sonaycım senin ilçalrın en en geç 30 kasımda elinde. ama genetik için açmı tokmu sor demiştim aç derlerse saat 4 teki randevuya boşa gitmiş olursun ertesi sabah gene gitmek zorunda kalırsın kan vermek için. ha aç tok fark etmiyorsa randevun kalsın bnce sor ihmal etme. en git gel boşa olmuş olur.
kızlar şimdi zk tüp bebekten aradılar. size cuma günü diye söylemiştik ama dosyanızı inceledik hormon değerlerinize ve oositlerin gelişimine göre transferi yarın yapmaya karar verdik dedi. nedenini sordum ama endişelenmenizi gerektirecek bi durum yok dedi ama korkmaya başladım. neden transfer gününü sonradan öne aldılar. sabah herşey yolundaydı hani. kesin bölünmeler durmaya başladı. kızlar neden böyle oldu
valla öyle yada böyle ben 2. denememi yaptım ondan sonra elimde olacak test sonucum ama ne yapayım kendi bildiklerimden yola çıkarak yaptırdım. ha varsada genetik bir bozukluk gebeliktemi , yoksa tedavi öncesi yada tedavi esnasındamı önlem alıyorlar hiç bilmiyorum.
baharcım endişelenme bence herşey yolunda gidecek. bölünmeler anne rahmindede devam ediyor ve embriyo için en uygun yer lab. değil anne karnı. döllennip bölünmeler başladıysa bence sorun yok demektir. bölünmemiş olsa zaten transfer yapmazlardı. ha belki bölünmeler yavaşladı onlarda riske etmemek için transferi yapalım dediler. demekki takip ediyolar. kendi hallerine bıraksalar bunun farkında olmazlardı. bir an önce ol boşver beklemek daha çok kasardı seni. allah nasip ederse emin ol tutunur bebikin sana. bende yarın sabah genetikte olcam. seni kaç gibi çağırdılar kaçta orda olacaksın yanına uğrarım. hatta bugsy bunnyi aşabilirsem müşahade odasınada gelirim. bahar diye seslenirim ama adın bahar değilse unutma he ben bahar derim ona ses edersin bana:)) malum önlük ve boneden çıkaramam seni :))
kızlar sanırım ben adet olcam. vajinal anlamda hiç bir belirti yok ama adet öncesi genelde kocama sataşır kavga çıkartır ve geçmişte ve şimdi yaptığı en ufak şeyler aklıma gelir nefret ederim ondan ve bir yolunu bulup kavga ederim. oda anlar ve regl mi oldun sen der. ve bu belirtiler başladı transferden 1 gece önce yani pazar gecesi canımı çok sıktı transfer neredeyse gitmeyecektim. o derece delirtti beni. kavgalı gittim transfere çıktıktan sonra yüzüne bile bakmadım elini falan tumadım ve bana yanaşmasına izin vermedim. hatta onu götürmeyecektim sen gelip almazsan taksiyle gelirim dedi. neyse dünde ayrıca canımı sıktı gerizeklaı kız kardeşi için geçmişte yaptıklarını unuttu heralde bugün onun bedelini ödüyorz ama aptall hala idrak edemiyor. ve ben bugün ondan nefret ediyorum. düşünsenize ben gebelik testi sonucunu bekliyorum ama kzı kardeşi için canımı sıkıyor hiç düşünmüyor karımın kafasını bozmayım ya bebek varsa demiyor. o böyle yaptıkça içimden diyorumki ah bir bebek olsa saba ve ailene düşman yetişmezsem ne olayım. belkide bu yüzden Allah bana çocuk vermiyor((
duygu inan ki gülmekten koptum. kuzum adet olacağın zaman öyle sinirli olmanın sebebi östrojen hormonu. şimdi de aynı şekilde iğnelerden dolayı östrojenin yüksek o yüzden böyle sinirlisin. hatta maalesef bütün hamilelik dönemi böyle. östrojenden dolayı duygusallaşıp, her şeye alınmaya, hatta ikide bir gözlerinin dolmasına, ya da arada içinden bir canavar çıkmasına hem sen hem de eşin hazırlıklı olun:))))
canım önlük ve boneyle ben bile kendimi tanıyamadım. bir de makyaj da yapmayacağım. kimse tanımadı o yüzden o şekilde. sabah 8 de orada olacağız. sen bahar diye seslenirsen çıkarım hemen. hatta bir şey diyeceklerini hiç sanmıyorum hasta yakınısın sonuçta:) içeri bile girebilirsin.
ay o durum iğrenç yaa hiç sorma gerçekten insanı kötü bir hale sokuyorlarama ben transfere ful makyaj gittim bişey demediler. trasnferimin olmama ihtimali vardı işe gidicem diye hazırlık yaptım transfer olursada çıkartırım dedim. bişey demediler bende çıkartmadım. istersen moral olsun diye hafif yapabilirsin sende:) ama yanında makyaj temizleme malzemen olsun arıza çıkarırlarsa silersin:)
normalde de fazla makyaj yapmam zaten. işe gelirken bile bi allık bi rimel. ama toplamada hiç makyaj malzemesi, parfüm, krem vs kullanmadım. transferde de kullanmayı düşünmüyorum. onların izin vermemesinden ziyade embriyoya zarar verir diye korkumdan kullanmıyorum. hatta her sabah kaynar suyla duş aldığım için tepeden tırnağa kremlenirim. ama toplama günü kullanmadım. kuruyan cildime hafif zeytinyağı sürdüm pamukla:) iğrenç biliyorum ama başka şansım yoktu:)) bu arada sen yarın kaç gibi zk da olacaksın?
krem parfüm olayına bende girmedim ikisindede ne opuda ne transferde. ama yüzüme makyaj yaptım zira yüzümle embriyonun alakası yok biri k.çımda diğeri başımda:) benim randevum 9 da ama eşimi işe bırakıcam mesaisi 8 de başlıyor zk. ile arası 5 dk en geç 8,15 de orda olurum. umarım benm der. geçikmez ilk gittiğimdede 9 daydı ama saat 10 oldu hala gelmedi başka dr. bakmıştı. inş. tüp arın sakin olurda sende atlatırsın sakin kafayla. idrara sıkışık olman gerek su götürmeyi unutma yanında.
sabah idrarımı yapmıycam zaten. arabada bol bol su içerim. yarın iki transfer hastası varmış benimle birlikte. sabah bahar hn cuma günü bekliyoruz sizi çok kalabalık olacak erken gelirseniz ilk sizi almak istiyoruz demişti. akşam arayan dr transferinizi yarın yapıcaz dedi ben durumumu sorunca da yarın transferi olacak iki hasta var zaten. birinin çok yumurtası toplanmıştı dedi. evet işte ben oyum dedim:) eşim de boşuna canını sıkıyorsun cuma günü çok hasta varsa transfer toplama vs bizim embriyoların gelişimi de hızlı olduysa ondan seni yarın çağırmışlardır diyor ama ben hiç ihtimal vermiyorum. kesin embriyoların bölünmesiyle ilgili bi sıkıntı oldu. ya hızlı bölünmüyorlar. ya da büyük çoğunluğu bozuldu ve 3. güne gitmemesinden korkuyorlar
canım zaten sabaha bişey kalmadı tüm sorularının cevabını yarın alırsın. şimdi düşünürsen o kadar çok kötü olasılık çıkarki en iyisi kafanı yorma ve emoşlar şimdiden iyi enerji yolla en azından transfer edilecek güçlü kuvvetli olsun. hatta gece uyanmam dersen şimdiden yat enerji depola sabaha kadar.:)
sabah öğrenicem ama sabaha kadar dokuz doğurmassam tabii:)) kafamda bu kadar soru işareti varken yatsam da uyuyamam ki. eşim de boşuna takıyorsun diyor ama ters giden bi şey olmasa transferi öne almazlardı. bir de devlet sırrı gibi akşam arayan bayan dr hiç bilgi vermedi. hatta hafif duraksayarak konuştu. sanki bi şey söylemek istemez gibi. ben mi çok şüpheciyim bilmiyorum. offff bir an önce sabah olsa
sorualarını yaz yarın sor bence erkekler daha geniş biliyorsun ama kendini sıksand a değişen bişey olmıycak. aklına takılan her şeyi yaz yarın sor. canım ben çıkyorum yarın kısmet olursa yanına uğrarım.
kızlar şimdi zk tüp bebekten aradılar. size cuma günü diye söylemiştik ama dosyanızı inceledik hormon değerlerinize ve oositlerin gelişimine göre transferi yarın yapmaya karar verdik dedi. nedenini sordum ama endişelenmenizi gerektirecek bi durum yok dedi ama korkmaya başladım. neden transfer gününü sonradan öne aldılar. sabah herşey yolundaydı hani. kesin bölünmeler durmaya başladı. kızlar neden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?