Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında daha erken deyıl mi 10.gün bugun
canim azda olsa gorunurdu ufakta olsa şoyle 3 5 ciksa bi umudum olurdu.anca şoyle bi ihtimal olursa asilamada yumurta catlamayip sonrasi iliski onerdiya onlar den geldiyse anca ozman cikmaz erken olmus olabilir.oda yillardir olmuyo simdimi olacak cikmadik candan umut kesilmez misali bakalim adet olana kadar :)

amin canim cunlemizin ins sizde pozitif aliriz.tup bebekte negatif gorunce cok uzulmustum.bunda kendimi bastan hazirlamistim oyuzden rahatim Allaha şukur.sabirsizlikla sizin sonuclarinizi bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Senın pozitıf cıkacak dıye beklıyodum aslında benimde umudum yok pazartesi gorurum bende -i

Şimdi ne yapcaksın ignelerı

Senın pozitıf cıkacak dıye beklıyodum aslında benimde umudum yok pazartesi gorurum bende -i
hayirlisi buymus canim babam tekrar bi ameliyat olacak pazartesi belli olacak.enazindan ona faydam olur hamile olsam riskli die yat derlerdi herseyde vardir bir hayir

Umudunu kesme ya inşallah geç döllenmedir ben çok umutluyum bu üçlüden Hepimizin ki tutcak Allahın izni ile gecenin bu saatinde Rabbime yalvarıyorum ümitlerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim

Amin inşlh canım

amin aysecim insallah.

kizlar adet olacak.gbiyim ama 5 gun var kist mi oldu acaba felaket sancim var sizde durumlar nasil

Bende olacak gıbı hissediyorum karnım felan agrıyo gruk gruk ötup duruyo oldum olacak gıbıyım
ay insllah tutmustur da olmazsin canim.jel geciktiryormus adeti.ben bugun kullanmayacagim kist oldu diye endisliyim.ilk asilamamda kist olmustu yumurta catlamamisti 6 ay gtmedi onu beklemistim tup tedavisine gecebilmek icin.tedaviye baslarken bile 2 cm e yakindi birsey olmaz demisti alev hoca kucuk diye

Inş canım allah hayırlısını nasıp etsın inşlh kıs felan yoktur da bıde onla ugrasmazsın

ayse senden ne haber canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…