Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oldum cnm bugun 1 hafta oldu haftaya pazartesi kan vermeye gidecegim sn ne yaptin cnm
Ay canım ınsallah guzel haberler alırız pazartesı Canım bende hsg fılmını gosterdım fılmde tupler acık ama sekıl bozullugu var gıbı dedı doktor smear test sonucunada bir bakalım bazenn fılmde ole cıkabılıyor dedı onu göstermeye gıtcem bende carsanba canım . Urolojıde esıme e vıtamını falan vermıs asılama ıcın rapor vermıs canım

Ayy hadi insallah cnm guzel sonuclar alirsin sende hayirlisiyla asilama yapilir ve hamis kalirsin Allah in izniyle rabbim sifalar versin insallah guzel haberler verecegimiz gunler olur hepimizin

Kizlar benim bugun 8. Gun asilamada kasigima sanci giriyor bir anda sonra geciyor rahmimin uzerine de acaba erken mi belirti icin anlamadim ya bilginiz var mi bu konuda

Birde dun tuhaf bi karin agrisi vardi onunla birlikte migdem kotu oldu afedersiniz istifra edecek gibiydim usuttum sandim ama 1 saat olmadan gecti anlamadim neden oluyor bunlar

geçmiş olsun tatlım.benimde çok sıkıntılı olmuştu. ertesi gün bile kanamam devam etmişti. ama dr çok anlayışlı çok iyi.kasıldım mesela insanı paniğe sokturmadan yavaşca davrandı ben öyle olunca.
evet bende 9 martta vermiştim.26 martta çıktı. sen bence cuma yada pazaretesi günü falan git bi sor orda bazen erken çıkıyo tahliller.aldığın gün dosyanı hazırlarsın teslim edersin, salı heyete girer. zaten dosyayı teslim ettiğin gün bi eksiklik olup olmadığını söylüyolar. 1 hafta sonrada dosyan heyetten çıkıyor. (heyet salı ve cuma günleriymiş) sonra gidip ilaçlarını yazdırıyosun.
sana yazıcakları ilaçları bilsen tabi eczaneden alabilirsin ama nerden bileceksin hangi ilacı vereceklerini?onun için sen 10 nisandan bi kaç gün önce git eğer çalışmıyosan, gidebilecek biri varsa onu gönder alsın sonuçlarını.böylece vakit kaybetmemiş olursun.[/QUOTE] smear ve kultur testi ayri testlermi ikisinide ayri ayrimi yapti benim smear testim var vajinal kultur yok

Ay

birsey sorcam sımdı canım sana sen adetın 3gunu kav vermeye ve ultrsna gıtın ya hemen sonra asılama tedavısınemı basladınız sonuclanınca
Yok cnm evraklari hazirladik tamamlaninca dosya acildi ondan sonra ilac raporu cikiyor adetin 2 gunu cagiriyor doktor o zmn asilama sureci basliyor igne faln oluyor ilk basta

Yok cnm evraklari hazirladik tamamlaninca dosya acildi ondan sonra ilac raporu cikiyor adetin 2 gunu cagiriyor doktor o zmn asilama sureci basliyor igne faln oluyor ilk basta
Ay canım ınsallah gelmez kırmızılar Anladım canım benım bı adetlı kanla ultrosonum kaldı onları yaptırınca bıdakı ayamı kalıuorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…