Merhaba, bütün yazdıklarınızı okudum... bütün zorlukları atlattınız. sonuca cok az kaldı.. Yumoşlarınızın durumlarıda iyi olduğuna göre inşallah hepinizden hamilelik haberlerinizi alırız :))
bende 21 inde g. cerrah rapor aldığı için imzalatamadım. bugün 16:00 a randevum var.. imzalatınca dahiliye, g.cerrah ve psikoloğun imzaladığı evrakla, 3 resim, akciger raporunu kurul odasına verecekmişiz. ordan cıkacak sonuçla tüp bölümüne gidip dosya açtıracakmışız !!!! çok şaşırdım. ben tüm evraklar tamamlanınca direk tüp bebekte dosya açtıracaz sanıyordum... hatta nevinle gidip tekrar sorduk, yanlış mı anladım diye.... ama öyleymiş. sonra nevinle çay içip sohbet ettik biraz :) , bana iyi geldi..aynı seyleri yaşayınca konuşacakda çok şey oluyor haliyle.
rahim filminide salı günü saygı hastanesinde çektirdim. hiç kimseyi korkutmak istemem ama baya uğraştılar, bağıra bağıra kendimden geçtim, 4 gün boyunca hafif kanamam oldu. neyseki rahimde normal. 5 gün maraşa ailemin yanına gittim... herkes cocuk sordu, babamda ben istemiyorum sandığından meyvesiz ağaç olmaz vs dedi
(
hoşgeldin sonaycım. geçmiş olsun bu arada. rahim filmini eski yöntemle mi çektiler acaba? keşke hastane yerine görüntüleme merkezlerinde çektirseydin. ben çok araştırmıştım çektirmeden echomar radyotom gibi merkezler farklı bir yöntemle çektikleri için şişli echomarda karar kılmıştım. hatta vajinismusu atlattıktan kısa süre sonra çektirmeme rağmen çok rahat geçmişti benimki. bu cerrah hiç yerinde durmuyor anlaşılan. elif de baya beklemişti ondan onay alabilmek için. neyse inşallah bugün halletmişsindir. en geç haftaya perşembe çıkar heyetten aynı gün öğleden sonra da dosya açtırırsınız.