Amin canım inşallahinsallah canim.sende insallah yarin kanda da pozitifi gorursun ve en onemlisi saglikli bir sekilde ilerleyip kucagina alirsin yavrunu
git bakalkm ne diyecekler hayirlisi olsun hakkinda canimBenim olmadı belli de kasıklarım agrıyo yarın gıdıcem Evet hastaneye rapor için bide soracam Neden boyle siyah oldu dıye
Sağol canım amin inşallah... Darısı sana olsun inşallah.Hayırlısı olsun canım allah saglık lı bi şekilde evladına kavuşursun
Amin inşlhSağol canım amin inşallah... Darısı sana olsun inşallah.
Sagol canım bakalım ne dıyecek yazarım sanagit bakalkm ne diyecekler hayirlisi olsun hakkinda canim
belgin devran infertilite 1 bende oraya gttim.elinde tahlil varmi smer kultur rahim filmi sperm.hic yapilmadi mi.eger uyanik davranirsan hersey kolayca halloluyo.adetin 2.3.veya 4.gunu ultrasona girip kan vermen gerekiyor randevusz gidebilirsin o donemdeKizlar bnada yardmci olun bu ay asilama dusunuyorm ozel e de gittim bu defa zeynep kamili deneyecm belgin hanima randevu aldim carsamba gunune siz hangi dr a gdiyosunuz bi de tahliller ve asilama ucretsiz oluyor demi orda yardmci olursanz sevnrm
Nasil bri belgin hanim canm ben ilk defa gdyrm o hastaneyede dr a da. Hormon tahlillerim ve esimin sperm tahlili elimde mevcut gecen ay da rahim filmi cektirdim onun sonucuda var bu kadar bunlari da goturcem o gun.ama hormon tahlili fln yenilemeye gerek olursa yaptrrm bugun adet oldum ve asilamaya karar verdim 1 bucuk senedr olmadi bi sorunda gozukmuyorbelgin devran infertilite 1 bende oraya gttim.elinde tahlil varmi smer kultur rahim filmi sperm.hic yapilmadi mi.eger uyanik davranirsan hersey kolayca halloluyo.adetin 2.3.veya 4.gunu ultrasona girip kan vermen gerekiyor randevusz gidebilirsin o donemde
belgin devranoglu duye geviyo ama gizem hanim var cok iyi bi doktor takipleri o yapiyor.ozman sen carsamba gttinde kani ver direk ultrsonlada baksin.hormonlar yapilmasi lazim.adet bittikten en az bir hafta sonra jinekoloji bolumunden randevu alip smer kultue yaptrin dio.ben adet bittikten 3 4 gun sonra yaptrdim cunku sonuclarin cikmasi 12 13 gun oluyormus.(ozeelde yaptrdim ben 1 haftada cikti)bidahaki adetinde tedaviy yetismesini istiyorsan dedgim gbi yap.mesala bugun adet olmussunya haftaya sali carsambaya jinekologa randvu al hemen dolmadan.bide eşine urolojiden randevu alacaksin kn verecek ve sprmiogram testini doktora onaylatacak.okadar.onumuzdeki adetinle baslarsin.dedigim.gbi hizli hareket edersenNasil bri belgin hanim canm ben ilk defa gdyrm o hastaneyede dr a da. Hormon tahlillerim ve esimin sperm tahlili elimde mevcut gecen ay da rahim filmi cektirdim onun sonucuda var bu kadar bunlari da goturcem o gun.ama hormon tahlili fln yenilemeye gerek olursa yaptrrm bugun adet oldum ve asilamaya karar verdim 1 bucuk senedr olmadi bi sorunda gozukmuyor
Kafam karisti benim biraz yaa bu adet bitiminde asilama yapilir diye dusunmustum ben carsamba dr a gideym smear i ozel de yaptrrm adet bttikten sonra.esim ne icin kan verecek ki ayrica onun spermiygrm testi var elimizde yaptrmistikbelgin devranoglu duye geviyo ama gizem hanim var cok iyi bi doktor takipleri o yapiyor.ozman sen carsamba gttinde kani ver direk ultrsonlada baksin.hormonlar yapilmasi lazim.adet bittikten en az bir hafta sonra jinekoloji bolumunden randevu alip smer kultue yaptrin dio.ben adet bittikten 3 4 gun sonra yaptrdim cunku sonuclarin cikmasi 12 13 gun oluyormus.(ozeelde yaptrdim ben 1 haftada cikti)bidahaki adetinde tedaviy yetismesini istiyorsan dedgim gbi yap.mesala bugun adet olmussunya haftaya sali carsambaya jinekologa randvu al hemen dolmadan.bide eşine urolojiden randevu alacaksin kn verecek ve sprmiogram testini doktora onaylatacak.okadar.onumuzdeki adetinle baslarsin.dedigim.gbi hizli hareket edersen
yok canim adetin 2.veya 3.gunu ignelere baslaniyor.bu ay dosyani hazirlayacaksin heyete gircek asilama raporun cikacak bidaki adetinle baslayacaksin.eşin bulasici hastalik varmi diye eliza testi falan.birde spermiogram testini uruloji doktoruna onaylatcak asilama uygun diyeKafam karisti benim biraz yaa bu adet bitiminde asilama yapilir diye dusunmustum ben carsamba dr a gideym smear i ozel de yaptrrm adet bttikten sonra.esim ne icin kan verecek ki ayrica onun spermiygrm testi var elimizde yaptrmistik
Hic bilmiyordum boyle oldgunu ya ne vardi sanki hemen olaydi :) cok sagol bilgilendrdgn icin allah razi olsun canm sende asilama yaptrdn galiba demi ins guzel sonuclar alirsn infertilite 1 diye niye siniflandriyorlar onu anlamadm 2 de varmis galiba. Senin dr kim canmherseyi teslim ettikten 1 hafta sonra rapor cikiyor.yani sen 3 haftada islemleri halledip dosyani teslim et bidaki adete raporun yetişsin
rica ederim canim carsamba test ginum gerci test yaptim negatif.2 tane oda var infertolite 1 daha iyi doktor hemsiresi muayne yeride daha iyi.doktor degismiyo gizem hoca var infertolitede o bakiyo herkeseHic bilmiyordum boyle oldgunu ya ne vardi sanki hemen olaydi :) cok sagol bilgilendrdgn icin allah razi olsun canm sende asilama yaptrdn galiba demi ins guzel sonuclar alirsn infertilite 1 diye niye siniflandriyorlar onu anlamadm 2 de varmis galiba. Senin dr kim canm
Ilk denemen mi canm rabbim aratmadan versn isteyen herkese ya cok zor gercktn. Belgin dye randevu aldm bu gizem de dr mu canm o mu yapiyo asilamayi muayeneyi. Bi de ben giderken rahim flm sonucunu tahlil sonuclarni ayni gotureyim demi bi baksin drrica ederim canim carsamba test ginum gerci test yaptim negatif.2 tane oda var infertolite 1 daha iyi doktor hemsiresi muayne yeride daha iyi.doktor degismiyo gizem hoca var infertolitede o bakiyo herkese
Ayrica ben bu islem icin falan ucret oduyor muyum canm zeynep kamilde ucretsizdr diye biliyorm ama emin olamadm randevu ve tahlillere asilamaya ucret odedn mirica ederim canim carsamba test ginum gerci test yaptim negatif.2 tane oda var infertolite 1 daha iyi doktor hemsiresi muayne yeride daha iyi.doktor degismiyo gizem hoca var infertolitede o bakiyo herkese
Yok canım ücretsız sadece ilaca para vermıyosun oda en fazla 200 TL herhalde bana 13tane igne ve çatlatma ignesı 165 mıydı 185 mi ne ödedik onun dişinda ücret yokAyrica ben bu islem icin falan ucret oduyor muyum canm zeynep kamilde ucretsizdr diye biliyorm ama emin olamadm randevu ve tahlillere asilamaya ucret odedn mi
Hmm tmam canim iyiymis ya ins sonuc da alirz dua ediyorum isteyen herkese. Ins asilama icin rapor da cikar yani vermemezlik olmaz insYok canım ücretsız sadece ilaca para vermıyosun oda en fazla 200 TL herhalde bana 13tane igne ve çatlatma ignesı 165 mıydı 185 mi ne ödedik onun dişinda ücret yok
Inşl canım çıkar bi sorun cıkmazHmm tmam canim iyiymis ya ins sonuc da alirz dua ediyorum isteyen herkese. Ins asilama icin rapor da cikar yani vermemezlik olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?