengi deri pardesü var elimde beyaz çanta olacak siteye girerseniz girdik diye yazın içim rahat olsun öptüm sizi kızlar

mesaj alınmıştır ama biz biraz gecikebiliriz, yengem 2işten de çıkacak gelmemiz 14:30 u bulur hd de buluşuruz o halde.
ay dur bende ne giydiğimi yazayım. kot pantolon, siyah hırka, mavili bir şal, gri bot ve çanta

Son düzenleme:
Selam kızlar hepinize dünkü buluşmaya olan katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim ilk defa tanışmamıza raqmen güzel bir gün geçirdik üçünüzde aqır başlı ne yaptıqını bilen sorumluluk sahibi ve söylediqi dinlenencek kişilersiniz sizleri tanıma fırsatım olduqu için çok mutlu oldum tekrar teşekkürler:48:

Merhaba arkadaşlar, cumartesi düzenlenen buluşmada kısa ama hoş vakit geçirdiğimizi düşüüyorum.
Sayımız az olsada keyifliydi, bir daha ki sefere daha çok katılım ve daha çok paylaşımla buluşmak dileğiyle.

Merhaba arkadaşlar, cumartesi düzenlenen buluşmada kısa ama hoş vakit geçirdiğimizi düşüüyorum.
Sayımız az olsada keyifliydi, bir daha ki sefere daha çok katılım ve daha çok paylaşımla buluşmak dileğiyle.

ewt canım yaa kısa oldu benim yüzümden birazda valla benim eşim böle işte inşallah bi daha ki sefere uzun uzun sohbet imkanımız olur...kısa ama keyifli ve güzel bi sohbetti...hepinizle tanıştığıma memnun oldum umarım sizde öylesinizdir..ama sayfayı boş bırakmayalım ki arkadaşlar eklensin...ve sohbet etmeye devam edelim...çitlembik fotoları koyabiliyor musun canım...:98:

beni telefondan atamıyorum ancak eşimin telefonuna gönderip oradan da bilgisayara atabilirim, ilk fırsatta ekleyeceğim.
Yalnız resminin eklenmesini, yüzünün görünmesini istemeyen olabilir haber verirseniz ona göre düzenleyip eklerim.

beni telefondan atamıyorum ancak eşimin telefonuna gönderip oradan da bilgisayara atabilirim, ilk fırsatta ekleyeceğim.
Yalnız resminin eklenmesini, yüzünün görünmesini istemeyen olabilir haber verirseniz ona göre düzenleyip eklerim.

Canım bnm için bir sakıncası yok yüzümü görmek isterim bu arada yengen nerelerde sohbete hiç girmemiş çok sıcakkanlı biri çok sevdim yengeni:61:

Canım bnm için bir sakıncası yok yüzümü görmek isterim bu arada yengen nerelerde sohbete hiç girmemiş çok sıcakkanlı biri çok sevdim yengeni:61:

yakından tanısanız muhtşem bir kadın çok hoş sohbettir o gün biraz keyifsiz gibiydi çok fazla sohbete katılamadı ama çok kafadengidir.
O günde bahsettiği gibi iş yerinde malesef giremiyor yasak, akşam eve gittikten sonra yemek bulaşık falan vakti kalmıyor pek.
mesajınızı iletirim kendisine.

kızlar istanbuldaydım fakat evde pc olmadığı için gelemedm olıvıuma bile gittim aklaıma bile geldi.nasıl geçti buluşma güzelmiydi anlatın biraz :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar istanbuldaydım fakat evde pc olmadığı için gelemedm olıvıuma bile gittim aklaıma bile geldi.nasıl geçti buluşma güzelmiydi anlatın biraz :52:

Canım buluşmamız çok güzel geçti hiç yabancılık çekmedik önce tanıştık sonra yemek yedik dertleştik sohbet çok güzeldi olıvıumun gürültüsü dışında bnm için süperdi ve arkadaşlarımı çok beqendim hepsi aklı başındalar Bakırköyden gelen olmamış aramıza:27: şaka bir yana olıvıuma ilk önce ben gittim arkadaşları beklerken bir sürü kişi gelip geçti hdnin önünden kendi kendime ya olmadık biri gelirse uçuk kaçık diye endişelenmedim deqil açıkçası ve arkadaşların hepsi birebir görüşülecek kişiler hepsini çok sevdim her zaman görüşmek isterim evimde aqırlamak büyük keyif verir bana:16:

ewet canım buluşma güzeldi gerçi çok azdık ve fazla birarada kalamadık ama benim için güzel geçti inşallah bir daha ki sefere sende katılırsın...

Sevdacım biz seninle 2 saat çitlembik ve aşkböcüqü ile 1.5 saat beraber olduk çok kısa derken arkadaşlarda yarım saat falan sanacaklar bence bu buluşmadan keyif aldıqımız için zaman bizlere bu kadar az geldi kızını öp bnm için çooooooooooook dadlıı:16:

yakından tanısanız muhtşem bir kadın çok hoş sohbettir o gün biraz keyifsiz gibiydi çok fazla sohbete katılamadı ama çok kafadengidir.
O günde bahsettiği gibi iş yerinde malesef giremiyor yasak, akşam eve gittikten sonra yemek bulaşık falan vakti kalmıyor pek.
mesajınızı iletirim kendisine.

Teşekkür ederim canım selamda söyle onu aramızda daha sık görmek isteriz bunuda söyle..

Back
X