• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim yaştan dolayı sigorta karşılamıyor ücretli yaptırcam tüp bebek i z.kamil 6.500 civarı bişey demişti özellerde ne kadar bilmiyorum araştırma yapmam gerekiyor fiyatından çok güvenilir bi yer olması önemli kafam çok karışık stresliyim sürekli Ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan çok umutluydum
cok pahali canim ozelde yaptir daha iyi.senin rezervde sorun varsa 2 yumurta olustu aslinda yumurta olduktan sonra tutma sansida oluyo

Üzülme canım her serde vardır bı Hayır daha zamanımız var demek ki allah bu gunumuzden beter etmesın bizi İlaçlar dahılmi bu fıyata canım
Ortalama fiyat verdiler 4 bin hastaneye 2 bin falan ilaçlar demişlerdi

Kızlar ben cocuk olmuyor 1 yıldır diye gittim bana bi kagıt verdiler bunları tamamla gel dediler ocaktan beri anca tamamlayabildim calısıyorum cünkü. Smdi bana dosya acıldı heyete gidicek dosyan acılcak adetinin 2. Günü gel ilaclarını al dediler nolcak smdi ben anlamadım asılama mı

Kızlar ben cocuk olmuyor 1 yıldır diye gittim bana bi kagıt verdiler bunları tamamla gel dediler ocaktan beri anca tamamlayabildim calısıyorum cünkü. Smdi bana dosya acıldı heyete gidicek dosyan acılcak adetinin 2. Günü gel ilaclarını al dediler nolcak smdi ben anlamadım asılama mı
Canım raporun 1 hafta sonra cıkıyo zaten hasta oluncada gıdecen raporu alıp dr yanına gıdıcen ilaç yazıyolar utrason lâ bakıyolar bişey yoksa direk aşılamaya baslıyosun allah hakkında hayırlısını nasıp etsin inşlh

adetin 2.gunu saglik kurulundan ilac raporunu alip ultrason icin doktorun yanina gidiyosun.ultrasonda skinti yoksa seni eczaneye gonderip ilaclarini aldirilar kullanmaya basliyosun sonra dedikleri tarihlerde gidip ultrasona giriyosun yumurtani takip ediyolar olgunlasinca asilama oluyo

adetin 2.gunu saglik kurulundan ilac raporunu alip ultrason icin doktorun yanina gidiyosun.ultrasonda skinti yoksa seni eczaneye gonderip ilaclarini aldirilar kullanmaya basliyosun sonra dedikleri tarihlerde gidip ultrasona giriyosun yumurtani takip ediyolar olgunlasinca asilama oluyo
Allah razı olsun cok tesekkur ederim gercekten ben cok bilgisizim allah hayırlı bebek versin

Canım raporun 1 hafta sonra cıkıyo zaten hasta oluncada gıdecen raporu alıp dr yanına gıdıcen ilaç yazıyolar utrason lâ bakıyolar bişey yoksa direk aşılamaya baslıyosun allah hakkında hayırlısını nasıp etsin inşlh
Amin insallah allah razı olsun ben hic bilmiyodum :(

Peki ilaclara 2. Gün mü baslanıyor? Bide benim döngüm kısa 24 gün mesela normalde 10. Gün yumurtluyorum ona göre önlem alırlar dmi? Son sorum da eşimin gelmesi gerekicek sanırım o durum nasıl olucak

Peki ilaclara 2. Gün mü baslanıyor? Bide benim döngüm kısa 24 gün mesela normalde 10. Gün yumurtluyorum ona göre önlem alırlar dmi? Son sorum da eşimin gelmesi gerekicek sanırım o durum nasıl olucak
Onlar sana soyluyolar nezaman baslıycanı 2.3.4.gun belli olmuyo onlar nezaman derse ozaman baslıyosun sen 24 gunde oldugunu soyle oraya gıdınce dr'a yada hemşireye onlar ona gore ayarlar zaten ilaç ona gore gelıştırır baslarsin eşinde aşilama olucan gun gelıcek senınle tes vermek için onun dışında gelmesıne gerek yok zaten

Ben bu ay 5 gun igne oldum 5 gun sonra konturole gıttım 18m olmuştu daha igne kullandırmadılar bana 2 gun sonra aşilama olacaksın dedıler çarşamba gunu aşilama oldum yanı erken dongude olsa igneler onu dengelıyo zaten

Bi tanidigim 3kez yaptı tutmadı .Tabi belli olmaz .sizin ve esinzn sorununda bağlı biraz
çikolata kistim 5 cm olmuş.
daha önce ameliyat olduğum için tekrar ameliyat yapmıyo zeynep kamil hastanesi.
aşılama tedevisine başlıcaz. orada aşılama yada tüp bebek yapan var mı?
nasıl sonuçlar aldınız?

Ben bu ay 5 gun igne oldum 5 gun sonra konturole gıttım 18m olmuştu daha igne kullandırmadılar bana 2 gun sonra aşilama olacaksın dedıler çarşamba gunu aşilama oldum yanı erken dongude olsa igneler onu dengelıyo zaten
Nerde oldunz acabaaa aşılama nizi

Evet b ay oldu aşilamam çarşamba günü daha yeni
İnşallah hayırlısıyla tutmustur. Bizde aslında hicbisiydensotun cıkmadı eşimin sperm testi benim hsg ultrason ama sadece stresten prolaktinim yükseliyor

Back
X