• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip eylesin İNŞAALLAH

Darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Amin canim inşallah allahim tez zamanda size de nasip etsin

Tmam canm kesn bakck bnada ozman hastaneyede ilk defa gdecm ne nerede hc bilmiyorm
Gıttıgınde sor senı nereye gonderırlerse o nerde de soyluyolar Ilk gıttıgınde oyle oluyo sonra alışıyosun bende ilk gıttıgımde oyleydım hiç bişey bılmıyodum şimdi bılıyorum ne nerde dıye

Gıttıgınde sor senı nereye gonderırlerse o nerde de soyluyolar Ilk gıttıgınde oyle oluyo sonra alışıyosun bende ilk gıttıgımde oyleydım hiç bişey bılmıyodum şimdi bılıyorum ne nerde dıye
Aynen canm sorark bulurm artk seninde ilk asilaman mi

Evet canm yoldayim suan ama yetisemeyecgm galiba ya 9.48 de randevu
canim adetliyken randevusuz bile gidebiliyosun.ilk kez gdiyosan direk kimligi iceri ver sira bekleme randevum var adetliyim de kana gonderir hemen sonrasi bekle ultrasona cagrcaz der sekreter

canim adetliyken randevusuz bile gidebiliyosun.ilk kez gdiyosan direk kimligi iceri ver sira bekleme randevum var adetliyim de kana gonderir hemen sonrasi bekle ultrasona cagrcaz der sekreter
Tmam ozman oyle yapiym canm ayri mi oluyo giris kapilari bolumlerin ben ilk defa gdyrm

Back
X