• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaparsam diyo yaa daha beklicekmisin ki :) çok sabirli çiktin helal olsun valla.@ayse1995 de adet gunu senle ayniydi onunda beklenen adet gunu yarin heralde.
İnsan negatif oldugunu düşününce sabredıyo herhalde tüp bebek te hemen yaptırmıştım negatif oldu sonra cok üzüldüm oyuzden bu sefer yavastan alıyorum hasta olursam eger diye bi ümitle gıdıp tes yaptırıp hüsranla gerı dönmek istemıyorum bekleyım dıyorum canım

Tüp bebekten sonra hiç adetim gecikmedı aynı gün oldu bundada yarın tam olursa olacak

Benim regl döngüm 30 gün 21 nisan da regl olurum olursam eğer

İnsan negatif oldugunu düşününce sabredıyo herhalde tüp bebek te hemen yaptırmıştım negatif oldu sonra cok üzüldüm oyuzden bu sefer yavastan alıyorum hasta olursam eger diye bi ümitle gıdıp tes yaptırıp hüsranla gerı dönmek istemıyorum bekleyım dıyorum canım
Negatif i görmekten bıktık ama yinede ben sabredemem cuma 15. Günüm iple çekiyorum valla

ya kotu dusunme canim belki tuttu bak adet olmadin yarinda insallah olmazsan bakarsin

bende bi arkadsmla gidecegim z.k le onun kontrolu var.gtmisken adet olmazsam eger carsambaya kadar testi tekrarlarim.degerim 0.634 cikti gerci ama.bi ihtimal gec dollenme olduysa yukselebilir.normaldede 0.01 0.02 cikiyordu negatiflerim sizin negatifler nasil cikiyodu hatrliyomusumuz.bu seferki garip bi negatif benim :)

bende bi arkadsmla gidecegim z.k le onun kontrolu var.gtmisken adet olmazsam eger carsambaya kadar testi tekrarlarim.degerim 0.634 cikti gerci ama.bi ihtimal gec dollenme olduysa yukselebilir.normaldede 0.01 0.02 cikiyordu negatiflerim sizin negatifler nasil cikiyodu hatrliyomusumuz.bu seferki garip bi negatif benim :)
Benim de genelde 0.05 0.01 çıkıyo en son 0.100 çıkmıştı

Benim de genelde 0.05 0.01 çıkıyo en son 0.100 çıkmıştı
bende basta direk gecistrdim dun maili acip yeniden baktm 0.634 tuaf geldi eski testlerime baktim hep net rakamlar yada ignenin etkisi mi kaldi acaba.hayitlisi adet olmamda pozitif cikarsa heycandan bayilirim heralde

Ben hiç hatırlamıyorum kaçti unuttum da

Kızlar benimde negatıf sanırım leke oldu hemde bı deyişık siyahımsı

benim asilamadan yaklasik 1 hafta sonra kan tahlili yaptigim gunden beri adet sancilarim var.sabah siddetli agriyla kalkiyorum gun icerisunde azaliyor gelen giden yok. gerci beklenen adet tarihimde persembe gunu.gunlerim sasmaz bi gun oynar en fazla.karnim gurul grul bugun sanirjm erken olcam.jeli 3 gundur kullanmiyorum ona ragmen hala sari beyaz tortu halinde geliyor

Back
X