• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim sende jel yan etki yaptimi benim gogus agrim var hemen kullanir kullanmaz da bi etki yaparmiki bilemedim
Bana ignelerden berı var o şişkinlik ve agrı jel yaptımı bılmıyorum ama onceden oldugu için jelın yan etkısı oldumu bılmıyorum

A Ayse1995 canim nerelerdesin girince yaz neyaptin merak ettim
Yaptırdım canım çok şükür

Sabah 8.30 da ordaydık 2. Sıradaydık ama eşim stresten yapamadı 11.15 te verebildi o yüzden öğlen den sonraya kaldı 13.30 yapıldı aşılama olmıcak iptal olcak diye çok korktum eşim içeri girdikçe dua ettim sonunda oldu bende bi Ohh dedim anneme geldim yatıyorum 15 gün burda kalcam rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bide kızlar gusül almak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum Dr. A sormak aklıma gelmedi o an ağrıdan acaba sorun olurmu bugün bekleyimmi korkuyorumda zarar vermekten

Yaptırdım canım çok şükür

Sabah 8.30 da ordaydık 2. Sıradaydık ama eşim stresten yapamadı 11.15 te verebildi o yüzden öğlen den sonraya kaldı 13.30 yapıldı aşılama olmıcak iptal olcak diye çok korktum eşim içeri girdikçe dua ettim sonunda oldu bende bi Ohh dedim anneme geldim yatıyorum 15 gün burda kalcam rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
neyseki hallolmus canim hayirli olsun.surekli yatma ben ilk gun bile cok yatmadim aksine yuruysler yap kendini cok dinleme

Benım de dinlenerek gecıyodu dun mısafır geldı bugunde dişarıya cıktık cok yoruldum kasıklarım ve belim agrıyo

ben ilk gun disnda yatmadim.bugun ama epey yordum kendimi cok yurudum belim kasiklarim agriyo simdi
Aynen oyle benimde bugun oyle oldu zaten yatmadım ben hiç sadece ilk gun hastaneden gelınce erken kalktım dıye yattım sonra normal hayata devam ettım ama bugun kadar hiç yorulmadım cok yoruldum bende

Aynen oyle benimde bugun oyle oldu zaten yatmadım ben hiç sadece ilk gun hastaneden gelınce erken kalktım dıye yattım sonra normal hayata devam ettım ama bugun kadar hiç yorulmadım cok yoruldum bende
bende agri olunca tedirgin oldum baya adet sancisi gbi yani olacak gbi sanci vuruyor

Back
X