Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yaşım ve evlilik yılımız tamam ama 1 aşılamam var tekrar aşılama denemek istemiyrm o yüzden ücretli yaptırmak istyrm. burdan bı arkadasa adını hatırlamadım sımıd 3 asılamayı yaptıgı halde 3 kerede klomen denıcez demısler tupe gecmek ıcın ya banda oyl derlerse? aslında sadece 1 asılama olsa denerım.

kızlar bu 500 dedıgınız topkapı-tuzla arabalrımı bende nasıl gelıcemı bılmyrm?

ya 2. aşılamayıda yaptır olmazsa tüpe geç ve devlet karşılasın enfazla kaybın 3 ay olur. yaş sorunun yoksa boşa ücretli yapma derim. bana tüp demesine rağmen bile nedense yaptırmak istemiyorum. ama doğal olma yolu yok heralde. bilmiyorum çok iyi düşünüp hızlı karar vermem lazım bu günlerimi aramayım sonra. bir dünya sor var kafamda

27 yaşındayım duygu. ıste dıyorumya sadece 1 asılama dese yaptırım ama 3 ayda klomen derse manevı olarak kaldıramam cok yıpratıyo tedavı benı. senın kac asılaman oldu? kac yasındasın problem ne?

27 yaşındayım duygu. ıste dıyorumya sadece 1 asılama dese yaptırım ama 3 ayda klomen derse manevı olarak kaldıramam cok yıpratıyo tedavı benı. senın kac asılaman oldu? kac yasındasın problem ne?

2 aşılama oldu tutmadı 3.gerek görmedı yaşım 29. tüp dedi. iki aşılamamıda göbekten iğne tedavisiyle oldum. sorun yok gbiydi ama varmış FSH hormonum sınırda(10) yani yumurtalık rezervleri eskiyor küçülüyormuş. bu değer 20 lere çıktığında tüp bebeğe bile cevap alınamıyormuş. bu sebepten dr. zaman önemli dedi. bakalım napıcaz iyi düşünmek gerek.

sarıyerde oturuyrm avrupa yakasında

offf oradanmı gelip gidiyorsun yoksa zk.da mı başlayacaksın tedavilerine. ya gözünü korkutmak istemem ama yok çok uzak geliş gidişlerin bi süre sonra seni bezdirmez mi.( neredeyse hastanenin dibide oturuyorm diyebilirim ben bile çoğu kez beziyorum valla. Çalışıyormusun ev hanımı mısın? allah kolaylık versin. senin gelisinde sarıyerden mecidiyeköye ordan yine 500 numaralar en uygun geliş güzergahın olur.

daha baslamadım gelıcem temmuz başında. sımdıden her ayrıntıyı ogrenmek ıstyrm calısıyrm nasıl olcak bende bılmıyrm bnmde gozumde buyuyo ama napım en uygun yer orası bu taraftada suleymanıye dogum evı var tup bebek ypn ssklı .. ama z.k tavsıye edıyo herkes. o kdr streslıyımkı her dk dusunuyorum nsıl olcak nasıl gıdıcem gelıcem . hıc ıstemıyorum gıtmeyı hastaneye bebegımın olmasını çookk ıstyrm ama bu stres benı olduruyo.. bıde ben okdr cok dr a gıttımkı bu konuda bıktım sadece 1 asılamam var 7 yıldır ugrasıyoruz yasım genc dıye pek onemsemedık olur dedık.. hala dogal yolla olacagı umudundayım.her egce allah yalvarıyorum allahım nolu kendılıgımden hamıle kalımda tek dr yuzu gormım dıyorum bende dr ların kotu davranıslarından korkuyrm kucucuk bı hareketı benı tedavıden sogutuyo.

süleymaniyede sana uzak orasıda zeytinburnuna taşındı ve semiha şakir kadın doğum eviyle birleşti. valla kendiliğinden olur olayını geçtim artık 1,5 yıldır olsa olurdu diyorum ve nitekimde dr. tüp bebek dedi. yani negatif konuşucam ama 7 yılda olmadıysa illaki bi sorun vardır. yine alalhın işine karışılmaz. ama ben artık böyle diyorum olmuyosa 3 ay -5 ay denk gelemdi 1,5 yıl hiçmi denk gelmez. bu sebepten artık yolu falan göze alıp başlıycan. gerekirse iştende çıkarsın çünkü mesafen uzak gelip gitmek sıkıntı olur birde onun için strese girme bence. doktorların suratsızlığı ise katlancaz gibi görünüyor ama genelinde sorun yok doktor konusunda arada cinsler çıkıyor.

canım o arkadaş benim:) benim üç aşılamamda iptal edildiği için üç kez daha klomen kullanmak zorundayım. yeni yönetmeliğe göre iptal edilen aşılamaları devlet kabul etmiyor. bende aşırı yumurtlama sorunu var. fazla sayıda yumurta geliştiği için tedavilerim iptal oluyordu. üç kez de klomen kullanırsam üç tedavi de iptal olsa bile devlet tüp bebeğe izin veriyor. yani benim durumum biraz farklı. senin gözünü korkutmasın. ben açıkçası kendimden başka peşpeşe üç aşılaması iptal edilen birine daha rastlamadım. çok düşük bi ihtimal. ama çok şükür klomen bana şifa oldu. iğne kullanmazken bile onlarca yumurtam olurdu. bu ay ilk defa klomen kullandım ve tek yumurtam gelişti. önceki aşılaman sgk ile anlaşması olan bi merkezde yapıldı ise bi kez de zeynep kamilde aşılama yaptırman yeterli. boşuna neden ücretli yaptırasın. zaten ilaçlar dünyanın parası tutuyor.

evet canım haklısın ben de ilk tüp denememi zeynep kamil de yaptırmayı düşünüyorum özel hiçbir merkeze şu aşamada güvenemem. infertilite bölümü aşılama konusunda tam bir fiyasko bencede.benim özelde yapılanda idrara sıkışıktım karından ultrasonda yumurtamın çatladığını gördüler ve ona uygun bir yere bıraktılar spermleri.ben de 2. aşılamamı tüp bebek bölümünde yaptırıcam.dün gittim hastaneye ilaçlarımı hallettim.infertilite den dosyamı aldım tüp bebekte reçetem yazıldı 2. aşılamamı orda yaptırmak istediğimi söyledim sekreter kıza nil sanırım adı ilki infertilite de yapıldı ikincisini burda yaptırmak istiyorum dedim tamam dedi dosyanı buraya alıcaz ve kayıt açıcaz dedi. baya bekledik reçeteleri içeriye götürüp orda yazdırıyolar doktora.kenan bey de acayip sinirliydi terör estiriyodu oralarda. sanırım transfer vardı yada yumurta toplama 2 tane ameliyat önlüklü ve elinde su şişesi olan kadın vardı içerde. çok kızdı kapının önünde oluşan kalabalığa.odasında görüşmeler yapıyor bir kadını ağlayarak çıkarken gördüm içerden sesinin biraz yükseldiğini de duymuştum görüşme sırasında kadın da cahile benziyordu ağlayarak çıktı valla gözüm korktu...biz de o lanet barkot sırasındaydık doktor da görüşmeleri yapıyor sonra tekrar giriyor içeriye ilk reçetemi odasında kendisi yazmıştı ben de yine öyle olucak sanıyorum bir türlü de alamadık sıra eşime kibar davranmış bu sırada reçete yazdırıcaktık doktor bey demiş tamam gelin demiş o da yada içeriye yollasın kızlar demiş yani insanına göre sanırım adamın kızdığı durumlar oluyordur.sonra biz reçeteyi beklerken içeriden sarışın uzun boylu 40 yaşlarında bakımlı bir kadın çıktı sen tanırsın belki kimdi o? reçetenizi yazdım dedi sisteme geçiriliyor falan dedi gitti :) biz reçeteyi beklemedik ezcanemiz sağolsun halletti biz döndük ilaçlarımı da tedaviye başladığım gün alıcam eczaneden. böyle işte. sorun olmadı yani. şimdi ben ilk tedaviye başlayacağım gün randevu alıp mı gidicem?
ayrıca o sarışın kadın doktordu sanırım reçetenizi yazdım dediğine göre. aşılama ilaçları yazıldı dedi. bende 2. aşılamam burda yapılmasını istiyorum dedim tamam dedi. yani bir sorun yok çok şükür. ben kenan beyden tırsmıyorum ya ama diğer doktorları da gördüm onlar daha güleç yüzlü :)

ben de görmedim ve duymadım canım bu yüzden 2. aşılamamı tüp bebek bölümünde yaptırıcam.ilaçlarımı aldım dün. 9 haziran adet tarihim.

canım çok iyi yapmışsın tüp bebeğe geçersen de devletten şaşma derim ben, unutma devlette çıkar yok neyse o doktorların işi de olanı yapmak net yani herşey gereğinden fazlasını istemezler hiçbişeyde. ben okudum dün biraz tüp bebek merkezlerini çoğunun tahlillerinin ardı arkası kesilmiyormuş ekstradan masraf çıkartıyolarmış her hün e2 ye bakıyolarmış falan. inşallah 3. yü istemeden tüpe geçirir seni de. beni de acaba geçirir mi ben de merak ediyorum tek tüplüyüm ya doğuştan yaşım da 27. bakalım kısmet...

canım ya sen benden de pimpiriklisin bişey olmaz korkma kistin patlasa ağrıdan duramazsın patlicak kadar tehlikeli olsa alırlardı heralde dimi..bence kurcalattırma kendini gidip de ultrasonda yapsa sonuçta belki zararı olur. sen içini ferar tut bence çatlayan yumoşların ağrılarıdır.inşallah tutar canım inşallahhh...canım ben de gittim dün hastaneye tüp bebek bölümünde ilaçlarımı yazdırdım. kaydımı da oraya aldılar. doktorla görüşmeme gerek kalmadı reçetemi içerde yazdılar sekreterler getirdi. sekreterlere bu 2. aşılamam burda yapılmasını istiyorum dedim tamam dediler direk infertilite den aldılar kaydımı oraya yaptılar. reçetemin sisteme geçmesi öğlenden sonraya kaldığı için biz beklemedik gittik sağolsun ordaki ezcanemiz halletti.ben tedaviye başlayacağım gün gidip alıcam eczaneden. bu arada sana da sorayım canım ilk gittiğimde randevu almam gerekli mi?

canım atlatmışsın geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırmalısın.ben de merkez konusunda kararsızdım taki düne kadar, araştırdım özellikle anadolu yakasındaki merkezleri adı duyulmuş olanlar çok pahalı alman ve amerikan hastanesi için sakın yaklaşmayın diyolar çok pahalıymış ilaçları zaten devlet ödüyo özel merkezler parasını alıyo 3900 tl aldılar yazmış birisi forumda yani merkezden merkeze değişiyor ama 1000tl ile 3000 tl arasında değişen ücretler alıyolar merkezler. zaten özel de yaptırsan 2000 tl de ilaçlara ödersin düşün yani ilaçları devletten alıp özelde yaptırmak özel tüp bebek yaptırmaktan farksız oluyor. çoğunlukla yakınmış insanlar merkezlerden özel olduğu için çok ekstradan tahliller çıkartıyolarmış. ayrıca tutup da düşük olursa 1000 tl ye kadar kürtaj ücreti yine 900 tl falan da araştırma için ücret talep ediyolarmış. yani tutması kadar gebeliğin devamlılığı da önemli.herşey para yani kısacası. ama umut tüp bebekten çok bahsediyolar memnun olan çok insan var kimisi de başta anlaşılan para dan başka ücret almıyormuş. yine de sen bilirsin. ben zeynep kamil de devam edicem sanırım.

figen hanım benim eski doktorum çok memnundum kendisinden orda tüp bebek yaptırıp da tutanları da duydum fiyatları da çoğu özel hastaneye göre daha uygun. tutacaksa tutar yani heryerde merkezin ne önemi var eğer çok ciddi bir probleminiz yoksa kromozom bozukluğu vs..ama orası da ticarethaneye dönüşmeye başladı adı daha yeni duyulmaya başladı. ilk aşılamam orda yapıldı bana rapor çıkartabileceğimi söylemediler. ilaçları cebimden aldım. eğer raporla alsaydım o aşılamam da sayılacaktı ve ben şuan tüp bebek işlemlerine başlamış olacaktım. söylemediler çünkü eczanelerle de anlaşmaları var bence. ilk başta riskli gebeleri onlar takip ediyolardı şimdi gebe izlem e yönlendiriyolarmış. ilk başta muayne ücreti 25 tl idi digortalıya. sonra 42 tl yaptılar müşteri artınca. yani bilemiyorum bunları göze alıyorsanız yaptırın derim ama ben oraya gittiğimde her defasında yok reçete parası yok ovulasyon takip parası gibi şeyler ödedim hep para isticekler gibi bir izlenimim oldu.:)

canım o arkadaşımız"baharinkızı" kendisinin 3 aşılaması da yumurtlaması olmadığı için iptal edildi yani aşılama yapılacak yumurtlamayı elde edemediler çok fazla tepki verdi ilaçlara çok yumurtası oldu vs.. devlet arka arkaya ilaçları kullandığı halde aşılaması iptal olana 3 kez de klomen le deneme hakkı tanıyor ondan sonra tüp bebek. nitekim arkadaşımız klomen ile doğru yumurtlamayı buldu ve aşılaması yapıldı bir yanlış anlaşılyamı düzeltmek istedim. ayrıca eğer yaşın çok değilse ki artık yaş 30 olsa bile inan genç sayılırsın. bence hemen özel e yönlenme. 1 kez yaptırmışsın eğer devlette yaptırdıysan 2. yi de yaptırabilirsin sonrasında zaten tüp bebeğe geçiyorsun bu sana en fazla 3 ay kaybettirir , ne ki 3 ay? özellere yönlendirmeyin kendinizi. devlete güvenin.

canım ya sen benden de pimpiriklisin bişey olmaz korkma kistin patlasa ağrıdan duramazsın patlicak kadar tehlikeli olsa alırlardı heralde dimi..bence kurcalattırma kendini gidip de ultrasonda yapsa sonuçta belki zararı olur. sen içini ferar tut bence çatlayan yumoşların ağrılarıdır.inşallah tutar canım inşallahhh...canım ben de gittim dün hastaneye tüp bebek bölümünde ilaçlarımı yazdırdım. kaydımı da oraya aldılar. doktorla görüşmeme gerek kalmadı reçetemi içerde yazdılar sekreterler getirdi. sekreterlere bu 2. aşılamam burda yapılmasını istiyorum dedim tamam dediler direk infertilite den aldılar kaydımı oraya yaptılar. reçetemin sisteme geçmesi öğlenden sonraya kaldığı için biz beklemedik gittik sağolsun ordaki ezcanemiz halletti.ben tedaviye başlayacağım gün gidip alıcam eczaneden. bu arada sana da sorayım canım ilk gittiğimde randevu almam gerekli mi?

pimpiriklik değil canım benimkisi. benim patlayan kistimde hiç ağrım olmadı. adet dönemlerimde bile ağrım olmazdı. şimdide adetlerim ağrılı geçmiyor. bence bunun adı kurcalatmak değil. biliyosun durumum özel ve cumadan beri geçmeyen karın ağrılarım tedirgin ediyor. düşün 5 gündür ara ara ağrılarım var. ve bugün sistit oldum tabiki dayanabildiğim kadar dayanıcam ama tedirginde olmuyo değilim.
bu arada 8 haziranda gebelik testi yaptırıcam bende canım. eğer tutmadıysa büyük bi koşusturmaca beni bekliyor. ve 8 haziranda işten ayrılıyorum

rn canım işten de ayrılırum demişsin hayırlısı olsun canım neticede öncelikli hedefimiz anne olmak o yüzden kafana takma yoğunluk ve iş stresi de çok etkiler insanı o yüzden kafanı dinle yazın belki bakarsın kendiliğinden oluverir.
sizin aşılamanız olduğu günlerde ben de eşimle başbaşa aşılama yaptım kendimce :)))) anneme de ilaçları aldım diyorum telefonda. ya adet olmazsan neden aldın ilaçları diyo. dedim nerdeeeee bizde o şans. hani derler ya a2. aşılamaya geçicektim yok tüpe geçicektim ara verdiğim ay kendiliğimden hamile kaldım ah dedim anne nerde bizde o şans nerdee.. ama yine de rabbim istedikten sonra olabilir umut her zaman vardır biliyosun..:)

kızlar selam sızlere bırsey sorucam aşılama ıcın avrupa yakasında onerebılecegınız bır doktor varmıdır? Benım kendı doktorumda bıraz ucret tuzlu oldugu ıcın aşılamayı en son dusunucem orda bu konuda yardım edebılıcek arkadaslar varmdır? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…