merhaba kızlar bende gittim bugün bir önceki muayenede 12 mm olan yumoşlar. bugün biraz daha büyümüş. bana göre sağ onlara göre olan tarafımda 17-16,5-16,5,15 mm olarak 5 tane falan söyledi. bana göre sol onlara göre sağ olan tarafta ise 14 -14,5 -15,5 civarında 4 tane falanda orada var. 1 kutu menapur daha yazdı çarşamba elifin opu lacağı gün bende kontrole gidicem. 2 kasım yani bu cuma toplarız dedi pazartesi yada salıda transfer yaparız dedi. rahim kalınlığınada 15 mm dedi. eşimin antibiyotik içtiğini söyledim sorun olmz şuan çıkacak spermler 60 gün önce oluşmuş sermler dedi yani içtiği antibiyotik 60 gün sonrasına etki eder dedi. buarada AMH sonucu 2,47 çıktı gayet iyi dedi. yani benim bilidğinde 1 ve 1 in altında olması rezevrlerin kötü olduğunu gösteriyor. henüz araştırmasını yapmadım. yani fsh yüksek ama amh da yksek aslında tam tersi olması gerekiyordu fsh düşük amh yüksek olmalı ama rezevrler hakkındaki kesin bilgiyi AMH hormonunun verdiğini söylediler. bu akşam normal şekilde boşalma olmasını yani cinsel birleşmeyle değil sonra perhiz başlıyor. bakalım artık çarşambaya kadar yumoşlar ne durumda olacak. zaten cetrodte 4 kutu kalmıştı o yeter dedi menapur yazalım dedi. elimde 1 cetrodite, 2 toz menapur ve puregonlarım kalacak.
duygucum maşallah senin de yumoşlara. herşeyin yolunda olmasına sevindim. amh sonucun da güzel çıkmış. çarşamba günü 17-19 mm arası 9-10 tane olacaklar seninde sanırım.