Amin canim inşallah allahim tez zamanda size de nasip etsinAllah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip eylesin İNŞAALLAH
Darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına
Yok canm 24 yasindayim daha. Sperm sayisida yuksek onda bi sorun yok gorunuyor bn bi asilamayi deneymeger sperm 5 milyonun altindaysa rezerv azligi varsa 35 yas ustuysen direk tup bebegede geciliyor asilama sarti olmadan
İlk basvurdugunda bakıyo kagıda yazıyo bişeyler dosyaya onuda koyuyoruz canımYarin vajinal muayene yapar mi kizlar ya
2.3 veya 4.gunu gttiginde bakiyor antral folikul sayisina ve rahim duvaru kalinliginaYarin vajinal muayene yapar mi kizlar ya
Ozman kesin bakck 3.gun oluyor2.3 veya 4.gunu gttiginde bakiyor antral folikul sayisina ve rahim duvaru kalinligina
Tmam canm kesn bakck bnada ozman hastaneyede ilk defa gdecm ne nerede hc bilmiyormİlk basvurdugunda bakıyo kagıda yazıyo bişeyler dosyaya onuda koyuyoruz canım
Gıttıgınde sor senı nereye gonderırlerse o nerde de soyluyolar Ilk gıttıgınde oyle oluyo sonra alışıyosun bende ilk gıttıgımde oyleydım hiç bişey bılmıyodum şimdi bılıyorum ne nerde dıyeTmam canm kesn bakck bnada ozman hastaneyede ilk defa gdecm ne nerede hc bilmiyorm
Aynen canm sorark bulurm artk seninde ilk asilaman miGıttıgınde sor senı nereye gonderırlerse o nerde de soyluyolar Ilk gıttıgınde oyle oluyo sonra alışıyosun bende ilk gıttıgımde oyleydım hiç bişey bılmıyodum şimdi bılıyorum ne nerde dıye
İlktı 2. Için basvurdum haftaya salı cıkacak rapor bıdaki ay 2. BaslıycamAynen canm sorark bulurm artk seninde ilk asilaman mi
bugun mu gdecektin canimOzman kesin bakck 3.gun oluyor
Evet canm yoldayim suan ama yetisemeyecgm galiba ya 9.48 de randevubugun mu gdecektin canim
Rabbim aratmasin daha fazla ya ne zormus bu islerİlktı 2. Için basvurdum haftaya salı cıkacak rapor bıdaki ay 2. Baslıycam
canim adetliyken randevusuz bile gidebiliyosun.ilk kez gdiyosan direk kimligi iceri ver sira bekleme randevum var adetliyim de kana gonderir hemen sonrasi bekle ultrasona cagrcaz der sekreterEvet canm yoldayim suan ama yetisemeyecgm galiba ya 9.48 de randevu
Tmam ozman oyle yapiym canm ayri mi oluyo giris kapilari bolumlerin ben ilk defa gdyrmcanim adetliyken randevusuz bile gidebiliyosun.ilk kez gdiyosan direk kimligi iceri ver sira bekleme randevum var adetliyim de kana gonderir hemen sonrasi bekle ultrasona cagrcaz der sekreter
indertilite kucuk biyer zaten camekan kapidan girince 2 oda var orasi degil sag koşe dipte kaloyor infertilite 1Tmam ozman oyle yapiym canm ayri mi oluyo giris kapilari bolumlerin ben ilk defa gdyrm
Geldm canm verdim kani ultrason beklyrmindertilite kucuk biyer zaten camekan kapidan girince 2 oda var orasi degil sag koşe dipte kaloyor infertilite 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?