yok odemedim aldogin ignelerin bi ksimini devlet karsloyo eczaneyr odeuyosun alirkenAyrica ben bu islem icin falan ucret oduyor muyum canm zeynep kamilde ucretsizdr diye biliyorm ama emin olamadm randevu ve tahlillere asilamaya ucret odedn mi
ilhan senverdo belgin devranoglu doye geciyo ama gizem hanim orda evet o yapiyo kontrolleride asilamayida.benim zeynep kamilede ilk asilamamdi evetIlk denemen mi canm rabbim aratmadan versn isteyen herkese ya cok zor gercktn. Belgin dye randevu aldm bu gizem de dr mu canm o mu yapiyo asilamayi muayeneyi. Bi de ben giderken rahim flm sonucunu tahlil sonuclarni ayni gotureyim demi bi baksin dr
gunaydin test yaptin mi canim.benim yarin test gunum ama adeti beklecegim.9 10.gunden beri adet olacak gbi sancilarim oluyor yine bi umut diyordum ama goguslerim aciyo ve sisti onlarda aci kalmadi.progestani kestim 4 gundur ya ondan yada adet geliyor.testini yaponca at canimAmin canım inşallah
Günaydın canim yaptim atayim bugün randevum da var kan testi yaptircam akşama. Benim de ayni günlerde adet sancim oldu hatta olacagim gece agridan uyuyamadim şimdi iyiyim. Ve göğüs agrim gitti o ilaclarin etkisi hiçbir belirtiye takilma bence sen de hamilesin.gunaydin test yaptin mi canim.benim yarin test gunum ama adeti beklecegim.9 10.gunden beri adet olacak gbi sancilarim oluyor yine bi umut diyordum ama goguslerim aciyo ve sisti onlarda aci kalmadi.progestani kestim 4 gundur ya ondan yada adet geliyor.testini yaponca at canim
kan testin cikinca at canim ay ne heyecanlisindir simdi ya Rabbim herkese bu mutlugu versin insallahGünaydın canim yaptim atayim bugün randevum da var kan testi yaptircam akşama. Benim de ayni günlerde adet sancim oldu hatta olacagim gece agridan uyuyamadim şimdi iyiyim. Ve göğüs agrim gitti o ilaclarin etkisi hiçbir belirtiye takilma bence sen de hamilesin.Eki Görüntüle 1983836
Atarım canım zaman gecmek bilmiyor kesinlikle. Amin canim Rabbim herkese anneligi nasip etsin inşallahkan testin cikinca at canim ay ne heyecanlisindir simdi ya Rabbim herkese bu mutlugu versin insallah
Tmam canm cok sagol ins guzel haberler aliriz :)ilhan senverdo belgin devranoglu doye geciyo ama gizem hanim orda evet o yapiyo kontrolleride asilamayida.benim zeynep kamilede ilk asilamamdi evet
Beni hatirladn mi canm nasilsin ya cok sevindm Hayirli olsun ins pozitif gorunuyor seninde asilama miydiGünaydın canim yaptim atayim bugün randevum da var kan testi yaptircam akşama. Benim de ayni günlerde adet sancim oldu hatta olacagim gece agridan uyuyamadim şimdi iyiyim. Ve göğüs agrim gitti o ilaclarin etkisi hiçbir belirtiye takilma bence sen de hamilesin.Eki Görüntüle 1983836
Hatirlamaz mıyım hatırladım iyiyim sagol canim rabbim sana da nasip etsin inşallah. Aşılama yaptırmıştım az önce de kan verdim iş çıkışı sonucu alıp doktora gostericem inşallah kan testiyle dogrulanir.Beni hatirladn mi canm nasilsin ya cok sevindm Hayirli olsun ins pozitif gorunuyor seninde asilama miydi
Insallah bebegin seninledir canim ya cok sevindm bende yarin dr a gidecm ins asilama dusunuyorm canm zeynep kamilde mi yaptrmistn sendeHatirlamaz mıyım hatırladım iyiyim sagol canim rabbim sana da nasip etsin inşallah. Aşılama yaptırmıştım az önce de kan verdim iş çıkışı sonucu alıp doktora gostericem inşallah kan testiyle dogrulanir.
Sen nasilsin ne yaptin?
Zeynep Kamilde yaptirmadim canim ben. Hayırlı olsun şimdiden aşılaman hiç umutsuz olma ve belirti falan da arama canim ben bu ay çok umutluydum. Olacağına hep inandim.Insallah bebegin seninledir canim ya cok sevindm bende yarin dr a gidecm ins asilama dusunuyorm canm zeynep kamilde mi yaptrmistn sende
Insallah canim ya hayirlisyla kucaginada alirsn darisi bizlere :)Zeynep Kamilde yaptirmadim canim ben. Hayırlı olsun şimdiden aşılaman hiç umutsuz olma ve belirti falan da arama canim ben bu ay çok umutluydum. Olacağına hep inandim.
Insallah canim ya cikmamasi icin bi sorun yok yani cikmayanlarda var midir acabaInşl canım çıkar bi sorun cıkmaz
yok canim cikar bana doktor heyet belki onah vermez demisti farkli hadtaliklarim var hormon ilaclari risk yaratiyor diye.kalp damar doktorundan onay alindi rapor cikti.cikar yaniInsallah canim ya cikmamasi icin bi sorun yok yani cikmayanlarda var midir acaba
Anladim canim ins cikar ya bende cikar dye dusunuyorm insyok canim cikar bana doktor heyet belki onah vermez demisti farkli hadtaliklarim var hormon ilaclari risk yaratiyor diye.kalp damar doktorundan onay alindi rapor cikti.cikar yani
eger sperm 5 milyonun altindaysa rezerv azligi varsa 35 yas ustuysen direk tup bebegede geciliyor asilama sarti olmadanAnladim canim ins cikar ya bende cikar dye dusunuyorm ins
Amin canim ederim tabi etmez miyim sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum artıkayy cok sevindim canim rabbim tamamina erdirsin bizlere de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?