evet orası canım bahçeci yi de çok methediyorlar burası da kadıköyde bahçecinin anadolu yakası merkeziymiş ben de bir ara düşündüm. eğer bir gün özel bir merkeze gidecek olursam sanırım umut olur. ama ben yine de ilk tercihini devletten yana kullanmanı tavsiye ederim.
anladım canım tabiki haklısın o zaman insan en iyi kendisi bilir tabiki, sistit olduğun için olabilir mi canım ağrıların? benim hiç kist problemim olmadığı için patlarsa çok acı duyarsın gibi düşündüm. biraz daha dayan canım ayaklarından üşütmemeye çalış. inşallah bu çektiğin sıkıntıların karşılığını alırsın.seninle yine aynı gidiyor adet günlerimiz ben de 9 haziran da hastalanıcam ve başlicam tedaviye:) sen 3. aşılamayı düşünüyomusun canım bu konuda doktorlar ne diyor napıcaksın?
bu arada ben de tüp bebekte yaptırıcam aşılamamı. her seferinde randevu almama gerek var mı özellikle adetimin 3. günü ilk gittiğimde? randevu almayınca bazen bakmıyolardı infertilite de ilk başlarda ödüm kopuyo o yüzden bakmicaklar diye. sen anlatırmısın aşılama sürecini ben de ilk defa tüp bebek doktorları ile muattap olucam. ultrason nerde yapılıyor mesela. çok merak ediyorum. inşallah bu uzman doktorlar benim durumumdan daha iyi anlarlar.
bilemedim ondan mı canım. ama bugün sistit olmuşum.
işten ayrılmam tüp bebek aaşamasında iyi olucak. daha az yorulucam.
tüp bebekte dr.lardan korkma canım hepsi kibarlar. en azından ben azar işitmedim hiç. ama sekreterler zoraki kibarlar. bişeyi anlamadıklarını hemen ses tonları değişiyor. ultrasonu tüp bebek bölümünde muayene odasında oluyosun canım. kabinler var orda hazırlanıyosun. sonra sırayla geçiyosun ultrason odasına. hemşirelerde daha ılımlı. ben yanımda örtü götürmüştüm üstüme sarmak için oradaki örtülere ya jel bulaşmış yada kan. iğrendim anlayacağın.
her gittiğinde dosyanı inf. getirdiğini bildir sekreterlere yoksa bi tepki gösteriyolar neden söylemedin diye.
hiç bi gidişinde randevu almana gerek yok canım. çünkü randevusuz çalışıyo orası. için rahat olsun kimse randevu almıyor.
sadece ilk gidenler bilmedikleri için randevu alıyorlar.
umarım gerek kalmaz iğnelere ve senden başının gözünün sadakası olarak z.k götürür ihtiyacı olan kullansın diye hemşirelere verirsin canım.
ben 3. aşılamayı düşünmüyorum. dr.ların fikri ne olur bilmiyorum. ben baştan beri keşke tüp bebek yapsalardı diyorum ama formalite işte uygulamak gerekiyor.
varmı kafana takılan başka bişey:) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım.