[canım 182 yi arasana ordan verirler belki ben de cuma günü aldım pazartesi için işte internetten verdi. sen bi ara 182 yi daha bugün cumartesi vermeleri lazım pazartesiye.bana doktor mümkün olduğunca randevulu gelmeye çalış dedi.ama alamazsan da dediğimiz günde gel çünkü sen artık takip altındasın dedi. ama burdan sisteme sonradan girmemiz sıkıntı yaratıyor yoğunluk oluyor o yüzden randevu almaya çalış dedi.randevun kaçta olursa olsun sabahtan gel dedi. ama gidersen pazartesi bakarlar heralde raporum çıktı ilaçlarımı aldım adetliyim mutlaka ultrasona girip başmamam lazım dersin. ama eğer adetin daha pazar yada pazartesi gelirse acele etmene gerek yok bence çünkü en ideali 3. günü başlamak canım.
üffffff( gittim ve randevusuz yapamıyoruz artık dedi ( kaçıncı günün diye sordu 3. dedim. aklıma gelmedi 4. günü demek ya.. işe döndüm şimdi..yarın tekrar gidicem.
sen ne yaptın canım...ne kadar olmuş yumoşlar??
hadi ya, vay anasını takipte olsan mecbur bakarlardı da sen 3. günü deyince radevu al gel demişlerdir tabi. adetin geldi dimi bu arada:)
ben de geldim işte şimdi çarşamba tekrar çağırdı doz arttırımını o zaman yapıcam dedi şimdilik 2 gün daha 75 e devam. şöyle bir durum var benim sağda tüpüm yok o yüzden sağdaki yumurtalar bizi ilgilendirmiyor. ama sağda daha çok yumurta varmışsolda daha küçük sanırım ama ben dedim daha biz burdayız bile demezler dedim.
daha önceleri de böyle olduğunu anlattım 12. güne kadar 75 lik vuruluyodum 12mm de kalıyodu sonra 75 den 150 ye çıkartıyoduk o zaman da zorla 18 oluyodu dedim birden çok arttırım yapılmış dedi biz 112,5 yapıcaz dozunu dedi. yani 75 in iki katı değil yarısı kadar arttırım yapıcakmış. şimdiden umudum kırıldı. sağdaki yumurtaları gösterdi büyükler baya belli oluyor yani soldakiler de daha küçük geriden geliyor işte. daha erken büyür dedi bakalım. rahim duvarım iyiymiş. bilemiyorum ya sanki bana aynı şeyleri yaşicam gibi geliyo. büyümicek gününde zorla büyicek sonra da tutmicak. neyse en azından tüp bebek yaparsalar sağ yumurtalıktan yumurtladıklarım da işe yarar buna da şükür napalım. ama anlamıyorum benim rahmimin sağ tarafı gelişmemiş. bu yumurtalık da tam gelişimini tamamlamamış. nasıl oluyorda soldaki sağlıklı yumurtalığı bastırabiliyor. çarşamba sorucam bunu:)
olur inşallah takma kafana.. bol bol incir ye canım yumurtalara acayip faydası varmış.. sendeki yumurta tembelliğimi oluyoki??
Yumurtaların büyümesine göremi çağırıyor canım ya ben şimdi yarın gidicem 4. günü oluyor. sonra ne zaman giderim?? aşılamaya kadar kaç kere daha giderim sence??
olur inşallah takma kafana.. bol bol incir ye canım yumurtalara acayip faydası varmış.. sendeki yumurta tembelliğimi oluyoki??
Yumurtaların büyümesine göremi çağırıyor canım ya ben şimdi yarın gidicem 4. günü oluyor. sonra ne zaman giderim?? aşılamaya kadar kaç kere daha giderim sence??
valla bilsem canım beni şimdi çarşamba çağırdılar cuma da çağırırlar sonra pazartesi 23 nisan salı günü gel derler 16. günüm oluyor. o zaman belli olur ak koyun kara koyun.
bu arada raporum çıkmış eczaneye borcumu ödedim.incir yemekten de bıktım canım ya ama yine de zorlicam kendimi. moralim bozuldu sağ overim tam gelişmediği halde neden o daha çok yumurtluyor anlamadım ya.
bu arada 1 mayısda da tatilmiş hastane.işçi bayramı ya.
benim yumurtalığım zayıf cevap veriyo işte. rahim anomalim var benim. ondan.
anladım canım o zman bırak kendini O' na artık yapacak bişey kalmamış:))
peki eşinle aran nasıl olucakmış bişey dediler mi:26: perhiz mi verdiler yoksa
çarşamba için randevu alabildin mi peki sen?
evet canım Allahın takdiri tabiki herşey geç büyüsün ama 1 tane sağlıklı büyüsün napalım. içim rahat incir tüketmeye çalışıyorum bol bol iyi gelir diye neticede sağda büyüme varsa elbet solda da olur daha erken yarın 10. günüm.
daha ilişki ile ilgili birşey söylemediler.biz açılışı yaptık ama eşimle 1 kez :) yarınki kontrole göre de olur heralde yine. içeride bulunsun dimi spermcikler nolurne olmaz:)
çarşamba için randevu infertilite de yoktu zaten ücretliymiş 182 benim de ev telefonum yok cepten aradım yok diyor en erken mayıs diyor :) şaka gibi. dedim çağırdılar buna ne diceksin.
kenan sofuoğlu na aldım tüp bebeğe. ama içime kurt düştü çünkü bir kadın görmüştüm orda 3. günü hormon ve ultrason için gelmiş tüp bebekten randevu almış.bakmadılar kadına infertilite de değiştiremediler de ordan oraya gitti durdu kadın. sonunda hallettiler ama.
o yüzden hastaneyi aradım iptal edin dedi çok alakasız bir yerden almışsınız randevuyu dedi. farkındayım dedim içimden ama bi sefer de kenan sofuoğluna almıştım ama o zmaan klinik yeri olarak infertilite seçmiştim. belki bu sefer de problem olmaz diye düşünmüştüm:)
neyse randevuyu iptal edin sabahtan da gelin dedi. randevusuz gidicem.sen de şuan hastanedesindir sanırım umarım herşey yolunda gider.
bide diyo ki bu hastaya klomen mi verelim onunla başlasın..dedim aldım ben ilaçlarımı evde..hemşireye sordu. oda ne yazdılarsa onunla başlayalım dedi..bugün tam skandaldı yanievet canım Allahın takdiri tabiki herşey geç büyüsün ama 1 tane sağlıklı büyüsün napalım. içim rahat incir tüketmeye çalışıyorum bol bol iyi gelir diye neticede sağda büyüme varsa elbet solda da olur daha erken yarın 10. günüm.
daha ilişki ile ilgili birşey söylemediler.biz açılışı yaptık ama eşimle 1 kez :) yarınki kontrole göre de olur heralde yine. içeride bulunsun dimi spermcikler nolurne olmaz:)
çarşamba için randevu infertilite de yoktu zaten ücretliymiş 182 benim de ev telefonum yok cepten aradım yok diyor en erken mayıs diyor :) şaka gibi. dedim çağırdılar buna ne diceksin.
kenan sofuoğlu na aldım tüp bebeğe. ama içime kurt düştü çünkü bir kadın görmüştüm orda 3. günü hormon ve ultrason için gelmiş tüp bebekten randevu almış.bakmadılar kadına infertilite de değiştiremediler de ordan oraya gitti durdu kadın. sonunda hallettiler ama.
o yüzden hastaneyi aradım iptal edin dedi çok alakasız bir yerden almışsınız randevuyu dedi. farkındayım dedim içimden ama bi sefer de kenan sofuoğluna almıştım ama o zmaan klinik yeri olarak infertilite seçmiştim. belki bu sefer de problem olmaz diye düşünmüştüm:)
neyse randevuyu iptal edin sabahtan da gelin dedi. randevusuz gidicem.sen de şuan hastanedesindir sanırım umarım herşey yolunda gider.
bide diyo ki bu hastaya klomen mi verelim onunla başlasın..dedim aldım ben ilaçlarımı evde..hemşireye sordu. oda ne yazdılarsa onunla başlayalım dedi..bugün tam skandaldı yani
kızlar siz direk aşılamay isteğiylemi gittiniz yoksa dr size asılamamı dedi yani hastanın istegine goremı tup yada asılama olacagına karar verılıyor.
işte bende boyle sacma sapan seyler cıkar dıye basıma tereddut edıyrm zaten streslı bı donem boyle yaparak ınsanları ıyıce zorluyorlar kımsenın kımseden haberı yok sankı oyuncagız b oyle bı boyle ... üzülme canım ıns yoluna gırer hersey
canım puregon kullanacaksın sanırım. hastaneden veriyorlar puregon kalemini. hemşire sana vermedi mi? tedaviye başlayacağın gün ilaç tarif ederken veriyorlar. neden 5. gün başlamak zorundasın iğnelere. ben bu sefer dördüncü gün gittim. doktor 2. ve 3. günlerin ideal olduğunu söyledi. ama yapacak bir şey yok haftasonuna denk gelmişti.off off!! bu iğneler için özel bi kalem varmış ya benim neden haberim yok(
eczanede vermemiş. sanırım ilk aşılama sürecim boza gidicek çünkü ben adetim 5. günü iğnelere başlamak zorundayım(
canım puregon kullanacaksın sanırım. hastaneden veriyorlar puregon kalemini. hemşire sana vermedi mi? tedaviye başlayacağın gün ilaç tarif ederken veriyorlar. neden 5. gün başlamak zorundasın iğnelere. ben bu sefer dördüncü gün gittim. doktor 2. ve 3. günlerin ideal olduğunu söyledi. ama yapacak bir şey yok haftasonuna denk gelmişti.
merhaba canım.
gittim geldim. bu sefer evrim diye bi dr vardı oda başka bişey istedi yaa( tümör merkerlerini yaptırman lazım kistin çok büyük hamile kalamazsın dedi ya heyetten geçmişim ilaçlarım yazılmış herşeyim tam ama bu da başka bişey çıkardı. ameliyat olman gerek dedi. dedim yapmıyolar, servisle görüştüm buraya yönlendirdi..burda karar verildi diye. bunu bi danışmam gerek dedi gitti.
gelince tamam ilaçlarına başla bugün salı günü tekrar gel ama bu dediklerimide yaptırıcaksın dedi..
salı günü geldiğinde kan tahlili yaptırırsın, renkli dopler için de sıra al onuda çektir dedi.. dopleride 3 mayısa verdiler... ozaman kadar benim aşılamam zaten yapılmış olucak yani..
dedim her dr. farklı bişey çıkartıcak heralde.. ama sevmedim ben bu dr.
salı gününe devrim hanıma aldım o çok iyi.. şansıma hep o takip ediyodu beni bugün ki şanssızlık oldu yani. ama kafamıda karıştırdı doğrusu..niye istedi acaba yumurtalık kanserinden mi şüphelendi dedim(
çok karmaşık yazdım çünkü sünürlerim bozuldu kafamı toparlayamadım(
bide diyo ki bu hastaya klomen mi verelim onunla başlasın..dedim aldım ben ilaçlarımı evde..hemşireye sordu. oda ne yazdılarsa onunla başlayalım dedi..bugün tam skandaldı yani
kızlar siz direk aşılamay isteğiylemi gittiniz yoksa dr size asılamamı dedi yani hastanın istegine goremı tup yada asılama olacagına karar verılıyor.
off off!! bu iğneler için özel bi kalem varmış ya benim neden haberim yok(
eczanede vermemiş. sanırım ilk aşılama sürecim boza gidicek çünkü ben adetim 5. günü iğnelere başlamak zorundayım(
hay Allah canım ya bana bakan doktor sarışın uzun boylu tatlı bir kız sanırım belgin devranoğlu o.ama smear verirken esmer bi kadın almıştı o da evrim di sanırım.sen ona denk gelmişsin. canım tedaviye başlayamaicak olman canını sıksa da sen dediklerini yaptır bak kistin büyükmüş.neticede iptal etmemişler aşılamanı ilaçlarına başlicaksın bu aşılaman olurken doplerlerin süreci de işler inşallah kötü birşey çıkmaz canım. ve sanırım sana bu karambolde kalem mi vermeyi unutmuşlar çok kötü olmuş canım ya aslında anlatmaları gerekiyordu ilaçlarına başla demişler. sana git gel olucak kalemi almak için ama bugün mutlaka al ve başla.stres olma herşeyde bir hayır vardır.geç olsun güç olmasın. yeterince sıkıyoruz dişimizi.sabrın sonu selamettir.
yapılan tahlilleri sonucunda heyet karar veriyor canım aşılama mı tüp bebek mi?
2-3-4-5. günü başlanıyor zaten.tamam ideal olan 2 ve 3. günler ama olsun geç kalmış sayılmazsın hemen başla bugün alır almaz ve hergün aynı saatte vur. 75 lik le mi başlattılar canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?