kızlar sanırım ben adet olcam. vajinal anlamda hiç bir belirti yok ama adet öncesi genelde kocama sataşır kavga çıkartır ve geçmişte ve şimdi yaptığı en ufak şeyler aklıma gelir nefret ederim ondan ve bir yolunu bulup kavga ederim. oda anlar ve regl mi oldun sen der. ve bu belirtiler başladı transferden 1 gece önce yani pazar gecesi canımı çok sıktı transfer neredeyse gitmeyecektim. o derece delirtti beni. kavgalı gittim transfere çıktıktan sonra yüzüne bile bakmadım elini falan tumadım ve bana yanaşmasına izin vermedim. hatta onu götürmeyecektim sen gelip almazsan taksiyle gelirim dedi. neyse dünde ayrıca canımı sıktı gerizeklaı kız kardeşi için geçmişte yaptıklarını unuttu heralde bugün onun bedelini ödüyorz ama aptall hala idrak edemiyor. ve ben bugün ondan nefret ediyorum. düşünsenize ben gebelik testi sonucunu bekliyorum ama kzı kardeşi için canımı sıkıyor hiç düşünmüyor karımın kafasını bozmayım ya bebek varsa demiyor. o böyle yaptıkça içimden diyorumki ah bir bebek olsa saba ve ailene düşman yetişmezsem ne olayım. belkide bu yüzden Allah bana çocuk vermiyor((
bak kendi kendini boş yere üzüyorsun. şu dönemde senin güzel şeyler düşünmen lazım.. bırak kocayı... duyma bu dönemde. ne derse desinler. sen karnındakine konsantre ol... ne o adet olcam falan.. bak bana,, yerleştirilen bişey yokken bile varmış gibi takılıyorum :)))