Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, bütün yazdıklarınızı okudum... bütün zorlukları atlattınız. sonuca cok az kaldı.. Yumoşlarınızın durumlarıda iyi olduğuna göre inşallah hepinizden hamilelik haberlerinizi alırız :))

bende 21 inde g. cerrah rapor aldığı için imzalatamadım. bugün 16:00 a randevum var.. imzalatınca dahiliye, g.cerrah ve psikoloğun imzaladığı evrakla, 3 resim, akciger raporunu kurul odasına verecekmişiz. ordan cıkacak sonuçla tüp bölümüne gidip dosya açtıracakmışız !!!! çok şaşırdım. ben tüm evraklar tamamlanınca direk tüp bebekte dosya açtıracaz sanıyordum... hatta nevinle gidip tekrar sorduk, yanlış mı anladım diye.... ama öyleymiş. sonra nevinle çay içip sohbet ettik biraz :) , bana iyi geldi..aynı seyleri yaşayınca konuşacakda çok şey oluyor haliyle.
rahim filminide salı günü saygı hastanesinde çektirdim. hiç kimseyi korkutmak istemem ama baya uğraştılar, bağıra bağıra kendimden geçtim :(, 4 gün boyunca hafif kanamam oldu. neyseki rahimde normal. 5 gün maraşa ailemin yanına gittim... herkes cocuk sordu, babamda ben istemiyorum sandığından meyvesiz ağaç olmaz vs dedi :((

hoşgeldin sonaycım. geçmiş olsun bu arada. rahim filmini eski yöntemle mi çektiler acaba? keşke hastane yerine görüntüleme merkezlerinde çektirseydin. ben çok araştırmıştım çektirmeden echomar radyotom gibi merkezler farklı bir yöntemle çektikleri için şişli echomarda karar kılmıştım. hatta vajinismusu atlattıktan kısa süre sonra çektirmeme rağmen çok rahat geçmişti benimki. bu cerrah hiç yerinde durmuyor anlaşılan. elif de baya beklemişti ondan onay alabilmek için. neyse inşallah bugün halletmişsindir. en geç haftaya perşembe çıkar heyetten aynı gün öğleden sonra da dosya açtırırsınız.

sağol bahar cım dün moralim çok bozuktu ama bugün iyiyim önceliğimiz tabiki opu nun başarılı geçmesi sonrasında da kaliteli embriyolarımın olması inşallah donduracak kadar çıkarsa kendimizi garanti altına alırsak doktorum zaten 7 nin üzerindeyse rahim kalınlığı yapacak transferi. ama olmazsa da bekleriz 1 ay ne yapalım. kaliteli olduktan sonra da çözülünce de bir şey farkermez bence çözündükten sonra bile bölünmeye devam ediyorlarmış.hakkımda nasıl hayırlı ise o olsun. senin yazdıklarını da okudum ama cevap veremedim neden içini karartmışsın öyle içinden zaten zk geçiyordu merak etme iptal edilecekse heryerde edilebilir ama sen bunları düşünme düşük doz ile temkinli başlayacaklarını söylemediler mi sana. yalnızca sen çok sikkatli ol her kontrole gittiğinde cin gibi ol ki bir şey sezdiğinde hemen konuş doktorlarla. henüz adet olmadığın için hormonlar da insanı duygusal yapıyor eşinden de ayrısın. bitmedi mi onun tatili?

canım beklemediğin bi durum olduğu için bozulmuştur dün moralin ama inan moralini bozacak bi şey yok. inşallah yarın opu işlemi başarılı geçecek. çok dua ediyorum senin için herşey yolunda gitsin bol kaliteli yumoşların olsun sonra da bebik olarak sana geri dönsünler inşallah. rahim kalınlığın da normal çıkar inşallah canım. bu konuda tam bilgim yok ama rahim duvarını kalınlaştırmak için bir ilaç vermiyorlar mı estrofem vs. senin bilgin vardır mutlaka. transfer olursa bant kullanacaksın değil mi? eşim cumartesi gecesi geldi benimde. öyle bi korkuya kapıldım acaba yanlış mı karar verdim diye ama geçti artık olacağına bıraktım bende. düşük doz başlayacağız demişti tayfun bey ama ondan başka birine denk gelicem diye korkuyorum gerçi kasım ayında tüp bebekte görevli demişlerdi. yine de belli olmaz ameliyatı vs olur adamın artık dediğin gibi cin gibi olucam mecbur sürekli uyarıcam her attıkları adımda.
Canım karar vermek en zoruydu sen atlattın artık olacağına bırak sen bilinçli bir kızsın tayfundan başka doktora denk gelirsen de tayfun beyin beyanatlarını bildirirsin esgeçmezler kesinlikle ben sordum opu olana kadar hiçbişey vermiyolarmış canım sonrasında veriyolarmış aspirin falan da opu da kanama riskini arttırabileceği için vermiyomuş yani onlar için rahimden önce yumurtlama geliyor sorduğum deneyimli kişilerde doktorumun yaptıklarını beğeniyor opu dan sonra verir diyorlar artık görücez

Günaydın kuzucuklar düştük yollara gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin benden rabbim hayırlısıyla bugünü atlatmayı nasip etsin...

valla hep öyle diyoruz bizde kendimiz herşeyde vardır bir hayr diyerek avutuyoruz. Eğer tüm evrakların hazırsa hepsini yanına al ve cerraha imzalattığın kağıtla birlikte tüp bebek bölümüne git. Dosya açmadan heyete girmez. Evraklarının hepsini bir dosyaya koyup dosya no verecekler sana o dosyan heyete girecek ve sistemeik hastalık raporun çıkacak 1 hafta içinde. Sonra 1 haftada jkonsey ordan çıkıncada 1 hafta daha heyete girecek ve ilaç raporun çıkacak. Dosya açılmıycak diyorsun ya neyin eksikki dosya açılmayacak diyorsun ??

Günaydın,

Dün eşim benden önce z.k e gitti. tüp bebek bölümüne gidip bütün evraklarımız hazır dosya açtırmak istiyoruz demiş. onlarda bana söyledikleri gibi önce sistemik raporu almamızı söylemişler. bende gittiğimde g. cerrah a gittim. kolestrolün yüksek, biraz dikkat edersin diyip imzaladı. o imzaladığı evrağı, akciger grafisi raporu, kimlik fotokopim ve 3 resmimle kurul odasına verdik. onlarda deftere kaydedip bana imzalattılar. küçücük bir kağıt elime verdiler. 07.11.2012 çarşamba günü bu numaradan arayıp sistemik raporum çıktımı diye sorun, çıktıysa gelip alın ve 1 ile 3 arası tüp bebekte dosya açtırın dedi. şimdi onu bekliyoruz.

Günaydın,

Dün eşim benden önce z.k e gitti. tüp bebek bölümüne gidip bütün evraklarımız hazır dosya açtırmak istiyoruz demiş. onlarda bana söyledikleri gibi önce sistemik raporu almamızı söylemişler. bende gittiğimde g. cerrah a gittim. kolestrolün yüksek, biraz dikkat edersin diyip imzaladı. o imzaladığı evrağı, akciger grafisi raporu, kimlik fotokopim ve 3 resmimle kurul odasına verdik. onlarda deftere kaydedip bana imzalattılar. küçücük bir kağıt elime verdiler. 07.11.2012 çarşamba günü bu numaradan arayıp sistemik raporum çıktımı diye sorun, çıktıysa gelip alın ve 1 ile 3 arası tüp bebekte dosya açtırın dedi. şimdi onu bekliyoruz.

günaydın sonaycım. benim dosyam zaten infertilite bölümünde açılmıştı yani hazır vardı yeni evrakları o dosyaya dahil ettiler yeni bir dosya açılmadı ondan dolayı hemen dosya açılıyor diye düşündüm. bu arada g.cerraha noluyor kolestrol yüksek diyor onun işimi bıraksında dahiliyeci söylesin onu:) en azından il basamağa adım attınız inş sorunsuz çıkar raporun.

sayı çok ama hareketli değil çoğu. Peki sayı nasıl giderek böyle arttı ilaç yada takviye vitamin mi kullandınız? Yaptığınız işlem sayıyı çok çok arttırmış ama hareketini etkilememiş gibi görünüyor.

dediğim gibi ben takviye şeyler kullanmaya korkuyorum. bunu üzerimden atamıyorum. yani bir şeyi yaparken diğer bir şey bozulacak gibi gelir bana :) o yüzden farklı bişey uygulamadık ama bu süreçte çok domates tüketti, sürekli domates yer :) kendince iyi geldiğini düşünüyor :) 113 milyonun %77 si hareketsiz olsa bile 26 milyon hareketli var.. aslında çalışsak belki kendiliğinden olacak ama 2/3 ay çalışıp olmayınca yine o gün sayım olaylarına girmek zor geliyor, beklentiye girip hastalanınca üzülüyor insan.

günaydın kızlar sabah kontrolüm vardı gene. sadık bey gecikicek istersenin alev hn. baksın dedi ok. dedim. sadık bey heralde elifin operasyonunda gitti dedim zaten eliflede karşılaşmıştık ben muayeneye onuda 1. kata aldılar. neyse alev hn. baktı 19,5-18- 17,5- 17,5 diye devam edern yumoşlar gördü. rahim kalınlığı 13,8 dedi (bir önceki 15 di) e2 alalım bugün dedi cuma günü toplancak yumurtalarınız dedi (asistanın laptop ekranına bakarak söyledi sadık beyin önceki notuydu yani) e2 sonucuna çatlatma iğnennizi kaçta yapacağınız söylemek için arayacaklar dedi. neyse amh tes sonucumuda aldım sistem tıp lab. diye bir lab.da çalışılmış ataşehirdeymiş yeri değer aralığı ise şöyle posimenapoz 0,0- 0,4
premanapoz 1,0 - 6,8 diyor benim 2,47 şu durumda yırttık gibi ama sağım solum hiiç belli olmaz belki gelecek aylarda başka bir lab. da daha yaptırabilirm bakalım doğrumu diye. en azından yakın bir değr çıkması gerek. ama şöylede düşünüyorum eğer amh yerlerde olsaydı 2,47 çıkacak kadar da yanlış yapamazlardı heralde ??

neyse işim bitti çıkarken bi elife bakayım opuya almışlarmı dedim baktım bekleme salonunda oturyor meğerse sadık bey henüz gelmemiş bende geldide elifin işlemine girdi sandım. biraz oturup konuştuk onu soyunma odasına aldı asistan bende geldim. ama 17,5 falan olunca acaba 1-2 gün daha mı ilaç kullansam diyorum ama elifte eğer e2 iyi çıkarsa yumoşlar olgunsa falan öenmi yok dedi ama ben yinede dr. arayıp sorucam. merkez bugün sakindi ama 4 opu varmış kaçı sadık beyin hastası bilemiyorum olmadı ara ara arayıp şansımı deniycem. yada e2 sonucunda sonra aradıklarında dr. a bağlattırıcam. elif çatlatmasını 9 da vurmuştu ve ilk opu onun en iyisi yani sabahtan olup kurtulacak. bakalım bizden haberler şimdilik bu kadar. inş. elifin işlemi ağrısız sancısız geçer ve sonucu umarım çok güzel olur.

bu arada ben de bugün dosyamın heyete gireceğimi unutmuşum. sabah saat 9da eşimi işe gönderip sol omuzum ve boynum 2 gündür komple tutuk olduğundan, bir de kas gevşetici ilaç alıp bir güzel yatağa döndüm. tvyi de açıp öyle yatakta yuvarlanırken birden saat 11deki heyet aklıma geldi. yataktan nasıl fırladım giyindim çıktım anlamadım. allahtan yakın olduğumdan 10:30da oradaydım. kurul odasının önünde oturup beklerken yanımdaki bir kadınla konuşmaya başladık.
kadın 2007'de yeditepede tüp denemiş. o zamanın parasıyla ilaç dahil 9000 lira ödemiş!!!!(doğrudur eskiden daha pahalıydı malum, zamanla işin içine rekabet girdi de ucuzladı) tedaviden önce ne bir test, tahlil hiç bir şey yapmadılar dedi. başvurduk hemen tedaviye başladık dedi. sonuç hüsran olmuş. 2. bir defa deneyin demişler bu sefer de 300 lira indirim yapıp 8700 lira fiyat vermişler. bunlar da bir daha denememiş. sonra geçen sene zk'e gelmiş. yapılan tetkiklerde bir tüp tıkalı ve çift rahim çıkmış. ameliyat olmuş. 3 ay önce de tüpe başvurmuş. sanırım yaştan dolayı direkt tüp raporu verilmiş. o da benim gibi bugünkü heyeti bekliyordu.
neyse kadın bana anlatırken bizim dosyalar geldi. benim dosya çok şükür bir sorun olmadan heyetten geçmiş. haftaya raporumu alacakmışım. sizce 1 hafta dolmadan cuma falan çıkma şansı var mı? malum ctesi italya ya gidiyorum, perş döneceğim. gitmeden şu raporu alıp ilacımı yazdırayım istiyorum.

hayret nasıl olmuşta unutabilmişsin :) :) hadi gözün aydııın. nihayet raporun çıkmış... duygunun söylediğine göre sürekli aramakta fayda var, bazan erken çıkabildiğini söylemişti. artık çıkmaz ise vardır bir hayır deyip döndüğünde halledersin.

bu arada ben de bugün dosyamın heyete gireceğimi unutmuşum. sabah saat 9da eşimi işe gönderip sol omuzum ve boynum 2 gündür komple tutuk olduğundan, bir de kas gevşetici ilaç alıp bir güzel yatağa döndüm. tvyi de açıp öyle yatakta yuvarlanırken birden saat 11deki heyet aklıma geldi. yataktan nasıl fırladım giyindim çıktım anlamadım. allahtan yakın olduğumdan 10:30da oradaydım. kurul odasının önünde oturup beklerken yanımdaki bir kadınla konuşmaya başladık.
kadın 2007'de yeditepede tüp denemiş. o zamanın parasıyla ilaç dahil 9000 lira ödemiş!!!!(doğrudur eskiden daha pahalıydı malum, zamanla işin içine rekabet girdi de ucuzladı) tedaviden önce ne bir test, tahlil hiç bir şey yapmadılar dedi. başvurduk hemen tedaviye başladık dedi. sonuç hüsran olmuş. 2. bir defa deneyin demişler bu sefer de 300 lira indirim yapıp 8700 lira fiyat vermişler. bunlar da bir daha denememiş. sonra geçen sene zk'e gelmiş. yapılan tetkiklerde bir tüp tıkalı ve çift rahim çıkmış. ameliyat olmuş. 3 ay önce de tüpe başvurmuş. sanırım yaştan dolayı direkt tüp raporu verilmiş. o da benim gibi bugünkü heyeti bekliyordu.
neyse kadın bana anlatırken bizim dosyalar geldi. benim dosya çok şükür bir sorun olmadan heyetten geçmiş. haftaya raporumu alacakmışım. sizce 1 hafta dolmadan cuma falan çıkma şansı var mı? malum ctesi italya ya gidiyorum, perş döneceğim. gitmeden şu raporu alıp ilacımı yazdırayım istiyorum.

hayret nasıl olmuşta unutabilmişsin :) :) hadi gözün aydııın. nihayet raporun çıkmış... duygunun söylediğine göre sürekli aramakta fayda var, bazan erken çıkabildiğini söylemişti. artık çıkmaz ise vardır bir hayır deyip döndüğünde halledersin.

rahim filminin zor geçmesine çok üzüldüm canım biz mi şanslıydık bilemiyorum ama benim çok ağrısız ve sakin geçmişti 5 dk bile sürmedi. sanırım görüntü alınamadığı için ard arda ilaç gönderiliyorsa o zaman ağrı oluyor neyseki geçmiş gitmiş ve temiz çıkmış çok sevindim. biz yola devam duygu ile de baya sohpetlerimiz oluyor kontrollerden sonra kocalarla beraber çay içmelere gittik dert ortak olunca konuşulacak çok sey bulunuyor. benim yarın onun da cuma günü toplaması olucak. benim rahim duvarım biraz ince bakalım doktor transferden sonra yumurtaların ve embriyoların durumuna göre bakıcaz transfer belki bir sonraki aya da kalabilir artık buna şükür napalım birkaçtane kaliteli yumurtam çıkarsa daha da çok sevinicem artık gerisi rabbime kalmış ben bol bol dua ediyorum kendimi ona emanet ediyorum.

sanırım bu rahim filmi kişiden kişiye değişen bir şey. ama dediğin gibi geçti gitti :) sizinde inşallah hamilelikle sonuçlanır ve bu yaşadıklarınıza geçti gitti diyip gülersiniz. güleriz... eğer sonraki aya kalmaz ki kalsa bile sakın üzülme... eğer bir şey olmuyorsa daha iyi birşey olacağı içindir. olacağı varsa tek yumurtayla bile olur. bende hepiniz için dua ediyorum. inşallah kucaklarınız bebişlerinizle dolacak bu sefer.

hoşgeldin sonaycım. geçmiş olsun bu arada. rahim filmini eski yöntemle mi çektiler acaba? keşke hastane yerine görüntüleme merkezlerinde çektirseydin. ben çok araştırmıştım çektirmeden echomar radyotom gibi merkezler farklı bir yöntemle çektikleri için şişli echomarda karar kılmıştım. hatta vajinismusu atlattıktan kısa süre sonra çektirmeme rağmen çok rahat geçmişti benimki. bu cerrah hiç yerinde durmuyor anlaşılan. elif de baya beklemişti ondan onay alabilmek için. neyse inşallah bugün halletmişsindir. en geç haftaya perşembe çıkar heyetten aynı gün öğleden sonra da dosya açtırırsınız.

çok teşekkür ederim. aslında hastane çok temiz ve yeni idi. bana öyle geldi.. ilaç gitmediği için çokça vermiş olabilirler. kurtuldum çok şükür :) haftaya dosya açtırma işimizide bitiririz inşallah. eşim dün soruyor, ilaç raporunu ben alırım, nerden ilaç yazdırcam falan... dedim ben gidip muayene olup yazdırırım sen değil :) dün onun gelmesine gerek yoktu ama benden önce orda olmuş... dedim keşke işlemler senin üzerinde yürüseydi :)))

günaydın sonaycım. benim dosyam zaten infertilite bölümünde açılmıştı yani hazır vardı yeni evrakları o dosyaya dahil ettiler yeni bir dosya açılmadı ondan dolayı hemen dosya açılıyor diye düşündüm. bu arada g.cerraha noluyor kolestrol yüksek diyor onun işimi bıraksında dahiliyeci söylesin onu:) en azından il basamağa adım attınız inş sorunsuz çıkar raporun.

doktor baya inceledi dosyayı, bir şey söylemesi gerektiği için söylemiş olabilir :) inşallah bundan sonra sorun cıkmaz.

çok teşekkür ederim. aslında hastane çok temiz ve yeni idi. bana öyle geldi.. ilaç gitmediği için çokça vermiş olabilirler. kurtuldum çok şükür :) haftaya dosya açtırma işimizide bitiririz inşallah. eşim dün soruyor, ilaç raporunu ben alırım, nerden ilaç yazdırcam falan... dedim ben gidip muayene olup yazdırırım sen değil :) dün onun gelmesine gerek yoktu ama benden önce orda olmuş... dedim keşke işlemler senin üzerinde yürüseydi :)))

eşinin işi rahat sanırım baksana istediği zaman kolayca gidiyor. evrak işlerini canı gönülden halleder ama emin ol operasyon kısmına gelice erkeklerin canı tatlıdır bizi gibi dayanıklı olmazlar pes ederlerdi. düşünsene sürekli onların muayene olduklarını kesin kaçarlardı ve çocuğa gerek yok biz bize yeteriz derlerdi. benim eşimde işi sıkı olmasına rağmen arada dosya al teslim et işlerimi halledim işimi kolaylaştırdığı olmuştur. ama işte patornu biraz cins her daim orda görmek istiyor.

günaydın kızlar sabah kontrolüm vardı gene. sadık bey gecikicek istersenin alev hn. baksın dedi ok. dedim. sadık bey heralde elifin operasyonunda gitti dedim zaten eliflede karşılaşmıştık ben muayeneye onuda 1. kata aldılar. neyse alev hn. baktı 19,5-18- 17,5- 17,5 diye devam edern yumoşlar gördü. rahim kalınlığı 13,8 dedi (bir önceki 15 di) e2 alalım bugün dedi cuma günü toplancak yumurtalarınız dedi (asistanın laptop ekranına bakarak söyledi sadık beyin önceki notuydu yani) e2 sonucuna çatlatma iğnennizi kaçta yapacağınız söylemek için arayacaklar dedi. neyse amh tes sonucumuda aldım sistem tıp lab. diye bir lab.da çalışılmış ataşehirdeymiş yeri değer aralığı ise şöyle posimenapoz 0,0- 0,4
premanapoz 1,0 - 6,8 diyor benim 2,47 şu durumda yırttık gibi ama sağım solum hiiç belli olmaz belki gelecek aylarda başka bir lab. da daha yaptırabilirm bakalım doğrumu diye. en azından yakın bir değr çıkması gerek. ama şöylede düşünüyorum eğer amh yerlerde olsaydı 2,47 çıkacak kadar da yanlış yapamazlardı heralde ??

neyse işim bitti çıkarken bi elife bakayım opuya almışlarmı dedim baktım bekleme salonunda oturyor meğerse sadık bey henüz gelmemiş bende geldide elifin işlemine girdi sandım. biraz oturup konuştuk onu soyunma odasına aldı asistan bende geldim. ama 17,5 falan olunca acaba 1-2 gün daha mı ilaç kullansam diyorum ama elifte eğer e2 iyi çıkarsa yumoşlar olgunsa falan öenmi yok dedi ama ben yinede dr. arayıp sorucam. merkez bugün sakindi ama 4 opu varmış kaçı sadık beyin hastası bilemiyorum olmadı ara ara arayıp şansımı deniycem. yada e2 sonucunda sonra aradıklarında dr. a bağlattırıcam. elif çatlatmasını 9 da vurmuştu ve ilk opu onun en iyisi yani sabahtan olup kurtulacak. bakalım bizden haberler şimdilik bu kadar. inş. elifin işlemi ağrısız sancısız geçer ve sonucu umarım çok güzel olur.

günaydın duygucum. yumoşlar büyümüş baya. ideal büyüklükteler hiç ilaç falan kullanmana gerek yok artık. çatlatma iğneni vurulursun akşam cuma da toplaman olur. inşallah sırayla atlatırsınız ağrısız sancısız.

çok bilmiyorum ama ölçüleri yumoşların güzel galiba :) bence şu anda yeni testler vs uğraşma. sen şu toplama işine bak :) inşallah sende elifte en güzel ve rahat şekilde atlatırsınız. sabırsızlıkla sizin sonuçlarınızı bekliyorum.

sağ olun kızlar ne bilim elini yumoşlar 20-21 olunca benim 17 ler küçükmü dedim. birde rahim kalınlığı pazartesi 15 şimdi 13,8 çıktı. elifin yorumuda her defasın rahimin farklı tarafını ölçtükleri ebat farklı çıkmıştır ama 13,8 de iyi dedi. birde e2 değeri yüksekse yumoşlar olgun kaliteli demekmiş. 18-17,5 lar yeter dedi. ama bakalım işte e2 için aradıklarında dr. la görüşmek istiyorum diycem.

ne güzel yaa eşinin hevesli olması. eşim benimle anlaşma yapmıştı baştan tüm işlemleri sen halledeceksen çıkartalım rapor demişti:) yoksa hiç raporla falan uğraşmazdı. 1,5 yıldır 3 ü aşılamada 2 si dosya açtırmak olmak üzere toplam 5 kere gelmiştir helhalde:))

eşinin işi rahat sanırım baksana istediği zaman kolayca gidiyor. evrak işlerini canı gönülden halleder ama emin ol operasyon kısmına gelice erkeklerin canı tatlıdır bizi gibi dayanıklı olmazlar pes ederlerdi. düşünsene sürekli onların muayene olduklarını kesin kaçarlardı ve çocuğa gerek yok biz bize yeteriz derlerdi. benim eşimde işi sıkı olmasına rağmen arada dosya al teslim et işlerimi halledim işimi kolaylaştırdığı olmuştur. ama işte patornu biraz cins her daim orda görmek istiyor.

eşim vardiyalı çalışıyor. gece çalıştığı zaman gündüz evde oluyor. evrak vs işlerini hallederde dediğin gibi onca muayene vs olsa aynı şekilde gidermi bilemiyorum :) cins müdürlerle çalışmak cok zor. eşini çok iyi anlayabiliyorum. ama yapacak bişey yok, izin almaya mecbur kalıyoruz. keyfimizden değilki.

ne güzel yaa eşinin hevesli olması. eşim benimle anlaşma yapmıştı baştan tüm işlemleri sen halledeceksen çıkartalım rapor demişti:) yoksa hiç raporla falan uğraşmazdı. 1,5 yıldır 3 ü aşılamada 2 si dosya açtırmak olmak üzere toplam 5 kere gelmiştir helhalde:))

valla ben hiç anlaşma yapmadım :) 2/3 ay deneyip adet olduğumda ağladığımda, hemen ben gidip baktırayım bir sorunmu var dedi. sonrasındada araştıralım ne yapılması gerekiyorsa yapalım dedi. hatta rahim filmi için yer bulamadığımızda kendisi bizzat eğitim araştırma hastanelerine gidip burda çekiyormusunuz diye yüzyüze görüşmüştü :) şimdiye kadar tek başıma 1 kere gittim, nevinle görüştüğümüzde.. o zamanda kendisi kartalda sperm vereceği için gelememişti. yanımda biri olduğunda kendimi daha iyi hissediyorum. o yüzden gelsinler tabii.

Back
X