cok pahali canim ozelde yaptir daha iyi.senin rezervde sorun varsa 2 yumurta olustu aslinda yumurta olduktan sonra tutma sansida oluyoBenim yaştan dolayı sigorta karşılamıyor ücretli yaptırcam tüp bebek i z.kamil 6.500 civarı bişey demişti özellerde ne kadar bilmiyorum araştırma yapmam gerekiyor fiyatından çok güvenilir bi yer olması önemli kafam çok karışık stresliyim sürekli Ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan çok umutluydum
Ortalama fiyat verdiler 4 bin hastaneye 2 bin falan ilaçlar demişlerdiÜzülme canım her serde vardır bı Hayır daha zamanımız var demek ki allah bu gunumuzden beter etmesın bizi İlaçlar dahılmi bu fıyata canım
Özeldede de aynı ama 3.500 felan herhalde yerıne gore deyısıyo fıyat arastırOrtalama fiyat verdiler 4 bin hastaneye 2 bin falan ilaçlar demişlerdi
Canım raporun 1 hafta sonra cıkıyo zaten hasta oluncada gıdecen raporu alıp dr yanına gıdıcen ilaç yazıyolar utrason lâ bakıyolar bişey yoksa direk aşılamaya baslıyosun allah hakkında hayırlısını nasıp etsin inşlhKızlar ben cocuk olmuyor 1 yıldır diye gittim bana bi kagıt verdiler bunları tamamla gel dediler ocaktan beri anca tamamlayabildim calısıyorum cünkü. Smdi bana dosya acıldı heyete gidicek dosyan acılcak adetinin 2. Günü gel ilaclarını al dediler nolcak smdi ben anlamadım asılama mı
adetin 2.gunu saglik kurulundan ilac raporunu alip ultrason icin doktorun yanina gidiyosun.ultrasonda skinti yoksa seni eczaneye gonderip ilaclarini aldirilar kullanmaya basliyosun sonra dedikleri tarihlerde gidip ultrasona giriyosun yumurtani takip ediyolar olgunlasinca asilama oluyoKızlar ben cocuk olmuyor 1 yıldır diye gittim bana bi kagıt verdiler bunları tamamla gel dediler ocaktan beri anca tamamlayabildim calısıyorum cünkü. Smdi bana dosya acıldı heyete gidicek dosyan acılcak adetinin 2. Günü gel ilaclarını al dediler nolcak smdi ben anlamadım asılama mı
Allah razı olsun cok tesekkur ederim gercekten ben cok bilgisizim allah hayırlı bebek versinadetin 2.gunu saglik kurulundan ilac raporunu alip ultrason icin doktorun yanina gidiyosun.ultrasonda skinti yoksa seni eczaneye gonderip ilaclarini aldirilar kullanmaya basliyosun sonra dedikleri tarihlerde gidip ultrasona giriyosun yumurtani takip ediyolar olgunlasinca asilama oluyo
Amin insallah allah razı olsun ben hic bilmiyodumCanım raporun 1 hafta sonra cıkıyo zaten hasta oluncada gıdecen raporu alıp dr yanına gıdıcen ilaç yazıyolar utrason lâ bakıyolar bişey yoksa direk aşılamaya baslıyosun allah hakkında hayırlısını nasıp etsin inşlh
Onlar sana soyluyolar nezaman baslıycanı 2.3.4.gun belli olmuyo onlar nezaman derse ozaman baslıyosun sen 24 gunde oldugunu soyle oraya gıdınce dr'a yada hemşireye onlar ona gore ayarlar zaten ilaç ona gore gelıştırır baslarsin eşinde aşilama olucan gun gelıcek senınle tes vermek için onun dışında gelmesıne gerek yok zatenPeki ilaclara 2. Gün mü baslanıyor? Bide benim döngüm kısa 24 gün mesela normalde 10. Gün yumurtluyorum ona göre önlem alırlar dmi? Son sorum da eşimin gelmesi gerekicek sanırım o durum nasıl olucak
Ben bu ay 5 gun igne oldum 5 gun sonra konturole gıttım 18m olmuştu daha igne kullandırmadılar bana 2 gun sonra aşilama olacaksın dedıler çarşamba gunu aşilama oldum yanı erken dongude olsa igneler onu dengelıyo zatenPeki ilaclara 2. Gün mü baslanıyor? Bide benim döngüm kısa 24 gün mesela normalde 10. Gün yumurtluyorum ona göre önlem alırlar dmi? Son sorum da eşimin gelmesi gerekicek sanırım o durum nasıl olucak
çikolata kistim 5 cm olmuş.
daha önce ameliyat olduğum için tekrar ameliyat yapmıyo zeynep kamil hastanesi.
aşılama tedevisine başlıcaz. orada aşılama yada tüp bebek yapan var mı?
nasıl sonuçlar aldınız?
Nerde oldunz acabaaa aşılama niziBen bu ay 5 gun igne oldum 5 gun sonra konturole gıttım 18m olmuştu daha igne kullandırmadılar bana 2 gun sonra aşilama olacaksın dedıler çarşamba gunu aşilama oldum yanı erken dongude olsa igneler onu dengelıyo zaten
Zeynep kamilde oldumNerde oldunz acabaaa aşılama nizi
Canım bu benım 2. Aşilamam ilk olmadı ikincıyı yaptımBu ay mı aşılama oldu sizin?
Evet b ay oldu aşilamam çarşamba günü daha yeniBu ay mı aşılama oldu sizin?
İnşallah hayırlısıyla tutmustur. Bizde aslında hicbisiydensotun cıkmadı eşimin sperm testi benim hsg ultrason ama sadece stresten prolaktinim yükseliyorEvet b ay oldu aşilamam çarşamba günü daha yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?