dogru canim benim 2 olgun yumurtam var fazlasi olsaydi iptal edilecek dedi.sende polikistikovermi var genelde polikistik overlere oyuzden yuksek doz igne vermiyorlar.hatta direk klomen veriyorlae diye biliyorumkızlar merhaba,başına böyle bir durum gelen lütfen yardımcı olsun bana zeynep kamil infertilite2 de aşılamaya başladım 75 ünite ile başlandı,17 mart cuma günü ilk iğne yapıldı 18 inde 2. 19 unda 3. 20 sinde 4.cü iğne yapıldı ve 21 martta kontrole gittim iğneyi 50üniteye düşürdü ve perşembe kontrole çağırdı gittiğimde yumurt sayısının çok olduğunu ve aşılamanın yapılamayacağını önümüzdeki adette değil bir sonraki adette gelmem gerektiğini söyledi tabi ben şokkkkk yumurta sayısının çok olmasının bu kadar sıkıntı olacağı aklıma gelmezdi normalde 9 nisanda olmam gereken adeti bugün oldum stresten sanırım yada iğnelerden dolayı erken oldum.Kızlar izlenen yol doğrumu daha önce başına böyle birşey gelen varmı.
hadi gozun aydin canim.biz 11 e dogru anca verdik spermi tup bebek bolumu cok kalabalikti.bekle bekle olduk 9.30 da ordaydik.simdi asinin hazrlanmasini bekliyorumKızlar ben bu akşam 12 de çatlatma iğnesini vurcam cuma aşılama inşallah
Bişey sorcaktım canım eşin spermi vermek için özel bi yer varmı yoksa lavobodamı yapıyohadi gozun aydin canim.biz 11 e dogru anca verdik spermi tup bebek bolumu cok kalabalikti.bekle bekle olduk 9.30 da ordaydik.simdi asinin hazrlanmasini bekliyorum
tup bebek bolumunun orda varmis yer.ozel oda varmis canim.ama abdest alamamiş dus falan yok özel deki gibiBişey sorcaktım canım eşin spermi vermek için özel bi yer varmı yoksa lavobodamı yapıyo
bugun benim gordugum sadcece 6 asilama olacak vardi boyle bir kalabalik olamaz.bebim sansimami ne infertilite 2 de oldum asilmami yogunluktan yoksa ogleden sonraya kalcaktitup bebek bolumunun orda varmis yer.ozel oda varmis canim.ama abdest alamamiş dus falan yok özel deki gibi
Hayırlısı olsun canım bakalım bizi neler beklıyo 3muzde sırakandık bakalımbugun benim gordugum sadcece 6 asilama olacak vardi boyle bir kalabalik olamaz.bebim sansimami ne infertilite 2 de oldum asilmami yogunluktan yoksa ogleden sonraya kalcakti
Hayırlısı olsun canımKızlar ben bu akşam 12 de çatlatma iğnesini vurcam cuma aşılama inşallah
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim,kimse kimseyle ilgilenmiyo haklı olarak herkes kendi derdine düşmüşdogru canim benim 2 olgun yumurtam var fazlasi olsaydi iptal edilecek dedi.sende polikistikovermi var genelde polikistik overlere oyuzden yuksek doz igne vermiyorlar.hatta direk klomen veriyorlae diye biliyorum
ignelere cok tepki veriyor demekki vucudun.normalde asilama 75 unite baslanir herkese dururma gore yukseloyoda dusuyoda.bunlar da dusurmus heralde ama dozu yinede ise yaramamisp ilk gtyiginde fazla yumurtayi gorunce hemen dusurselermiş dozu keske.burda asilama tutrsa sansa tutar gercekten ben onu anladim.hersey gelisiguzel yapiliyor.yumurtalarin kac mm di kactanneydi iptal oldu? kist olmamistir insallahöncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim,kimse kimseyle ilgilenmiyo haklı olarak herkes kendi derdine düşmüşvalla bugüne kadar gittiğim doktorların hiç biri polik demedi ama benim zaten yumurtlama sıkıntım yok bana dozu fazla yaptılar onu hiç sormuyolarki bana hemşire dioki her hastaya bu üniteyle başlanıyo ee kardeşim sorsana bi yumurtlamada sıkıntı varmı yada hergün takip et çoğalttılar çoğalttılar sonrada çoğul gebeliğe karşın yapamayız diyip yolladılar yıkıldım resmen ama orda seni kim dinliycek hemşireye göre okadar normalki ne diyim Allah kimsenin başına vermesin ama bence orda çalışanlar bu tarz sıkıntılardan geçip gelmiş olsunlarki bizi anlayabilsinler.
Hmm neyse artık en azından oda varmış tahlil için gittiğinde tuvaletlerde mahvolmuştu şimdi özel bi oda olması çok iyi artık işten önce hastaneden direk eve geçer abdest içintup bebek bolumunun orda varmis yer.ozel oda varmis canim.ama abdest alamamiş dus falan yok özel deki gibi
ya oylemiymis ay ozman buna şükür.icimden hep senin asilamn tutacqk gbi geciyor.insallah dogru geciyordur :)Hmm neyse artık en azından oda varmış tahlil için gittiğinde tuvaletlerde mahvolmuştu şimdi özel bi oda olması çok iyi artık işten önce hastaneden direk eve geçer abdest için
Iki gun agrı oldu ama cok fazla deyıl bugun bişey yok bende sana soracaktım yarın agrın var mı dıye sanki kadılıyomuş bişey batıyomuş gıbı oluyodu şuan bişey yokBjk57 cnm senin asilmadan sonra agein oldumu ben dsardada asilma oldum tup bebekts hatta kurtajda bile bukadar agri hissetmedim iki kat yueuyorum resmen cok kotuyum gecmiyorda agri.normalde agri eşigim yuksektir daynikliyimdir ama buniye boyle oldu anlmadim
ya normal bir agri gbi degil benimki okdar fazlaki.insallah gecer benimde.test yapacakmisin ben direk adeti beklicem gecikirse yaparimIki gun agrı oldu ama cok fazla deyıl bugun bişey yok bende sana soracaktım yarın agrın var mı dıye sanki kadılıyomuş bişey batıyomuş gıbı oluyodu şuan bişey yok
Bende oyle yapıcam zaten aynı zamana denk gelıyo bos yere test yapmıycamya normal bir agri gbi degil benimki okdar fazlaki.insallah gecer benimde.test yapacakmisin ben direk adeti beklicem gecikirse yaparim
Sagda 4 tane 17,5 17 13 14 olmak uzere 4 tane soldada bir tane 13 buyuklukteydi canim adet oldum insaAllah kist olmamistirda atarim bu sekilde.kist olusup olusmadigini nasil anliycam:ignelere cok tepki veriyor demekki vucudun.normalde asilama 75 unite baslanir herkese dururma gore yukseloyoda dusuyoda.bunlar da dusurmus heralde ama dozu yinede ise yaramamisp ilk gtyiginde fazla yumurtayi gorunce hemen dusurselermiş dozu keske.burda asilama tutrsa sansa tutar gercekten ben onu anladim.hersey gelisiguzel yapiliyor.yumurtalarin kac mm di kactanneydi iptal oldu? kist olmamistir insallah
oo epey olusmus ya tup bebek yaptrsan 20 yumurta rahat cikar.neysr canim hayirlisi buymus demek lazim canin skilmistr dogal olarak anliyorum seni.birdaki alt ultrasonda soylerler zaten.ben ozelde asilama yaptrmistim 1 yumurtam vardi oda catlamayip kiste donusmustu.senin buarada hem fazla yumurtan olmus hemde erken gelismisler 17 mm catlamalik olmus yaniSagda 4 tane 17,5 17 13 14 olmak uzere 4 tane soldada bir tane 13 buyuklukteydi canim adet oldum insaAllah kist olmamistirda atarim bu sekilde.kist olusup olusmadigini nasil anliycam:((
Ayy inşallah azından bal damlıyo kızya oylemiymis ay ozman buna şükür.icimden hep senin asilamn tutacqk gbi geciyor.insallah dogru geciyordur :)
amin insallah.umutlarimz tukenmeden rabbim nasip etsin insallahAyy inşallah azından bal damlıyo kızhepimizin karnı bebişlerle dolar tez zamanda inşallah
Amin inşlh allah kucagımızı boş bırakmasınamin insallah.umutlarimz tukenmeden rabbim nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?