aslında aklıma geldi aramak bugün ama pazar vardı bugün geç geldim eve. yarın ararım bi, ama perşembe günü doldu dedi kadın bana salı günü girecek dedi. yani girme ihtimali oluyomu ki öyle erkenden?
ya ben de eğer gidemezsek ne olur korkuyorum heyet günü. ararım sabahtan izin alamadım derim.gelmedim diye sokmazlar mı dosyamı sen ordaymışsın heyet günü. dosyası heyette olanı sırayla çağırıyolar mı gelmeyenlerin olduğunu nasıl anlıyorsun.heyetten geçince dosyan geçti diye haber mi veriyolar.
zaten tedavi başlayınca aşındırıcaz eşimin de yoğun işleri gidemeyebiliriz. ben sabah ararım öyle olursa izin alamadım derim.sonra da heyetten geçti mi diye sorarım.
ama yarın arayıp sorucam bi heyete girdi mi diye belki o da erkenden girmiştir :))))
ve sorucam gelemezsek heyet günü sokmuyolar mı heyete dicem.merak ettim. insanlara bu kadar da zulüm olmaz herkes yakından gelmiyor.telefonlarımız var zaten.
canım gelmeyenelari şöyle anladım;
heyete giricekler kapının önünde bekliyoduk 11:30 gibi sağlık kurulundaki görevli çıktı elinde dosyalarla. heyetten geçenlerin ismini okudu ve telefon numarası yazılı bi kağıt verdi. gelmiyenlerinde dosyasına ataçla tutturdu..demek gelmeyenler telefonla arasın öğrensin diye..
sende bugün öğleden sonra ara bakalım ne dicekler. dersin bugün heyete giricekti çıktımı heyetten gelemedim de dersin. en azından öğrenmiş olursun..
bilseydim gitmeyenler var bende gitmezdim.çalışıyorum hemde işimle hastane arası çok çok uzak..kocaeli ile il sınırında çalışıyorum