Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dogru canim benim 2 olgun yumurtam var fazlasi olsaydi iptal edilecek dedi.sende polikistikovermi var genelde polikistik overlere oyuzden yuksek doz igne vermiyorlar.hatta direk klomen veriyorlae diye biliyorum

hadi gozun aydin canim.biz 11 e dogru anca verdik spermi tup bebek bolumu cok kalabalikti.bekle bekle olduk 9.30 da ordaydik.simdi asinin hazrlanmasini bekliyorum
Bişey sorcaktım canım eşin spermi vermek için özel bi yer varmı yoksa lavobodamı yapıyo

tup bebek bolumunun orda varmis yer.ozel oda varmis canim.ama abdest alamamiş dus falan yok özel deki gibi
bugun benim gordugum sadcece 6 asilama olacak vardi boyle bir kalabalik olamaz.bebim sansimami ne infertilite 2 de oldum asilmami yogunluktan yoksa ogleden sonraya kalcakti

Hayor
bugun benim gordugum sadcece 6 asilama olacak vardi boyle bir kalabalik olamaz.bebim sansimami ne infertilite 2 de oldum asilmami yogunluktan yoksa ogleden sonraya kalcakti
Hayırlısı olsun canım bakalım bizi neler beklıyo 3muzde sırakandık bakalım

dogru canim benim 2 olgun yumurtam var fazlasi olsaydi iptal edilecek dedi.sende polikistikovermi var genelde polikistik overlere oyuzden yuksek doz igne vermiyorlar.hatta direk klomen veriyorlae diye biliyorum
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim,kimse kimseyle ilgilenmiyo haklı olarak herkes kendi derdine düşmüş valla bugüne kadar gittiğim doktorların hiç biri polik demedi ama benim zaten yumurtlama sıkıntım yok bana dozu fazla yaptılar onu hiç sormuyolarki bana hemşire dioki her hastaya bu üniteyle başlanıyo ee kardeşim sorsana bi yumurtlamada sıkıntı varmı yada hergün takip et çoğalttılar çoğalttılar sonrada çoğul gebeliğe karşın yapamayız diyip yolladılar yıkıldım resmen ama orda seni kim dinliycek hemşireye göre okadar normalki ne diyim Allah kimsenin başına vermesin ama bence orda çalışanlar bu tarz sıkıntılardan geçip gelmiş olsunlarki bizi anlayabilsinler.

ignelere cok tepki veriyor demekki vucudun.normalde asilama 75 unite baslanir herkese dururma gore yukseloyoda dusuyoda.bunlar da dusurmus heralde ama dozu yinede ise yaramamisp ilk gtyiginde fazla yumurtayi gorunce hemen dusurselermiş dozu keske.burda asilama tutrsa sansa tutar gercekten ben onu anladim.hersey gelisiguzel yapiliyor.yumurtalarin kac mm di kactanneydi iptal oldu? kist olmamistir insallah

Bjk57 cnm senin asilmadan sonra agein oldumu ben dsardada asilma oldum tup bebekts hatta kurtajda bile bukadar agri hissetmedim iki kat yueuyorum resmen cok kotuyum gecmiyorda agri.normalde agri eşigim yuksektir daynikliyimdir ama buniye boyle oldu anlmadim

tup bebek bolumunun orda varmis yer.ozel oda varmis canim.ama abdest alamamiş dus falan yok özel deki gibi
Hmm neyse artık en azından oda varmış tahlil için gittiğinde tuvaletlerde mahvolmuştu şimdi özel bi oda olması çok iyi artık işten önce hastaneden direk eve geçer abdest için

Hmm neyse artık en azından oda varmış tahlil için gittiğinde tuvaletlerde mahvolmuştu şimdi özel bi oda olması çok iyi artık işten önce hastaneden direk eve geçer abdest için
ya oylemiymis ay ozman buna şükür.icimden hep senin asilamn tutacqk gbi geciyor.insallah dogru geciyordur :)

Iki gun agrı oldu ama cok fazla deyıl bugun bişey yok bende sana soracaktım yarın agrın var mı dıye sanki kadılıyomuş bişey batıyomuş gıbı oluyodu şuan bişey yok

Iki gun agrı oldu ama cok fazla deyıl bugun bişey yok bende sana soracaktım yarın agrın var mı dıye sanki kadılıyomuş bişey batıyomuş gıbı oluyodu şuan bişey yok
ya normal bir agri gbi degil benimki okdar fazlaki.insallah gecer benimde.test yapacakmisin ben direk adeti beklicem gecikirse yaparim

ya normal bir agri gbi degil benimki okdar fazlaki.insallah gecer benimde.test yapacakmisin ben direk adeti beklicem gecikirse yaparim
Bende oyle yapıcam zaten aynı zamana denk gelıyo bos yere test yapmıycam

Sagda 4 tane 17,5 17 13 14 olmak uzere 4 tane soldada bir tane 13 buyuklukteydi canim adet oldum insaAllah kist olmamistirda atarim bu sekilde.kist olusup olusmadigini nasil anliycam:((

Sagda 4 tane 17,5 17 13 14 olmak uzere 4 tane soldada bir tane 13 buyuklukteydi canim adet oldum insaAllah kist olmamistirda atarim bu sekilde.kist olusup olusmadigini nasil anliycam:((
oo epey olusmus ya tup bebek yaptrsan 20 yumurta rahat cikar.neysr canim hayirlisi buymus demek lazim canin skilmistr dogal olarak anliyorum seni.birdaki alt ultrasonda soylerler zaten.ben ozelde asilama yaptrmistim 1 yumurtam vardi oda catlamayip kiste donusmustu.senin buarada hem fazla yumurtan olmus hemde erken gelismisler 17 mm catlamalik olmus yani

ya oylemiymis ay ozman buna şükür.icimden hep senin asilamn tutacqk gbi geciyor.insallah dogru geciyordur :)
Ayy inşallah azından bal damlıyo kız hepimizin karnı bebişlerle dolar tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…