Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah hayırlısıyla tutmustur. Bizde aslında hicbisiydensotun cıkmadı eşimin sperm testi benim hsg ultrason ama sadece stresten prolaktinim yükseliyor
Inşlh canım allah kımseyı evlatsız bırakmasın şuan bızdede hiç bi sorun yok çok Şükür ama bı zamanı var demek ki sende stres yapma bıraz oluruna bırak kafandan at fazla düşünme nekadar kafada olursa okadar olmaz relax olmaya çaliş tabı olamıyo Insan ama sen yapmaya calış boş yere hormon yeme igneler insanı şişirıyo

Evet doktor bana dedi ki hicbi sorununuz yok yaşınız genc biraz daha bekleyin ama ben istemedim sonucta 1 yıl oldu olmuyor

Evet doktor bana dedi ki hicbi sorununuz yok yaşınız genc biraz daha bekleyin ama ben istemedim sonucta 1 yıl oldu olmuyor
bekleyin diolar evet ama sen en iyisini yapmissin banada bekle erken sebep yok olur dediler oyle boyle birsuru zaman gecti keske bastan zeynep kamile asilama icin gdip tup bebk raporunu alsaydim diye pisman oluyorum simdi.yas kac buarada daha once yumurta takibi yapildimi hic

İkimizin de yası 25. Hic yumurta takibi yapılmadı prolaktinimle ugrasıldı düsürdüler sonra dogal yolla olmasını beklediler olmadı

Kızlar bana hic yumurta takibi yapılmadı istenen evrakları tamamladım dosya acıldı adetin 2. Günü gel ilacları al denildi ama o dosya asılama icin acılmıyor mu?

Kızlar bana hic yumurta takibi yapılmadı istenen evrakları tamamladım dosya acıldı adetin 2. Günü gel ilacları al denildi ama o dosya asılama icin acılmıyor mu?
Ignelerı kullancaksın 3,4 gun sonra gel dıyecekler ogun gıdeceksın yumurtan istenılen sevıyeye gelene kadar seni takıp edıcekler sonrda aşilama yapıcaklar

Kızlar pazartesi asilama için evrakları hazırlıycam ama smear ve kültür jinekologta mi yapcaz..kağıtta öyle yazıyor ama daha önce infertiliteden yapmistim sistem değişti mi acaba

Kızlar pazartesi asilama için evrakları hazırlıycam ama smear ve kültür jinekologta mi yapcaz..kağıtta öyle yazıyor ama daha önce infertiliteden yapmistim sistem değişti mi acaba
Ben hatırlamıyorum ocakta yaptırmıstım

evet ama cikmasi epey suruyor ozelde yaptrmistim ben kabul ediyolar

Aynen ben ocakta başladım hazirana geldik anca dosya bitti.. size hic yumurta takibi yapıldı mı zeynep kamilde? Yoksa direk aşılama mı
Nasıl ya hemen çıkmıyor mu sonuç..eşimin de sperm testini ordan istediler..özelde gecerliyse ikisi ben orda yaptırır götürürüm..bana takip vs yapılmadı direk asilama denildi öncesinde hiçbişey yapılmadı bana

Aynı sekilde bana da hicbi takip olmadı evrakları toparla gel dosya acılcak dendi... sonuclar 2 ay buldu özellikle spermiyogram tarihi 1 ay sonraya veriliyor zkda

yumurta takibine gerek yok.hormon ve ultroson haric testleri disaridan yaptrdim ben hsg vardi elimde 6 aylik spermiogram gecerli oliyo zaten smer ve kulturude ozelde yaprrdim esim uroljiye gdip spermiogrami gosterdi bide kan verdi hepsini alip gotrdum 1 hafta sonra rapor cikri adetin 2.3.gunu gdip basliyosun sonrada randevu almaya gerek yok

Smear ve kültür testi kadın doğumda yapılıyor artık dmi zeynep kamilde..ben pazartesi gidicem kaç günde çıkar acaba sonuç..25 haziran da adet olcam yetişmez galiba hem bayram giriyor araya

Peki klomen mi veriyolar ilac olarak? Bazıları gonal f kullanmıs. Bir de aşılama icin bazı doktorlar catlatma iğnesi yapmamıs kendi haline bırakmıs ve ilişki önermis önemli günlerde. Burası nasıldı? Bir de bi sıkıntı var mıydı sizde?

Smear ve kültür testi kadın doğumda yapılıyor artık dmi zeynep kamilde..ben pazartesi gidicem kaç günde çıkar acaba sonuç..25 haziran da adet olcam yetişmez galiba hem bayram giriyor araya
jinekolojiden randevu alman gerekiyor ben zeynep kamilde yaptrmadim ama 2 haftaya yakin suruyomus sonuc.yetistrebilirsin hsg falan varsa.digerlerini tamamla.adet 25inde olsanda 1.gun olsada gdersin ignelere baslarsin bayram sonraso cagrir zateb ilk gttiginde 5 6 gun sonra cagriyo 2.yi

genelde igne veriyorlar herkese ama igneler degisiyo kisiden kisiye.bana gobal f verdiler.klomenle takip olan da gordum ama onlarda pplikistik over vardi oyizden doktor onlara iliski oneriuor asilama yapmiyor benim gordugum 2 ksii oyleydi.benim gorunurde sebep yok

Anladım canim cok saol

Ayy ozaman muhtemelen bana da seninki gibi olucak inşallah tutar ilk denemen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…