Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence korkularını yenmeyi çok güzel ifade etmişsin. sonuçta ortada ulaşmak istenilen bir amaç var. Eşini tebrik etmek gerek büyük sabır görtermiş 15 ay sabretmiş. Günümüz erkeğinden bu kadar sabırlı olan pek olmaz diye düşünüyorum.

inşallah canım. hormon testinde en sağlıklı sonuç iki ya da üçüncü günde çıkıyor. bugün tekrar arayıp doktorla konuşsan. en azından kafanda soru işareti kalmamış olur.

arasamda dr. la konuşa bileceğimi hiç sanmam. zaten şuan net gelen birşeyde yok. biliyorum hormonların en hareketli olduğu dönem 2-3. gün ama mecburen 4 güne kalacak. ya 4.gün yaptırırım yada gelecek aya kalacak ertelenmesinide istemiyorum ama kısmet. gördüğünüz gibi birçk sey elimizde değil. adetimiz bile kafasına göre geliyor

neden konuşamayasın doktorla canım. ben hep konuşuyorum. inşallah doğru zamanda adet olursun. haklısın gerçekten bazen elimizde olmuyor bazı şeyler. ama dördüncü günde sorun olacağını sanmıyorum ben.

sağol canım. kesinlikle ulaşmak istediğimiz amaç o kadar değerli ki. eşim oldukça anlayışlı ve sabırlı davrandı bu süreçte desteğini eksik etmedi. biz seninle bir ömrü paylaşacağız bir kaç sene bir kaç ay ne ki demişti. ama kimse ile paylaşamadık bir sene. en zor kısmıydı. çevremizle paylaşınca da çabucak çözdük sorunu :)

umarım olmamki olsam bile paartesi 4. gün olacak ve ben onlara 3. gün diycem:) ha olaki ters bi anlarına gelir yok gelecek ay gel derler falan hiç uğraşmayım. ha belki bu şekilde kendinimi kandırmış olucam sonuçlar iyi olmaasa bile şansımı denedim derim ve gelecek ay yeniletirim tahlillerri. ne de olsa bağımlılık yaptı hastane olayı gitmeden duramıyoruz. Bu arada doktorla nasıl görüştüğünü yazarmısın yani tüp bebeği aradığında doktoru istediğinde bağlıyorlarmı. ben kenan beyle görüme yapmıştım o beni adet zmanında çağırmıştı. beni tanımaz daha yeni hastası olacağım.

desene 15 ay boşuna paylaşmamışsınız ben bu gibi durumları aileyle değilde yakın bir arkadaşla paylaşmayı daha sağlıklı buluyorum. tarafsız ve daha yol gösterici oluyorlar. kendimşze yakın hissediğimiz ve fikirlerine önem verdiğimiz bi arkadaş çok önemli hayatımızda.

Inşallah olmazsın adet bu iş böylece kendiliğinden olmuş olur ayy çokta güzel olurr Mübarek cuma saati dualrımız kabul olsun

Inşallah olmazsın adet bu iş böylece kendiliğinden olmuş olur ayy çokta güzel olurr Mübarek cuma saati dualrımız kabul olsun

amin canım inşallah kabul olur. ya adet olmayım diye dua ediyorum ama ne için bugün olmayımda pazartesi muayene olup kan verebileyim diye. yani aman olmayım inş. bebiş vardır olayını geçtik yani ((

Hani sen umudunu yitirmemiştin yitirmişsin işte ( bence geçme bebek olayından """sevda mavidir mavi ise umut yüreğini mavi tut"""
amin canım inşallah kabul olur. Ya adet olmayım diye dua ediyorum ama ne için bugün olmayımda pazartesi muayene olup kan verebileyim diye. Yani aman olmayım inş. Bebiş vardır olayını geçtik yani ((

YA BİZ HASTANEYE GİTTİĞİMİZDE KİMSE BENİMLE İLGİLENMEDİ BEN İLK ÖNCE KADIN DOĞUMDAN MI RANDEVU ALICAM EŞİM ÜROLOJİDEN ALDI TÜP BEBEĞE GEÇİN DEMİŞLER AMA KİMSE BENİ SORMADI EŞİNİZDE MUAYENE OLDUMU CART CURT KİMSE BENİ SORMUYO TÜP BEBEĞİ KİME YAPICAKLAAR ACABAp
amin canım inşallah kabul olur. ya adet olmayım diye dua ediyorum ama ne için bugün olmayımda pazartesi muayene olup kan verebileyim diye. yani aman olmayım inş. bebiş vardır olayını geçtik yani ((

evet o umutlar mümkünse pembe olsun madem bu kadar bekledik pembeyle birlikte pembiş bebep gelsin :) ya umut bu bazen gidiyor bazen geliyor heleki regli zmanında dip yapıyorum resmen bunalıma giriyorum bi adet insanın ruh halini bu kadar mı değiştirir değişiyorum işte sürekli ağlayasım geliyor.. senin ne kadardır olmuyor. eğer 1 yıl olduysa direkt infertilite bölüme git onlar ne yapman gerektiğini anlatıyolar. eline bi kağıt veriyolar bunların hepsini yaptır diyorlar.

sağol cnm çok güzel anlatmışsın bende vajinismustum baya bir yıl kadar üç büçük yıl oldu hala acı korku oluyor zar zor oluyor bu yüzden hep kadın doktorlara gittim ve sorunum u söledim onlarda şefkatle yanaştılar asan yapan doktordan ürktüm cnm allah yaştamasın ben olmazdım herlade bir daha muyene...hem artık elle muyene olmuyorki neden elle yaptıki..ne saçmalık ...öyle doktorlar var maaaleseff..benidde arkadaş korkutmuştu z kamile karşı...ellerini tutuyorlar falan bağıran bağıra diye o yüzden ilkten özellere gittim hep..vajinusmus pek kalmadı ama hala acı var rahat değilimm zor yanii..

olacak inşallah elbette bizlerinde ama daha vakti var sanırım evet bir yıl oldu neredeyse ama bi düşüğüm de var benim o zaman hiç kadın doğuma gitmiyim ben direk o bölüme gideyim ben bi çok muayeneden geçtim hiç bişi yok görünüyo en son işte 2 gün önce rahim filmi çektirdim o da temiz bizdeki sorun eşimin sperm sayısı az o kadar gibi görünüyo bakalımm herşey Allahtan

bence direkt infertiliteye git kadın doğuma giderek zaman kaybetme. valla sperm sayısı az olsa nolur güçlü ve sağlam ise 1 sperm bile işee yarar. ciddi bi sorunu olayanlar için allahtan diyorum. görünürde bende de eşimdede ciddi bişey yok ama bakalım birde uzmanlar kontrol etsin onlar ne diyecek.

komşumuzun eşindeydi sorun hiç sperm yoktu kocasının umutsuzdu tam ama dördüz oldu ilk denemede:))))

eşimin spermi az ama sadece az yani hareket morfoloji hepsi çok ii
ayy ne güzell ya maşallahh rabbim bizede nasip eder inşallah 1 e bile razıyım
komşumuzun eşindeydi sorun hiç sperm yoktu kocasının umutsuzdu tam ama dördüz oldu ilk denemede:))))

eşim üroloji doktoruna değil de bu genetik bölümüne gitti o kadın doktor söylemiş testleri de eski değil 1 aylık filan yani daha o zaman biz en iisi bidaha gidelim çünkü eşime bi sperm testi için taa 19 hazirana gün verildi

hadi hayırlı olsun canım atlattın çok sevindim.jel vermemişler olsun önemli değil rahim kalınlığı iyi ise zaten tutunacaksa tutunur canım. yumurtanın durumu ile ilgili birşey söylediler mi iyimiymiş?

yok canım bişey söylemedi. öyle heyecanlıydım ki soramadım bende. aşılamadan önce yumurta kontrolü yapıyorlar mı normalde?

hayır aşılamadan önce yumurta kontrolü yapmıyolar ama keşke yapsalar. yumurta çatlamışmı varmı yokmu sbaah bakıp ona göre sperm verin de aşılamanızı yapalım deseler. ama yapmıyolar farazi oluyor işte yapmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…