Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

seni çok iyi anlıyorum. ilk yıla nazaran çok fazla aşama kaydettiğine eminim ben. korkularının üzerine gidersen altından kalkamayacağın bir şey değil inan. vajinismusu nasıl yendiysen bu korkunu da aşabileceğine inanıyorum. rahat ol yeter.

YA EŞİM ÜROLOJİDEN BAŞLADI İŞE BUNUDA İNTERNETTEN RANDEVU ALARAK YAPTIK PAT DİYE GİDİLİYOMUKİ ÇÜNKÜ BİZ ŞEY DÜŞÜNDÜK HANİ BİZİ KİMSE MUAYENE ETMEDEN SİZE GELİN TÜP BEBEK YAPALIM DEMEZ DİYE DÜŞÜNÜNCE ÖYLE GİTTİK ÜROLOJİ EŞİMİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE GÖNDERDİ SONRA GENETİK ARAŞTIRMASI FİLAN YAPILCAKMIŞ VS VS OFFF BEN HİÇ BİŞİ ANLAMADIM YAA ŞİMDİ İNTERNETTEN RANDEVU ALMADAN GİTSEK NEREYE GİDİCEZ İLK OLARAK BİDE BİZE BAKARLARMI

EŞİM GİTTİ SONRA GENETİK BÖLÜMÜNE BİŞİ YAPMAMIŞLAR ZATEN SADECE Bİ KAÇ SORU SORULMUŞ İŞTE NE İŞ YAPIYOSUNUZ KAÇ KARDEŞSİNİZ İŞİNİZZ YORUCUMU STRESLİMİ FİLAN DİYE EŞİM ANLATMIŞ SONRA DEMİŞ BİZİM DAHA ÖNCE Bİ BEBĞİMİZ DÜŞTÜ DİİNCE O DA EE O ZAMAN SİZİN BEBĞİNİZ OLUYOR SONUÇTA FİLAN DEMİŞ Bİ KAN TESTİ İSTEMİŞ AMA BİZE DEMİŞLERDİ ZATEN ÜROLOJİ-GENETİK-PSİKOLOG BUNLARA HEP GİDİLCEK DENMİŞTİ

kızlaarrr ben geldim:))
çok iyi geçti aşılamam:) 9 buçuk gibi verdi eşim spermi 11:10 gibi aşılama yapıldı. ve bu sefer karından yumurtalara bakıldı;yarısı sol yarısı sağ tarafa doğru verildi spermler:))11:35 gibi kalktım.
sonra eve gelip biraz daha dinlendim. bugün böyle yatış şeklinde geçer.
banada jel vermediler. Hemşireye sordum aşılamada genelde vermediklerini,tüp bebekte verdiklerini söyledi.
bide gün aşırı birliktelik önerdiler:)
çok heyecanlandım ama.aşılama için girdiğimde resmen heyecandan titriyodum..

hadi gözün aydın inş seninde hayırlı haberlerini alırız. hangi bölümde oldun aşılmanı. infertilitede mi tüp bebek bölümündemi. demekki değiştirdiler sistemi 2 aşılamamıda infertilitede oldum ikisindede jel vermişlerdi. ve aşılama öncesi bakmamaışlardı yumurtlaıklarıma böyle yapmış olmaları çok iyi sevindim senin adına. belki kişinin problemine göre aşılama öncesi bakıyolardır yada jeli ona göre veriyolardır. senin bebiş olmama nedeni neydi?

tüp bebek bölümünde oldum. bende ilk aşılamamı inf. olmuştum ve jel vermişlerdi. ve inf. yarısıni içine yarısını dışına yapmışlardı aşılamamı. Benim çikolata kistim var. bir kere ameliyat oldum. tekrarladı ve ameliyatı 2. kez önermiyolar. onun için gebe kalmam gerekiyor. bunun dışında bilinen bi neden yok. çikolata kistinin en doğla tedavi yöntemi gebelik. yani Şifamı arıyorum aşılama ile:)

bence farkı bu ,işte tüp bebek bölümünde olman bence daha özenli davranıyorlar. tutma şansı yüksek. inş.bu kez yüzün gülerde birdaha uğraşmazsın. benim 2. aşılamamı yaptımı anlamadım sıvının geçtiğini hissetmemiştim bile

cnmm sevindim adına yaa inş olur bende heyeceanladım sen anlatınca bende de bir kist var ama önemsiz dediler hep özllerde falan sadece bir doktor çikolata kisti demişti analamdım gitti şimdi zeynep kamilde çikolata derse yandım tedavi süreci falan..madem kistim vardı üç buçuk senede neden hiç ilaç falan veröediler anlamdım orasınıdaaa

hayır yapmıyorlar da uyuz evrim hanım bana şekli bozuktu demişti ya ondan sordum yani bişey söylediler mi diye kaç mm ile yapıldı aşılama canım?

canım geçmiş olsun karından ultrasonla baktılar dimi yumoşlara böylece çatlayıp çatlamadıklarından da emin olunuyor hem de onlara yakın bir yere veriliyor spermler. bence her aşılama idrara sıkışık ve karından ultrasonla bakılarak yapılmalı. benim ilk aşılamamda evrim hanım öylesine taktı spektulumu bir de iyice içine gitmesini istiyorum dedi güzel yerleştirdi aleti ama hemen enjekte ediverdi.bence takip edilmeli.jel vermemeleri ilginç. infertiite de veriyolardı geçen ay. bence de kullanmaya gerek yok aslında.
sen çalışmalara devam et canım hadi bakalım benden 1 adım öne geçtin. eğer tutmazsa da tüp bebek de benden 1 adım önde olucaksın :) ama dilerim gerek kalmaz ikinizinki de tutar.

kızlar benim raporum da perşembe günü çıktı gidemedim geçen hafta, ne zamana kadar gelip almalıyım ilaçlarımı dedim heyet odasını aradım en geç salı gününe kadar gelip alın dediler. ben de randevu aldım yarına yani pazartesi gidip alıcam. geçen sefer infertilite den yazmamışlardı ilaçlarımı tüp bebek yazıyo demişlerdi gidip orda yazdırmıştım zaten randevumu da tüp bebekten almıştım şans eseri:)

bu sefer de tüp bebekten aldım belgin devranoğlu yazıyordu internette ama şimdi infertiliteye de uzman doktor koymuşlar ya, o mu yazıyor acaba ilaçları benim aklım karıştı. infertilite den de mi randevu alıp gitsem acaba. sorun çıkarmasınlar sonra?
hem belgin hanımla konuşmak istiyorum aşılamamın tüp bebekte yapılmasını isticem durumumu anlatıcam.
yazarlar dimi ilaçları? ilkinde de kenan bey yazmıştı.

kızlar ben ilk defa bugün internette tüp bebek merkezi araştırması yaptım şuan kendimi çook yorgun hissediyorum resmen ruhum yoruldu çok korkuyorum ben ya. içimi bir ümitsizlik kapladı. ben daha yapılmayan 2. aşılamamın bile tutmayacağını hissediyorum. sorasında yeni bir koşturmaca. tüp bebek raporu merkez araştırması vs.. anadolu yakasındaki merkezlere baktım. genel olarak umut tüp bebekten bahsediliyor. ama yine de işin hep ticari yanı var. kimisi diyor tahliller hiç bitmiyor ekstra şeyler çıkıyor. kimisi gebe kalıyor ama düşükler oluyor merkezler açıklama yapamıyor vs.. ben sanırım tüp bebekde de devlete teslim edebilicem kendim. ilk hakkımda en azından zeynep kamil den vazgeçmicem sanırım. sizler ne düşünüyosunuz bu konuda_?

sağ tarafta bi tane 17.8 mm büyüklüğünde yumurtam vardı. bir senedir sürekli ultrasona giriyorum iğne kullanmadığım aylarda dahil ilk defa tek yumurtam gelişti. doktor da şaşırdı. iyi mi kötü mü bilemedim. bu arada infertilitede karından ulrasonla bakmamaları çok ilginç. bunun için idrara sıkışık gidiyoruz. daha iyi görüntü verebilmek için. ultrasonla bakmadan nasıl aşılama yapıyorlar anlamadım.

Son düzenleme:

canım ben zeynep kamile tüp bebek için başvurdum. aşılama için pek umut bağlamıyorum ama tüp bebekteki başarılarını duyduğum için zeynep kamile gittim. her gidişimde neredeyse tüp bebekle hamile kalan bir kişiye rastlıyorum. devlet hastanesi olduğu için değil başarılarına şahit olduğum için ve doktorlara güvendiğim için tüp tedavisini orada yaptırmak istiyorum. ayrıca gelen hastalar genelde özelde şansını deneyip başarısız olduktan sonra geliyorlar ve buradaki ilginin daha fazla olduğunu söylüyorlar. özel merkezlerdeki gibi maddi çıkar söz konusu olmadığı halde gayet ilgili ve başarılılar. karar tabii ki senin ama bence zeynep kamil bunun için doğru yer.

evet banada mantıksız geliyor ama onlara böyle yapın deseydik bana işimimi öğretiyonuz gibi bir laf ederlerdi kesin. dediğim gibi ben 2 aşılamamı da infertilitede oldum aşılama öncesi ne ultrasonla baktılar nede idrara sıkışıktım. isimle çağırdılar gidip oldum hatta 2. yaptılarmı emin bile değilim. sanırım ben ve ercelf arkadaşım bu kouda şanssızmışız ama umarım 2.ci aşılamasını tüp bebek bölümü yapar. bilmiyorum belki infert. bölümüde daha özenli olmuştur bence o bölümün başarısı çok düşük hatta yok diyebilirim aylardır gidip geliyorum aşılaması tutanı hiç görmedim ve duymadım

seni çok iyi anlayabiliyorum bende 2 aşılama yaptım ve ikisinide yaparken çok umutsuzdum ve sonuç nitekim olumsuz oldu. ama sen 2.aşılamanı tüpbebk bölümnde yapacaksan umudunu yitirme çünkü aşılama öncesi ultrası-onlar bakıyorlarmış bence bu çok iyi bişey. benim 2 aşılama infet. oldu ve direkt yaptılar yani yurmuta çatlamışmı varmı yokmu paldır küldür sonkez ultrasonla bakılmadn yapmışlardı ( ve tü bebek işinide z.k. den şaşma derim bende özeldemi yaptırsam diye düşünmüştüm ama sonra aklımda bir ton üphe olacağına z.k da olsun diye karar kıldım ki umarım kararımdan caymam. bende yarın yani pazartesi günü gidip tekrar hormon tesi yaptıracağımve adetimin 3. günü ultrason muayenesi olacağım. infer. hastasıydım ama tüp ebbek bölümüne geçiş yaptım ve kenan bey hormonumu yenilemmi istedi çünkü öncekinin tarihi 9 aralık 2011 de yapılmış. bakalım ultrason ve hormo testmin sonucuna göre 3. ve so kez mi aşılama yapılır yoksa direkt tüp ebekmi der göreceğiz bu h. içi netleşir bende bu düşünceden ve stresten kurtulmuş olurum tüp bebek istemiyorum aslında ama bakalım dr. kararı ne olacak.

nasılsın canım? ya benim bu sefer çok karnım ağrıyo. geçen aşılamada hiç böyle bişey hissetmemiştim. herşey gayet normaldi. ama aşılama olduğu günden beri ağrılarım geçmedi. ara ara sancım oluyor. sen ne durumdasın?
böyle devam ederse bi dr.'a gidiyim diyorum. acaba kistimemi bişey oldu diye düşünmeye başladım

canım bende ağrı yok. sadece inanılmaz halsizim iki gündür. inşallah ağrıların döllenmeye işarettir. aşılaması tutanlarda oluyormuş genelde. hadi bakalım hayırlısı. umarım kistinle alakalı bi durum değildir. kontrole git diyeceğim ama döllenme olduysa olumsuz etkileyedebilir. yine bi doktora danış istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…