valla aslında çok sabırsız bi insanım. gün yaklaştıkça içimden bişeyler dürtücek eminim:))) ama ne bilim sabretmek istiyorum. bide işten bunun için izin almıyım diyorum.
3 tane diye biliyorum bende:) solda 2 yumurta hep görüldü en son takipte sağda da 1 adet yumurtam oluşmuştu canım...
yani toplamda 3 oldu:))
(ama en son kontrolde sanki solda 1 adet varmış gibi anladım. açıkcası kafam karıştı)
demek üç tane ile yapabiliyorlar aşılamayı. benim hep daha fazlaydı önceki tedavilerimde. yumurta sayısı arttıkça tutma şansı da artıyor. benim pek umudum yok bu ay o yüzden. bakarsın seninkilerin hepsi tutar. kuzeninden üç ay küçük üçüzlerin olur seninde:)
rn4 nasıl oldun canım? benim halsizliğim devam ediyor. arttı iyice. kolumu kımıldatamıyorum bugün. progestan da kullanmadım ama. neden böyle oldum bilmiyorum. havalardan mıdır yoksam
ben iyiyim canım. ama her an sistit tekrar edicek gibi. yani o konuda rahatsızlığım tam düzelmedi..
yaaa sen pzrtesi hemen yaptırsan testini?? acaba tuttumu ki:) bilmiyrm benim halsizliğim falan yok. etrafımda da havalardan halsiz düşen kimse yok:))
rn4 nasıl oldun canım? benim halsizliğim devam ediyor. arttı iyice. kolumu kımıldatamıyorum bugün. progestan da kullanmadım ama. neden böyle oldum bilmiyorum. havalardan mıdır yoksam
ben iyiyim canım. ama her an sistit tekrar edicek gibi. yani o konuda rahatsızlığım tam düzelmedi..
yaaa sen pzrtesi hemen yaptırsan testini?? acaba tuttumu ki:) bilmiyrm benim halsizliğim falan yok. etrafımda da havalardan halsiz düşen kimse yok:))
bilmiyorum ki erken olmaz mı pazartesi. hatalı sonuç almak istemiyorum acele edip. bana arada sıcak basıyo. işyeri çok sıcak ondan mı acaba.
canım nasılsın? yaptırdın mı test? yorgunluğun ne durumda?
ben hala sistitle uğraşıyorum. bi geçiyo bi tekrar ediyove hiç gebelik testi yaptırma heyecanım yok. sanırım tutmadı içime doğuyor
hamilemisin sen yoksaa
aşılamamı yaptırdın tüp bebek mi
canım aşılama yapıldı ilk kez. şu an beklemedeyim. bugün 13. günüm. inşallah yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
canım aşılama yapıldı ilk kez. şu an beklemedeyim. bugün 13. günüm. inşallah yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
inşallah hamilesindirr canımmmm inşallahhh zeynep kamildemi yaptırdın
inşallah canım. evet zeynep kamilde yaptırdım.
selam kızlar nasılsınız pek uğrayamıyorum topiğe ama sizleri merak ediyorum sonucu öğrenmenize az kaldı baharınkızı canım yarın mı gidiyorsun kan testine hadi bakalım hayırlısı hala adet olmamış olman da bir umut ben aşılamadan sonra 12. günümde gelmişti adetim. rn naaptı acaba o belki dayanamaz kan testine gitmiştir bile :)
ben de adetimi bekliyorum kızlar 28. günüm bugün. gelir inşallah birkaç güne. sonra 2. aşılama serüveni başlicak hayırlısı ile...
yaptırmadım canım testi zaten bu ay hiç meraklanmıyodum. yani cuma gününü beklicektim ki dün akşam adet oldum. 24. günümde
canım dün 24. günümdü ve adet oldumcuma işten ayrılıyorum ya artık tüp bebek işlemlerine başlarım...
selam kızlar nasılsınız pek uğrayamıyorum topiğe ama sizleri merak ediyorum sonucu öğrenmenize az kaldı baharınkızı canım yarın mı gidiyorsun kan testine hadi bakalım hayırlısı hala adet olmamış olman da bir umut ben aşılamadan sonra 12. günümde gelmişti adetim. rn naaptı acaba o belki dayanamaz kan testine gitmiştir bile :)
ben de adetimi bekliyorum kızlar 28. günüm bugün. gelir inşallah birkaç güne. sonra 2. aşılama serüveni başlicak hayırlısı ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?