Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben 26 martta teslim ettim dosyayı, 27 martta heyete giricekti bugün çıkıcak. dün aradım daha çıkmammış yarın sabahtan ara dediler canım. hangi gün verdiysen bi hafta sonra aynı gün çıkıyor.
27 martta hastaların orda olmasını istiyomuş dr.lar. aslında hiç bişey yapmıyosun ama belki soru sormak isteyebilirmiş.
sana smearın 10 nisanda çıkıcak dediler dimi? ama sen 9 nisanda falan ara çıkmış olabilir çünkü erken çıkabiliyor sonuçlar.benim bi kaç kez başıma geldi çünkü bu hastanede canım. dosyanı teslim ederkende ben bu aya yetişmesini istiyorum adetim 15 nisan acaba yetişir mi falan dersin.. yada dr ile görüşüp tanıdık eczaneden alırsın ilaçlarını reçeten gidincede reçeteni işletirsin..bu yolları denersin canım..

raporum çıkmış:)şimdi sıra ilaçları yazdırmakta...

kızlar bende yarın smear testi için hastaneye gidicem. infertilite bölümünden randevu aldım. doktorum kenan sofuoğlu. doktorun odasındamı smear testi alınacak? yoksa ultrasyon çektridiğimiz bölümde mi ? yardımlarınızı bekliyorum...
kızlar bu arada sayımız çok fazla bakalım sonuçlar nasıl olucak..... :)) allah hepimizin yardımcısı olsun....

canım Allah hepimizin emeklerini de boşa çıkartmasın. ne güzel hepimizin aşılamaları tutarsa, bu yaza kocaman göbekle giricez..... düşünürken bile içimi huzur kaplıyor.

Son düzenleme:
[QUOTE=ozgurtoprak]canım merhaba yarın zeynep kamilde smear testim var. ama hastane bana karışık geldi. smaer testi için infertilite bölümünden randevu aldığımız doktora mı muayene olucağız, yoksa ilk gittiğimz ultrasyon bölümünden mi olucak? yardımlarını bekliyorumm[/QUOTE]

merhaba tatlım. infertilite bölümünden randevu alıyosun.yani infertilitede aldıracaksın smearını. gittiğinde smear için geldiğini söyle canım. adını içeriye sekretere yazdır. sonra seni çağırıyolar girip smear kültürünü veriyosun. zaten ultrasonuda, smearide, aşılamayıda bi odada yapılar canım..(özel mesj hakkım yok maalesef. onun için buradan yazdım)

canım Allah hepimizin emeklerini de boşa çıkartmasın. ne güzel hepimizin aşılamaları tutarsa, bu yaza kocaman göbekle giricez..... düşünürken bile içimi huzur kaplıyor.

amiinn...şimdi eşim gitti ilaçlarımı yazdırmaya:))

canım çok sevindim hadi gözün aydın ilaçlarını yazdırabilirsin artık umarım hiçbir sorun çıkmaz ama ilaç yazdırmadan önce muayne etmeleri gerekmiyor mu canım ona göre ilaç veriyolar sanırım.

bu arada bugün 4 nisan ve benim smear testimin sonucuda çıkmıııııııışşş:))) 10 nisana gün verdiler düşün 4 nisan da çıktı demekki smear verenlere sesleniyorum burdan erkenden arayın canım 16 gün sonraya veriyolar gün ama 10 günde çıkıyor. ben de öğlenden sonra gidip alıcam sonucumu ve teslim edicem dosyamı yarın perşembe.ben aradım sordum heyet salı ve perşembe toplanıyor dediler. dosyanızı teslim edin eğer heyet dolmamışsa yarına yetişir ama eğer dolmuşsa salı ya atıyoruz dediler
inşallah bu perşembe girer o zaman garanti çıkıyor raporum.ama salı girerse 10 nisan salı 17 nisan salı çıkar zaten 15 inde adet olucam tam 2 yada 3. günüm oluyor başlarlar dimi o zaman.giderim 3. günüm olsa bile 2. günüm derim alırım ilaçlarımı :)))

inşallah bugün gitmeme değer yarınki heyete yetişir canım.beraber başlicaz kısmetse tedaviye.çok seviniyorum yol arkadaşlarımın olduğuna.

ayy smear testinin erken çıkmasına gerçekten çok sevindim:)) dün eşim gitti yazdırdı ilaçlarımı.. zaten adetin 1,2,3 yada 4 günü randevu alsın gelsin demişler..saat kaça alırsa alsın sabah erkenden burda olsun demiş canım. yani adetin 2 ve 3. günü çıksa bile raporun hem ilaçlarını yazdırmış olursun hemde ilk kontrollerini yaparlar ve hemen başlamış olursun:)) bende seviniyorum birbirimize destek oluyoruz...
bana puregon 300 (3 adet) bide ovitrelle yazmış.. adetimde gittiğimde kullanma şeklini tarif ederler.. öyle işte:))

kızlar smear testinide verdim geldim. :))) tahlilleri patolojiye ve kültür bölümüne verdik. patoloji bölümündeki bayan sonuçları pazartesi 2 de doktorunuzdan alabilirsiniz dedi. ben daha hiç doktor muayenesine gitmedim. hangi bölümden randevu alıcağız. Smear test sonucu için hangi bölümü arıyorsunuz?? bilgisi olan varmı??

Son düzenleme:

merhaba tatlım. infertilite bölümünden randevu alıyosun.yani infertilitede aldıracaksın smearını. gittiğinde smear için geldiğini söyle canım. adını içeriye sekretere yazdır. sonra seni çağırıyolar girip smear kültürünü veriyosun. zaten ultrasonuda, smearide, aşılamayıda bi odada yapılar canım..(özel mesj hakkım yok maalesef. onun için buradan yazdım)[/QUOTE]

çok sağol tatlım :)) hallettim... ama şimdide sonuçları nerden alıyoruz. patoloji bölümündeki bayan bana pazartesi 2 de doktorunuzdan alın dedi ama ben hiç doktor muayenesi olmadım. randevumu almamız mı gerekli :)) smaer sonuçları için hangi bölümü arıyorsunuz? bunları sorsam çok olmam heralde :))) siz bizden 1 adım öndesiniz :)) tecrübelerinizi lütfen yazınnn :)))

Son düzenleme:
çok sağol tatlım :)) hallettim... ama şimdide sonuçları nerden alıyoruz. patoloji bölümündeki bayan bana pazartesi 2 de doktorunuzdan alın dedi ama ben hiç doktor muayenesi olmadım. randevumu almamız mı gerekli :)) bunları sorsam çok olmam heralde :))) siz bizden 1 adım öndesiniz :)) tecrübelerinizi lütfen yazınnn :)))[/QUOTE]

:)) tabiki çok olmazsın..bende bilmediğim adımı böyle merak ediyorum:))
smearı kültürü infertilite bölümünden aldırdın dimi canım..sonucuda oradan alıcaksın. hani odada bi sekreter kız var ya. ona söylüyosun veriyor..bence onun için ayrıca gitme..bütün sonuçların çıkınca gidersin..sonuçları alır dosya halinde teslim edersin..ben öyle yapmıştım çünkü..hatta smeari bile ordaki sekreterden alabiliyosun sanırım...

:)) tabiki çok olmazsın..bende bilmediğim adımı böyle merak ediyorum:))
smearı kültürü infertilite bölümünden aldırdın dimi canım..sonucuda oradan alıcaksın. hani odada bi sekreter kız var ya. ona söylüyosun veriyor..bence onun için ayrıca gitme..bütün sonuçların çıkınca gidersin..sonuçları alır dosya halinde teslim edersin..ben öyle yapmıştım çünkü..hatta smeari bile ordaki sekreterden alabiliyosun sanırım...
[/QUOTE]

iyi ki varsınız kızlar ALLAH razı olsun. içim içimi yedi valla :)) tamam dediğin gibi sekretere giderim. patoloji ve smear testini almak için sıra almama gerek yok sanırım. :) peki rahim filminin gerekli olup olmadığını kim söylüyor?

iyi ki varsınız kızlar ALLAH razı olsun. içim içimi yedi valla :)) tamam dediğin gibi sekretere giderim. patoloji ve smear testini almak için sıra almama gerek yok sanırım. :) peki rahim filminin gerekli olup olmadığını kim söylüyor?[/QUOTE]

Allah senden de razı olsun..smear kültür sonucuna göre dr isticek sanırım canım.ben çektirmediğim için bilmiyorum ama verilen kağıtta öyle yazıyordu.

Son düzenleme:

iyi ki varsınız kızlar ALLAH razı olsun. içim içimi yedi valla :)) tamam dediğin gibi sekretere giderim. patoloji ve smear testini almak için sıra almama gerek yok sanırım. :) peki rahim filminin gerekli olup olmadığını kim söylüyor?[/QUOTE]

Allah senden de razı olsun..smear kültür sonucuna göre dr isticek sanırım canım.ben çektirmediğim için bilmiyorum ama verilen kağıtta öyle yazıyordu.

canım teslim ettim dosyamı çok şükür bu günü de gördüm:) yalnız yarınki heyet dolmuş 10 nisan salı günü girecek 17 nisan salı sabahı arayın dediler.heyet günü 11 de burda olun dedi. dedim gelemezsem ne olur bize haber verin heyete ona göre bilgi veririz dedi. acaba gitmezsek çıkmaz mı ki rapor geçmez mi heyetten gelmedik diye?
gerekirse gideriz napalım. dediğin gibi adetin 1-2-3-4 günlerinde gelebiliyosun dediler.yetişicek sanırım.eğer adetim bir sürpriz yapıp daha erken gelmez se :)))
eşin ne kadar ödemiş ilaçlara yazarsan sevinirim canım.
ay hadi bakalım sen benden 1 adım öndesin ben de ozgurtoprak dan :)))
birbirimizi takip edicez. neticeleri yazarız artık şu kadar büyüdü bu kadar büyüdü diye ve inşallah hayırlısıyla hepimizin göbüşleri dolar.
yani ben 15 nisan değil de 13 nisanda bile adet olsam 17 nisan salı günü adetimin 4. günü oluyor başlayabiliyorum tedaviye. :))) hatta ben 17 nisan salı değil 16 nisan pazartesi ararım yine bi şansımı denerim smear da yüzüm güldü :)
bir de çok korktum canım bugün ya sonucu elime aldım smear i yani, tanımlanamamış falan yazıyodu dedim eyvah çıkmamış tekrar isticekler. beklerken bir bayanla konuştuk benim de böyle yazıyodu iltihap var dediler fitil verdiler 14 gün sonra tekrar verdim falan dedi çok üzüldüm daha girmeden.sonra sarışın bir doktor vardı orda baktı sonucuma güzel dedi hafif enfeksiyon var ama önemli değil dediler.
ben unicorn uterus olduğum için doktor ben bunu bir danışıcam dedi ve filmlerimi alıp çıktı odadan. sonra korktum dedim direk tüp bebek dicekler galiba.
aralarında konuşuyolar.bu arada ben dedim 1 kere gebe kaldım 8 haftalık düştü diye. yine kalırsa yine düşebilir dediler bunun üzerine danıştı sanırım diğer doktorlara.baya uzun bir süre de gelmedi. sonra aşılama dedi.sonra telefon geldi hocalardan sanırım o hastanın telefon numarasını alın demişler. eşimin ve benim telimi aldılar.zaten normalde de alınıyomuş sanırım ama düşün artık arayıp unutmasınlar diye tekrar söyledi.ilgilerini çektim heralde.ama bir yandan da sevindim.ben gebe kalsam bile göbekten kan sulandırıcı iğneler, kalçadan progestan iğneleri ve 3. ayımda dikiş atılarak kavuşabilirim bebeğime gebe takip çok önemli.memnun kalırsam belki devam bile edebilirim.yeterki önce meleğim gelsin yine göbüşüme...

önceden gitmene gerek yok smear çıktığı gün gidip hepsini alabilirsin. kültür sonucunu ve kan sonuçlarını infertilite deki o kızdan alıyosun ama smear sonucunu gidip patoloji den alıyosun.senin dediğin patoloji deki bayan değil canım idrar laboratuvarındaki bayan kültürün sonucu hemen çıkıyor da. patoloji biraz uzun sürüyor. smear i gidip patoloji ye teslim ettiysen sana bir kağıt vermiş olmaları lazım üzerinde sonucu alacağın gün yazar. mesela benim 10 nisan dı. ama erkenden aradım çıkmıştı.bugün verdiysen tahminen 10 gün sonra çıkar canım.
ben sonuçlarımı göstermek dosyamı teslim etmek için numara almadan gittim bgün.ve teslim ettim dosyamı.

Son düzenleme:

Kızlar bende aşılama için dosyamı hazırladım yarın yetişirsem heyete götürücem dosyamı ama eşimle yollıcam olur heralde infertilitedeki sekreter dediki
heyet salı günü var yetiştir nüfus kayıt örneğini dedi birde ilaçlar 450 yi buluyo dedi.

heyete girince muayene yapıyolarmı ne soruyolar ne diyolar benim kilom var belki heyet kabul etmez beni...korkum o ama kime sorduysan zeynep kamil dedi bana
ve bunu diyen göztepe ssk daki drlar....

hayırlı olsun arkadaşım..pazartesi teslim ederse salı günü heyete girer canım. heyet günü hiç bişey yapmıyosun ama yinede orada bulunmanı istiyor dr lar. gidemicek olursan eşin bunu bildirir. sende salı günü öğleden sonra ararsın dosyam heyete girdimi diye onlar bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…