İnsan negatif oldugunu düşününce sabredıyo herhalde tüp bebek te hemen yaptırmıştım negatif oldu sonra cok üzüldüm oyuzden bu sefer yavastan alıyorum hasta olursam eger diye bi ümitle gıdıp tes yaptırıp hüsranla gerı dönmek istemıyorum bekleyım dıyorum canımyaparsam diyo yaa daha beklicekmisin ki :) çok sabirli çiktin helal olsun valla.@ayse1995 de adet gunu senle ayniydi onunda beklenen adet gunu yarin heralde.
Negatif i görmekten bıktık ama yinede ben sabredemem cuma 15. Günüm iple çekiyorum vallaİnsan negatif oldugunu düşününce sabredıyo herhalde tüp bebek te hemen yaptırmıştım negatif oldu sonra cok üzüldüm oyuzden bu sefer yavastan alıyorum hasta olursam eger diye bi ümitle gıdıp tes yaptırıp hüsranla gerı dönmek istemıyorum bekleyım dıyorum canım
ya kotu dusunme canim belki tuttu bak adet olmadin yarinda insallah olmazsan bakarsinİnsan negatif oldugunu düşününce sabredıyo herhalde tüp bebek te hemen yaptırmıştım negatif oldu sonra cok üzüldüm oyuzden bu sefer yavastan alıyorum hasta olursam eger diye bi ümitle gıdıp tes yaptırıp hüsranla gerı dönmek istemıyorum bekleyım dıyorum canım
senin test gunu ile regli gunun ayni ozman canim.benimde persembe gunu reglim.carsamba test gunumduBenim regl döngüm 30 gün 21 nisan da regl olurum olursam eğer
Hayırlısı bakalım yaasenin test gunu ile regli gunun ayni ozman canim.benimde persembe gunu reglim.carsamba test gunumdu
Benim de genelde 0.05 0.01 çıkıyo en son 0.100 çıkmıştıbende bi arkadsmla gidecegim z.k le onun kontrolu var.gtmisken adet olmazsam eger carsambaya kadar testi tekrarlarim.degerim 0.634 cikti gerci ama.bi ihtimal gec dollenme olduysa yukselebilir.normaldede 0.01 0.02 cikiyordu negatiflerim sizin negatifler nasil cikiyodu hatrliyomusumuz.bu seferki garip bi negatif benim :)
bastan beri senin tutacak gbi hissediom ben ins hislerimde yanilmam canmHayırlısı bakalım yaa
Psikolojik mi ne midem bulanıyor halsizlik sinir stres değişik durumdayım
bende basta direk gecistrdim dun maili acip yeniden baktm 0.634 tuaf geldi eski testlerime baktim hep net rakamlar yada ignenin etkisi mi kaldi acaba.hayitlisi adet olmamda pozitif cikarsa heycandan bayilirim heraldeBenim de genelde 0.05 0.01 çıkıyo en son 0.100 çıkmıştı
Benım deyişişyo herzaman aynı olmuyo bi 30 bi 28 bazen 25belli olmuyo 2,3 gun gerı yada ileri gıde biliyoBenim regl döngüm 30 gün 21 nisan da regl olurum olursam eğer
Ben hiç hatırlamıyorum kaçti unuttum dabende bi arkadsmla gidecegim z.k le onun kontrolu var.gtmisken adet olmazsam eger carsambaya kadar testi tekrarlarim.degerim 0.634 cikti gerci ama.bi ihtimal gec dollenme olduysa yukselebilir.normaldede 0.01 0.02 cikiyordu negatiflerim sizin negatifler nasil cikiyodu hatrliyomusumuz.bu seferki garip bi negatif benim :)
Inşlh bakalım allah bana sabır verıyo herhalde beklemem için normalde bukadar sabırlı olmazdım denerdım bı kereya kotu dusunme canim belki tuttu bak adet olmadin yarinda insallah olmazsan bakarsin
İnşaallah öyle olurbastan beri senin tutacak gbi hissediom ben ins hislerimde yanilmam canm
Yaa belkide yerleşme kanamasıdırKızlar benimde negatıf sanırım leke oldu hemde bı deyişık siyahımsı
Sanmıyorum canım ama yarın belli olur artıkYaa belkide yerleşme kanamasıdır
canim hayirli sabahlar aklim srnde kaldi neoldu devami geldimi durdu muSanmıyorum canım ama yarın belli olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?