eşimin hatası var burda kendi bacısı ilaç kullanmış diye banada kullandırdı.ki düğünümden 1 ay önce başladım. cahilim neyin ne olduğunu nerden bilicem evliliği dahi düşünmeyen ben d.kontrol hapının yararını zararınmı bilicem. birgünden bir günede bırak demedi ayağıma ilaç hizmeti verdi. bugün başını duvarlara vursasa nafile böyle olcağını bilseydim deyip duruyor. ama gördün işte her bünye bir değilmiş bacın çatır çatır hamile kalıyor noldu dedim ailende gördüğün her şeyi uygulamaya kalktında noldu olan sana bana oldu. daha doğrusu onada olmadı bana oldu

(( ha sebep ilaçmı bence değil ama işte onu bahane ediyorum:)
ve fsh yüksek amh normal değerde kesinkes fsh ın yüksek olma sebebini garantiledim neden yüksek diye. olay beyinde fsh formonunuda hipofiz bezleri salgılıyor buda demek oluyorki beyin yeterli salgılama yapmıyor. zaten kadın önce beyinde yumurtlar durumuda çok ama çok doğru.
canım maltepe / altıntepe kızılay 11-12 katlı büyük bir kızılay öyle küçük falanda değil diğer kızılaylar gibi. ama hem o kadr ileri tarih vermesi hemde özel bir odalarının olmaması çok kötü. eminimki senin eşinde zorlanmıştır ama sen yanında olmadığın için söylememiştir. ben beraber gittim lavaboda deyince zaten bi rengi attı hiç deneme bile yapmadan çıktık ordan.