slm kızlar buün gittim zk. ya yine kan verdim 8 tüp

ultrasonla bakıldı ve kenan bey direkt tüp bebek dedi. zaman sizin için önemli sen istemiyorsun ama eşinle konuş karar verirseniz raporunu çıkart dedi. 3. aşılamaya gerek yokmu hayır tüp bebek dedi

bende eşimi aradım eşimde ordayken yapman gereken işlemleri yap sonra karar veririz dedi ve bir baktımki akciğer filmimi çektirip ekg yıda yaptırmışım. filmin sonucu yarın yani salı günü alıcam diğerleri çıkmış bile. ama ben tüp bebeği zk. damı yaptırsam yoksa raporumu çıkardıktan sonra SGK anlaşmalı özel bir hastane bulup ordamı yaptırsam karar vermiş değilim. gerçi siz daha o aşama değilsiniz (inşallahta gelmeden aşılamalarla tutar) SGK anlaşmalı tüp bebek yapan hastaneler varmı bildiğiniz referansları iyi olan. zaman kaybetmeden karar vermem lazım yoksa hepten vazgeçicem. bu arada kenan efendi tam bir uyuzdu bugün onun tavırlarından dolayıda zk.dan tırsıyorum yani zaten biizm durumda olan kadınların psikoloisi allak bullak birde dr. muamelesi köt olunca heten kötü oluyoruz. ve bugün inanılmaz kalabalıktı bu sıra beklemelerşde beni çok yordu. yarıdımlarınız beklyorum SGK anlaşmalı özel hastande tüp bebek işini.