Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

demek üç tane ile yapabiliyorlar aşılamayı. benim hep daha fazlaydı önceki tedavilerimde. yumurta sayısı arttıkça tutma şansı da artıyor. benim pek umudum yok bu ay o yüzden. bakarsın seninkilerin hepsi tutar. kuzeninden üç ay küçük üçüzlerin olur seninde:)

yok ya benimde umudum yok açıkcası. hele çoğul gebeliğe hiç yok. zaten maddi manevi zor bi durum ya:))

rn4 nasıl oldun canım? benim halsizliğim devam ediyor. arttı iyice. kolumu kımıldatamıyorum bugün. progestan da kullanmadım ama. neden böyle oldum bilmiyorum. havalardan mıdır yoksam

rn4 nasıl oldun canım? benim halsizliğim devam ediyor. arttı iyice. kolumu kımıldatamıyorum bugün. progestan da kullanmadım ama. neden böyle oldum bilmiyorum. havalardan mıdır yoksam

ben iyiyim canım. ama her an sistit tekrar edicek gibi. yani o konuda rahatsızlığım tam düzelmedi..
yaaa sen pzrtesi hemen yaptırsan testini?? acaba tuttumu ki:) bilmiyrm benim halsizliğim falan yok. etrafımda da havalardan halsiz düşen kimse yok:))

bilmiyorum ki erken olmaz mı pazartesi. hatalı sonuç almak istemiyorum acele edip. bana arada sıcak basıyo. işyeri çok sıcak ondan mı acaba.

kızlar inşallah ikinizde pozitif sonuç alırsınız baharınkızı canım inşallah halsizliğin gebeliktendir inşallah tutar canım rn canım senin için de aynı temennilerim var. ben de adet olmayı bekliyorum artık normal tarihim 30 günde bir olduğu için sanırım 7 haziran gibi falan olucam en geç 9 unda olurum sanırım. ama kızlar ya daha adetime 1 haftadan fazla var benim 3 gündür inanılmaz bel ağrılarım var çok yormuyorum da kendimi ama sanki belimin çatısı yerinden çıkacak kasıklarım da ağrıyor. acaba iltihap mı var?
ben 10 gün soğan suyu içtim sabah akşam adetim bittikten sonra hemen başlamıştım 10 gün içtim hiç de akıntım yoktu hatta kendi kendime dedim tabi iğneler yok yumurtlama da yok akıntı da yok kupkuru falan diyorum:) soğan suyunu içmeyi bıraktım 3-4 gün sonra akıntım başladı anneme sordum soğan suyunu bırakınca başlar akıntı dedi iltihap varsa doğru mu acaba o da içerken hiç akıntısı olmamış bırakınca başlamış. ben de içerken bakıyorum hiç akıntı olmuyor diyorum iltihap yok mu falan dedim ama içip bitirince daha sonra etkisini göstermeye başlıyomuş öyle mi deneyeniniz var mı? akıntım bitti bikaç gün yoğun sürdü şimdi de bir bel ağrısı kaldı kasıklarım da ağrıyor erken adet olucam sanırım. bende haberler böyle. keşke adet olmasam ama bekliyorum adetimi işte ilaçları da aldık. keşke adet olmasam da o ilaçları da sevabına birisine versem....

bilmiyorum ki erken olmaz mı pazartesi. hatalı sonuç almak istemiyorum acele edip. bana arada sıcak basıyo. işyeri çok sıcak ondan mı acaba.

canım nasılsın? yaptırdın mı test? yorgunluğun ne durumda?
ben hala sistitle uğraşıyorum. bi geçiyo bi tekrar ediyo ve hiç gebelik testi yaptırma heyecanım yok. sanırım tutmadı içime doğuyor

canım nasılsın? yaptırdın mı test? yorgunluğun ne durumda?
ben hala sistitle uğraşıyorum. bi geçiyo bi tekrar ediyo ve hiç gebelik testi yaptırma heyecanım yok. sanırım tutmadı içime doğuyor

ikinizde hakkkında hayırlısı ne ise o olsun canım. ama emin ol başımıza negeldiyse umutsuzluktan ve olmıycak demkten geldi 2 aşılamamda da adet olmayı bekledim gidip test yaptırmadım. içime doğmuyor falan dedim ve test yaptırma gününü bile unutmuştum. ama benim yaptığım doğru değildi. sizde benim gibi yapmayın ve hep olacak diye tekrarlayın. ben de tüp bebk için hala bekliyorum kan sonucumu almaya bile gitmedim. forumda başka konuşma saylarında sordum z.k tüp yaptıran varmı yada özel bi yer varmı tavsiye edilen bi cevap alamadım kimseden. öyle kaldı beklemedeyim. bekliyorum ama neyi bende bilmiyorum

kızlar günlerdir giremiyorum nete. kardeşim doğum yaptı. 24 saat hastanede bekledik. normal doğum oldu. 12 saat sancı çekti ama çok şükür bebeğimiz sağlıklı ve çok güzel bi bebek. kardeşim de çok iyi. yurtdışından gelmişlerdi doğum için. bir buçuk ay sonra gidecekler. nasıl bırakacağız bilmiyorum. siz neler yaptınız. rn4 canım testi dün yaptıracaktım aslında ama doğum telaşından açıkçası aklıma bile gelmedi. dün sabah gerçekleşti doğum. çok yorgun ve uykusuzdum. eve gidip dinlendim. arada hastaneye gidiyorduk kardeşimi görmeye. o telaştan unuttum tabii. bugün de işe geldim ama hala çok yorgunum. sanırım yarın yaptıracağım. cumartesi adet olmayı bekliyordum ama gelmedi. halsizliğim hala devam ediyor. üzerine yorgunluk da binince baya kötü oldum. inşallah başka bir sebebi yoktur. ercelf canım soğan küründen sonra akıntı olması normal. benim gebeliğimde test sonucunu bile almadan önce şiddetli bel ağrılarım olmuştu. inşallah soğan kürü faydasını göstermiştir. sende hamilesindir. hatta ben çok enteresan ama hamile olduğumu bel ve kol ağrıları ile hissetmiştim. inşallah senin ağrılarının sebebide budur. adetine de az kalmış. gecikirse test yaptırırsın. inş hamilesindir.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız pek uğrayamıyorum topiğe ama sizleri merak ediyorum sonucu öğrenmenize az kaldı baharınkızı canım yarın mı gidiyorsun kan testine hadi bakalım hayırlısı hala adet olmamış olman da bir umut ben aşılamadan sonra 12. günümde gelmişti adetim. rn naaptı acaba o belki dayanamaz kan testine gitmiştir bile :)

ben de adetimi bekliyorum kızlar 28. günüm bugün. gelir inşallah birkaç güne. sonra 2. aşılama serüveni başlicak hayırlısı ile...

yaptırmadım canım testi zaten bu ay hiç meraklanmıyodum. yani cuma gününü beklicektim ki dün akşam adet oldum. 24. günümde

yaptırmadım canım testi zaten bu ay hiç meraklanmıyodum. yani cuma gününü beklicektim ki dün akşam adet oldum. 24. günümde

allahtan hayırlısını dileyin kızlar umudunuzu yitirmeyin (diyene bakın diyosunuz biliyorum ama çoğu zman bende çook umutsuzum) kötü hamilelik hikayelerini duyunca insan şükrediyor. bende tüp bebek işlerini başlattım ama gerçekten uzun bir sürekmiş. elime verilen kağıdı psikiyatri, genel cerrehi ve dahiliye bölümüne kaşeletmem gerekiyordu. dün psikiyatriye gittim randevusuz alıyolar ama dahiliye ve genl cerrahi için randevu almanız gerekiyor dedi. o iki bölüm için randevu alıp öyle gidicem. imzalattığım o kağıdada rapor deniliyormuş onun süresi yokmuş ama ilaç yazdırılan rapor süreliymiş. ben hala yapıp yapmamakta kararsız olduğum için süreyide sordum. orda çıkıp üsküdarda eurofertil tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitttim SGK anlaşması var uygun fiyata geliyor. ama sırf para için olcağı varsada tutturmayabilirler. karar veremedim yaz dönemini atlatıp öylemi yaptırsam diye. eşimde bende aynı fikirdeyim yaz bi geçsin dedi ama ben aptal gibiyim ne düşünceğimi bilmiyorum bile. bi gidip işlemlere girişiyorum yaptırıyorum sonrasında tahlil sonuçlarını bile almaya gitmiyorum:) RN canım adetim çokmu oldu hafi kanamaysa belki... ben hep öyle umut ederdim dur bakalım tam sökülmeyene kadar umut var diyordum kendime. çünkü gebelikte de adet olanlar oluyormuş ilk zmanlarda .

canım dün 24. günümdü ve adet oldum cuma işten ayrılıyorum ya artık tüp bebek işlemlerine başlarım...

canım hakkında hayırlısı. aşılamanın tutma şansının düşük olduğunu biliyorduk zaten. doktorlarda aynısını söylüyorlar. en iyi şartlarda bile tutma ihtimali %20. başlarken de bunu biliyorduk ama işte bir umut belki olur diye bekledik hepimiz. seni şanslı buluyorum kendime göre en azından aşılama hakkını devrettin tüp bebeğe geçme şansını elde ettin. benimse tüp bebek yaptırabilmem için iki aşılama daha yaptırmam gerekiyor. yanısıra adet düzensizliğimde var. en azından zamanında adet oldun ve daha da önemlisi aşılama şartlarını yerine getirip tüp bebeğe geçme şansı elde ettin. bence hiç ara vermeden bir an önce git hastaneye ve tüp bebek işlemlerini başlat. şimdi başlarsan ramazan ayına kadar yaptırmış olursun hayırlısıyla. zeynep kamil tüp bebekte çok başarılı biliyorsun. zaten hepimiz onun için uğraşmıyor muyuz?

canım kan testini bir gün daha erteledim ben. bu kadar bekledim bari gününde yaptırayım dedim. hemşire 15. gün demişti. yarın 15. günüm. sabah kan vereceğim inş. pek umudum yok ama. senin adetine az kalmış. benimde 30. günüm bugün. yarın negatif çıkarda adet olamassam diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…