Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar buarada aşılama maliyeti nedir zeynepkamilde sgkmız mevcut ama yinede bi kısmını ödüyormusuz ne kadar tutuyor peki?

bwnim zeynep kamilde 2.denemem dun asilama oldum ben 2.yi
İnsallah tutmustur cok yürekten söylüyorum :) ya peki senin normal yumurtlama günün iğneler etkisiyle değişti mi? Bir de diyelim haftasonuna geldi ya da bayram tatiline acaba o dönem hastanede işlem devam eder mi?

İnsallah tutmustur cok yürekten söylüyorum :) ya peki senin normal yumurtlama günün iğneler etkisiyle değişti mi? Bir de diyelim haftasonuna geldi ya da bayram tatiline acaba o dönem hastanede işlem devam eder mi?
amin canim insallah.sen dosyani tamamlayip heyete verip yetistirsen adetin bayrama denk gelmedigi surece birsey olmaz igne verirler o ara kullanirsin bayram tatili cok uzun degil zaten.diyelimki cuma adet oldun cmtesi tatil giriyo cuma hrmen git adetim 1.gunu dersen onlar yarindan itibaren igneyi kullan der sana ona gore baslatirlar.ilk 5 6 gun kullaniyosun zaten kontrole oyle cagriolar.yumurtlama gunum degismedi benim 14.gun asilamami oldum 2sindede.yumurtalarin igneye vercegi cvba bagli bazilarinin daha erken gelisiyo bazilarinin daha gec ama onlar takip ediyo 16 mm ustune cikinca yumurtalar catlatma ignesi veriyorlar asi gunu veriyorlar ona gore gdip asilamani oliyosun

sen şuan hangi asamadasin neler var elinde neler yaptin heyete verdinmi dosyani

Benim heytten raporum cıktı regli bekliyorum bat 14 haziran normalde 24 günde bir regl oluyorum haliyle 10. Günü de yumurtlamam oluyor ovulasyon testleriyle sabit. Ama işte haziranın 24ü yumurtam olgunlasmıs olucak ve aşılama günü bayrama denk gelicek

him anladim.canim.ama ona gore tedaviye baslarlar yani gozardi etmezler bence ins biraz erken olursunda adet bayrama denk.gelmezsin.

adet gunu gttiginde asilamam bayrama denk gelirse neolcak diye sor.haftasonu tub bebek bolumunde transfer yapildigini soylemisti bir bayan ama infertilitede acik olabilr mi onu bilmiuorum.
Peki sence 1. Günü mü gideyim 2. Günü mü?

eger cuma olmazsan 2.gunu git 1.gun ignelere başlatmazlar cunku ben 2.gunu gtmistim 3.gunu baslattilar ignelere

Gittiğinde naptın sadece ultrason muydu?
ilk once saglik kurulu varya oraya gdip dosya numarami soylrdim ilac raporunu veriolar onla birlikte ultrasona giriosun sonra sana ilaclari al gel dio tarif ediyo nasil kullanacagini şu gunde gel dio gonderiyor

ilk once saglik kurulu varya oraya gdip dosya numarami soylrdim ilac raporunu veriolar onla birlikte ultrasona giriosun sonra sana ilaclari al gel dio tarif ediyo nasil kullanacagini şu gunde gel dio gonderiyor
Cok heycanlı :) peki ilgililer miydi? Ben interfilite 1 e gidiyorum aşırı kalabalık oluyor her gittiğimde

Cok heycanlı :) peki ilgililer miydi? Ben interfilite 1 e gidiyorum aşırı kalabalık oluyor her gittiğimde
kalabalik ama o yogunluga gore ilgililer hemsire tek tek anlatiyor ne yapman gerektigini.ben cok onyargiliydim oyuzden once ozelde denedim.sonra ozelde tup bebek denedim.simdi diyorum keske bastam burwya gidip tup brbek raporumu elime alsaymisim

kalabalik ama o yogunluga gore ilgililer hemsire tek tek anlatiyor ne yapman gerektigini.ben cok onyargiliydim oyuzden once ozelde denedim.sonra ozelde tup bebek denedim.simdi diyorum keske bastam burwya gidip tup brbek raporumu elime alsaymisim
Asılama veya tedavi yapmadılar bayramdan sonraya kaldı

Zeynepkamilde bana da aynısını verdi ve hic güzel yorumlar okumuyorum sen nasıl sonuc aldın lütfen bilgi verirmisin

Bisi daha sorcaktım sana, her hafta nerdeyse doktorlar değişiyor düzenli bi doktor yok orda bu bi sprun değilmi aşılama gibi ciddi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…