hadi hayırlısı canım .sırf bu rapor meselesi bile insanı strese sokuyor değil mi? rabbim bu sefer verir meleklerimizide inşallah bizde bunları mazide bırakırız. benim 8. günüm. hiçbir belirti yok. nasip artık. bu arada ben bu ay hastalanırsam ve tekrar aşılamaya devam etmek istersem tüm işlemleri acabyeniden mi yapmam gerekecek. tüm testleri filan. yeni rapor için. yeniden ilaç almak için. geçen aydan tek düz kullandım kalem olandan kalanı duruyor. bakacağız artık.
evet hsg'yi bugün yaptırdım. allah'a çok şükür tıkanıklık çıkmadı:))))
günaydın bugün 10 nisan yani benim doğum günüm :)
aynı zamanda dosyam heyete girecek.
benim adetim başladı yarına randevu aldım gidicem yazdırabilirsem yazdırıcam ilaçlarımı artık hayırlısı olsun.
geçen sene de bu zamanda başlamıştım tedaviye ve mayıs ayında hamile olduğum öğrenmiştim. inşallah yine öyle olur.
ilk defa adetim 26. günde geldi niye bu kadar erken geldi bilemiyorum ama sorun değil :)
ben 1-2 gün sökülmez diyodum ama hemen geldi. sanırım ilaç kullanmadıkça reglim de düzene giriyor. eskisi gibi ağrısız ve çabucak söküldü o yüzden seviniyorum. düşüğümden sonra herşey gözümde büyümüştü en çok da aynı süreçleri sil baştan yaşayacağım için üzülmüştüm. 1 sene geçti tam tiroidim anca düzene girdi tedavilere zayıf cevap verdim.ama artık ben kendimi hem manen hem de vücut olarak hazır hissediyorum.dengesiz tiroidim de çok şükür düzene girdi umarım bu ay benim ayım olur rabbim 1 sene önce aldığı bebeği bana yine 1 sene sonra verir.
çok heyecanlıyım. aylar sonra yarın ilaçlarımı yazarsalar tedaviye başlayacağımı bilmek beni heyecanlandırıyor..
rn4 bak görüyomusun benim adet seninkinden hızlı çıktı beni koşturup duruyor. ne olurdu raporum çıksa da rahatla beklesem :)
inşallah sen de zamanında hastalanırsın canım.
günaydın bugün 10 nisan yani benim doğum günüm :)
aynı zamanda dosyam heyete girecek.
benim adetim başladı yarına randevu aldım gidicem yazdırabilirsem yazdırıcam ilaçlarımı artık hayırlısı olsun.
geçen sene de bu zamanda başlamıştım tedaviye ve mayıs ayında hamile olduğum öğrenmiştim. inşallah yine öyle olur.
ilk defa adetim 26. günde geldi niye bu kadar erken geldi bilemiyorum ama sorun değil :)
ben 1-2 gün sökülmez diyodum ama hemen geldi. sanırım ilaç kullanmadıkça reglim de düzene giriyor. eskisi gibi ağrısız ve çabucak söküldü o yüzden seviniyorum. düşüğümden sonra herşey gözümde büyümüştü en çok da aynı süreçleri sil baştan yaşayacağım için üzülmüştüm. 1 sene geçti tam tiroidim anca düzene girdi tedavilere zayıf cevap verdim.ama artık ben kendimi hem manen hem de vücut olarak hazır hissediyorum.dengesiz tiroidim de çok şükür düzene girdi umarım bu ay benim ayım olur rabbim 1 sene önce aldığı bebeği bana yine 1 sene sonra verir.
çok heyecanlıyım. aylar sonra yarın ilaçlarımı yazarsalar tedaviye başlayacağımı bilmek beni heyecanlandırıyor..
rn4 bak görüyomusun benim adet seninkinden hızlı çıktı beni koşturup duruyor. ne olurdu raporum çıksa da rahatla beklesem :)
inşallah sen de zamanında hastalanırsın canım.
aşılamada rapor ilaçlar için çıkıyor. süresi içerisinde ilaçları aldığın taktirde istediğin ay aşılamaya başlayabilirsin canım.kızlar hastaneye gıdenler sorabılır o raporları cıkarttık dıyelım kac ay gecerlı mesela ben raporu hazır edıp 2 ay sonra yaptırbılıymym asılamayı yada tüpü.
doğum günün kutlu olsun canım:)) inşallah gönlünden geçenleri Rabbim sırasıyla yaşatır sana..
benimde geçen ay 25 günde gelmişti adetim. ama bu ay daha başlamadı..bugün 28. gün bakalım bekliyorum umarım teşrif ederler:))
senin adına bu ay çok umutluyum ama kendi adıma hiç umudum yok. sanki beni biraz daha bekletecek gibi geliyor.
yarın saat kaça aldın randevuyu? benimde bugün gelirse alabilirsem yarına alıcam randevumu.
doğum günün kutlu olsun ercelft cim. inşallah her şey yolunda gider. ben raporumu çıkarttırdığımda üzerinde 1 ay geçerli olduğu yazıyordu. gerekirse sanırım bir rapor daha çıkartacağım. ama umarım aynı işlemleri sil baştan yapmazlar. hatta umarım bütün bunalara gerek kalmaz:)
doğum günün kutlu olsun canım. benim de iki gün sonra 12 nisanda :)) inşallah yeni yaşın uğurlu gelir hayırlısıyla kavuşursun bebeğine. ne güzel adet olmuşsun. benim de 12 gün gecikti. ilaç mı kullansam yoksa kendi haline mi bıraksam. bilemedim.
doğum günün kutlu olsun ercelf. yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşsin.
teşekkürler canım 27 yaşımı bitirdim 28 den gün aldım :) ben hastaneyi aradım dosyam heyetten geçmiş sağlık kurulundakilere sordum adetliyim gelsem ilaçlarımı yazarlar mı doktorlar dedim bilmiyoruz doktorlarla konuşmanız gerek onu dediler.haftaya salı arayın bizi dediler rapor için de.
ben randevumu internetten baktım yoktu yarına 182 yi aradım ordan aldım infertilite 1 kenan sofuoğlu öğlenden sonraya verdiler ama ben sabah erkenden gidicem.çünkü ordaki kız randevunuz kaç olursa olsun sabahtan gelin diyor hep muayneler sabahtan oluyor sanırım. normalde 14.20 de.ya dua et inşallah kabul ederler ilaçları yazmayı.
şimdi heyetten geçti ya ne gibi bir sorun çıkabilir ki heralde çıkar.
ben dosyamı teslim ederken bugün telefoda konuştuğum bayandı sesinden hatırlıyorum sormuştum adetim gelicek yakın diye yetişir mi falan diye, o da siz bilirsiniz ama yetişmezse ilaçları alırsanız bazen sorun olabiliyo falan dedi.aklım karıştı.
birisinden duymuştum sgk lı haliyle bile alan oluyormuş rapor çıkmadan ben de öyle olsun istiyorum.
senin 3 kutu puregon ve ovitrelle miydi ne kadar ödemiştin raporlu haline?
yeni yaşın tekrar kutlu olsun..84 doğumlumusun yani:)
bi sakıncası yoksa yazarlar ya niye seni zor durumda bıraksınlar ki?? evet canım benim ilaçlarım onlardı. eşim 350 ödemiş. sanırım 375 tutuyomuş.
bu arada ben daha kırmızıları görmediğim için yarın hastaneye gidemiyorum. artık perşembe yada cumaya kaldı.
banada dediler randevun kaç olursa olsun sabahta gel diye.
teşekkürler canım 27 yaşımı bitirdim 28 den gün aldım :) ben hastaneyi aradım dosyam heyetten geçmiş sağlık kurulundakilere sordum adetliyim gelsem ilaçlarımı yazarlar mı doktorlar dedim bilmiyoruz doktorlarla konuşmanız gerek onu dediler.haftaya salı arayın bizi dediler rapor için de.
ben randevumu internetten baktım yoktu yarına 182 yi aradım ordan aldım infertilite 1 kenan sofuoğlu öğlenden sonraya verdiler ama ben sabah erkenden gidicem.çünkü ordaki kız randevunuz kaç olursa olsun sabahtan gelin diyor hep muayneler sabahtan oluyor sanırım. normalde 14.20 de.ya dua et inşallah kabul ederler ilaçları yazmayı.
şimdi heyetten geçti ya ne gibi bir sorun çıkabilir ki heralde çıkar.
ben dosyamı teslim ederken bugün telefoda konuştuğum bayandı sesinden hatırlıyorum sormuştum adetim gelicek yakın diye yetişir mi falan diye, o da siz bilirsiniz ama yetişmezse ilaçları alırsanız bazen sorun olabiliyo falan dedi.aklım karıştı.
birisinden duymuştum sgk lı haliyle bile alan oluyormuş rapor çıkmadan ben de öyle olsun istiyorum.
senin 3 kutu puregon ve ovitrelle miydi ne kadar ödemiştin raporlu haline?
yeni yaşın tekrar kutlu olsun..84 doğumlumusun yani:)
bi sakıncası yoksa yazarlar ya niye seni zor durumda bıraksınlar ki?? evet canım benim ilaçlarım onlardı. eşim 350 ödemiş. sanırım 375 tutuyomuş.
bu arada ben daha kırmızıları görmediğim için yarın hastaneye gidemiyorum. artık perşembe yada cumaya kaldı.
banada dediler randevun kaç olursa olsun sabahta gel diye.
yok kız 85 liyim. dolu dolu 27 yaşında oldum. 27 bitti. yani 27 yaşındayım :) umarım dediğin gibi olur canım. bu arada ilaçların normal ücretini ödemek bize ağır gelebilir keşke sgk lı halini ödesek eczaneye de.yoksa baya tutar dimi ya geri alamazsak falan? enkötüsü de raporun çıkmaması da olur tabi o durumda göze alıcam ilaçları kendim almayı.
ama bana sgk lı vericek birilerini bulurum ben var aczane tanıdık. önce hastane civarındakilere sorucam.
işe bak ya ben senden erken başlicam görüyomusun tabi nasip olursa umarım gelir adetin ya en olmadı pazartesi başlarsın canım.bana dua et stres oldum.böyle panik birisiyimdir ben. ay doktorlara ne dicem yazarlar mı yazarsalar nerden alıcaz nasıl alıcaz kaç lira ödicez vesaire... telaşe memuru :)
yarın akşam güzel haberler veririm inşallah sana.
yok kız 85 liyim. dolu dolu 27 yaşında oldum. 27 bitti. yani 27 yaşındayım :) umarım dediğin gibi olur canım. bu arada ilaçların normal ücretini ödemek bize ağır gelebilir keşke sgk lı halini ödesek eczaneye de.yoksa baya tutar dimi ya geri alamazsak falan? enkötüsü de raporun çıkmaması da olur tabi o durumda göze alıcam ilaçları kendim almayı.
ama bana sgk lı vericek birilerini bulurum ben var aczane tanıdık. önce hastane civarındakilere sorucam.
işe bak ya ben senden erken başlicam görüyomusun tabi nasip olursa umarım gelir adetin ya en olmadı pazartesi başlarsın canım.bana dua et stres oldum.böyle panik birisiyimdir ben. ay doktorlara ne dicem yazarlar mı yazarsalar nerden alıcaz nasıl alıcaz kaç lira ödicez vesaire... telaşe memuru :)
canım dr. a diyeceğin ilaçlarımı yazdırmaya geldim. rapor çıkar çıkmaz almak istiyorum. zaten reglim başladı, kaçırmak istemiyorum. sorun çıkartacaklarını sanımyorum. kendin ödeme işine girme bence. ısrar et biraz eczacıya. az para değil sonra zorluk yaşayabilirsin.
hehehe bende 85 ama aralık29:)) 86 diyelim yaniibende aynen telaşe memurumyum.. kafamda bin tane soru:))
evet ya ben senden öğrenicem artık ne zaman çağırıyolar ne yapıyolar falan filan:) sevindim:)
galiba ben kist olan yumurtalıklarımdan yumurtluyorum ondan adetim geçikti.. önceki ayda 30 günde gelmişti. geçen ay 25. günde. bugünse 28. gün ama hala gelen giden yok.. bekliyorum ya naz yapıyo:))
teşekkürler arkadaşım.dileğim tüm anne olmak isteyen bu yolda savaş veren herkesin anne olması:))
sen naptın karar verebildin mi aşılama mı direk tüp mü?
tüplerinde de sorun yokmuş aşılama denemicekmisin?
kızlar bişey sormak istiyorum. fakültede yaptırdım ben aşılamamı. diyelim ki bu aşılamam tutmadı. tekrar yaptırmak istedim. ilaç raporumun günü doldu. 2. aşılama için gerekli olan raporu çıkartmak için sil baştan tüm tahlilleri yaptırmam mı gerekecek. smear testi, kan testi, eşimin üroloji testi vs. bilen varsa cevap rica ediyorum.
allah dileğini duysun tez zamanda gerçekleştirsin. maalesef aşılama yapmayacaklarmış bize. eşimin sperm sayısı 2,5 milyon. yükseltmek için de hiç bir ilaç, tedavi önermiyorlar. direkt tüp yapacakmışız. rapor için bugün en son işlem olarak genel sağlık raporu kalmıştı. 2 doktordan hallettim ama dahiliye uzmanın sigarayı yeni bıraktım diye onay vermedi. 1 ay sonra tekrar gel dedi yani kurula girmemiz ancak mayısda mümkün olacak ve tabii bebek umudumuz da hazirana ertelendi.
hehehe bende 85 ama aralık29:)) 86 diyelim yaniibende aynen telaşe memurumyum.. kafamda bin tane soru:))
evet ya ben senden öğrenicem artık ne zaman çağırıyolar ne yapıyolar falan filan:) sevindim:)
galiba ben kist olan yumurtalıklarımdan yumurtluyorum ondan adetim geçikti.. önceki ayda 30 günde gelmişti. geçen ay 25. günde. bugünse 28. gün ama hala gelen giden yok.. bekliyorum ya naz yapıyo:))
kızlar bişey sormak istiyorum. fakültede yaptırdım ben aşılamamı. diyelim ki bu aşılamam tutmadı. tekrar yaptırmak istedim. ilaç raporumun günü doldu. 2. aşılama için gerekli olan raporu çıkartmak için sil baştan tüm tahlilleri yaptırmam mı gerekecek. smear testi, kan testi, eşimin üroloji testi vs. bilen varsa cevap rica ediyorum.
ercelf canım doktordan gelince hemen yazsan merak ettim çünkü ilaç yazdımı hangi gün başlatacak ilaçlara...
ben daha kırmızıları göremedim ya
benim adetim hiç böyle düzensiz değildi bi kaç aydır böyle bi geç bi erken Allah sonunu hayırlara çıkartsın..
geldim kızlar geldim sandığımdan daha kolay oldu herşey infertilite doktoru yazdı ilaçları kenan sofuoğlu sonra gittim ultrasona girdim temiz bişey yok allaha şükür başlayabiliriz dedi kız gittim eczaneye kadın direk verdi borç olarak para da istemedi yani :)
salı günü çıkınca rapor götürücem sadece reçetenin tarihini düzelticez. 300-350 tl gibi bişey tutar muayne ücretine göre dedi.
3 kutu puregon ve ovitrelle yazdı.
günlük dozum 75 bu akşam başlıyorum. haftaya pazartesi de ilk kontrolüm var. coraspin i sordum içmene gerek yok içme dedi. 25 günde adet oldum dedim kanını çok sulandırır tabi dedi hele 1 düşük için hiç gerek yok içmene dedi pıhtılaşma eğilimin yok dedi.folbiol içiyorum dedim ona devam et dedi. rahim duvarımın fazla kalınlaşmadığını söyledim destekleyici kullandığımı ilk kontrolünde bakıcaz yumurtalarında ilerleme varsa aşılama yapılıcaksa hazırlicaz rahim duvarını da dedi .
çok mutluyum çokkkk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?