Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben özel bi hastaneye bağlıydım zaten çoğu orda yapıldı testlerimin bi tek rahim fimim kaldı onu da aynı kendi doktorumda çektircem inşallah sen nerede yaptırdın rahim filmini ağrısız sızısızmış ya ben de oraya bakayım gerçi benim doktorumda korkulacak bişey değil demişti ama bilmiyorum :)) smear testim 6 ay olmuştur anca kabul ederlermi bilmiyorum ama şu kültür testi dediğini anlamadım o ne ki

kültürüde smear alırken aynı anda alıyor perhizli olman lazım yoksa bakteri çıkabiliyor. medikal park göztepede yaptırdım. ama 260-270 civarı ama yok polip gibi bişey var ayağına ultrasonlada baktı 460-470 i buldu :S

valla ne bilim tüp içimden gelmiyor hala kendiliğinden olur umudu var sanırım :) (birde labaratuarda ya spermler karısırsa :))) aşılamada tutan bende duymadım formalite icabı deniyolar sırf devlet tüpü karşılasın diyee 2 kez yaptırmak zorundayız ya..

aşılama şöyle zaman kaybı devlete gidiyosan aşılama zorunlu yani yaşın ve sağlık durumunda anormal bişey yooksa tüp yapmazlar çünkü çok maliyetli bişey. bu nedenle 2 kez aşılama şartı var. ve zeny.kamilde tüp için çok para vermiyosun özelde enaaz 4-5 bini buluyor ama z.k da 1200 tl falan sanrıım fiyat değiştiyse bilmiyorum. sende çok küçük evlenmişsin yaa üzüldüm((

hehe sende benim gibisin hiç inanamıyorum tüp bebek olacağına hep normal olacakmış gibi hissediyorum hep öylesini istedim belkide ondandır rabbim evlatsız bırakmasın artık nasıl ne şekilde olursa bu arada biz bu sabah gittik ama bana kimse bakmadı eşimden sadece kan testi aldılar spermiogram için bile taa 19 hazirana attılar şaştık kaldık bide genetik içinde randevu alıcakmışız gerçi hata bizdede var şimdi aklıma geliyor sabah çok heyecanlı olduğumuz için bişi yapamadık oturup biriyle detaylı konuşabilirdik belkide tüp bebek işini bize anlatan birini bulurduk belkide ama şimdi aklıma geliyo inan ki...sizin eşinizdemi sperm sorunu var

peki bu zeynep kamildeki 1200 fiyat sgk sızlar için mi

anladım canım sağolasın :))
medikal parkta yaptırdığın rahim filmi dime smear için bu para değildir sanırım biraz tuzlu geldi de:))

bende bu sabah ordaydım. uzmanla görüştüm. eşimde sorun yok bende de(sözde sorun yok) birde fsh biraz yüksek. siz aşılamaoldunuzmu ora size direk tüp mü yapcak. sper testi 80-100 tl arasında özel hastanede. imkanın varsa orayı bekleme. zaten dışarda yaptrıcağın çok bi test yok çocunu hemenceik z.k yapıyor artık 300-500 tl dışarı harcamışım onun hesabını yapmıyorum. ama tabiki imkan yoksa mecburen bekleniyor

aaa kesin gördük birbirimizi o zaman :))))
valla ben bir yıldır özel bi hastaneye bağlıyım geçen yıl haziranda düşük yaşadım normal olarak hamile kalmıştım sonra düştü 6 haftalıkken sonra başladık bi hastaneye öle geçti gitti hala bişi yok işte en son eşim sperm testi yaptırdı düşük çıktı özel hastanemiz bize tüp bebek yapın bu spermle uzun sürer normal yolla olması filan deyince e bizde çok istiyoruz bebeği o yüzden başlayalım dedik eşim bu sabah ürolojiye göründü zk de o da tüp bebeğe yönlendirdi ama hiç bişi yapmadılar randevu alıcaksınız dediler oraya gidince ölece sadece bi kan verdik çıktık oldu yani...
bende herşey normal gözüküyordu bu bir yıl içinde ama eşimin sperm testi ancak geldi aklımıza kısmet işte bu zamanaymış :)
çok şükür imkanımız var ama insanın basireti bağlanır ya öyle bişi oldu bize sanırım dünden beri aptala döndük hiç ummazdım tüp bebek yapacaımızı bir gün...
peki şimdi sperm testimizi dışarda yaptırsak o zaman hemen gidebilirz tekrar zk dime

peki bu zeynep kamildeki 1200 fiyat sgk sızlar için mi

anladım canım sağolasın :))
medikal parkta yaptırdığın rahim filmi dime smear için bu para değildir sanırım biraz tuzlu geldi de:))

evet medikal parktaki rahim filmi fiyatı. 1200 sgk lılar için. zaten sgkan yoksa devlet hastaneleri bakmıyor diye biliyorum. rakam bi ara zeynep kamilin sitesinden yazıyordu değişmiş olabilir orada doğru ve son bilgiler vardır.

biz tedaviye yani denedik bi kaç ay olmayınca eşim hemen gidip 2 farklı hastanede sperm testi yaptırdı, birinde 50 tl diğerinde 100 tl di. sonra ben kendimi araştırmaya başladım ve nerden başlayacağımı bilemeden durum beni z.k ya dakar sürükledi. evet zaman kaybetmeyin testi dışarda yaptırın. eşimde bişey yok ama içim rahat olsun diye olayı otomatiğe bağladım madem perhizlisin şuan git 3. testinide yaptır dedim bugün özelde 3 spermiyogramını yaptırdı. ve yarına veriyolar sonucu. eğer sabah yapsaydı aynı günü akşama sonuçlar çıkıyor. ne tarafta oturuyorsun.

sitede sanırım daha az yazıyordu hatta o fiyat sgk sızlar içindi ama bidaha bakarımm bende yanlış olabilirim haber vercem du bakim:)

sitede sanırım daha az yazıyordu hatta o fiyat sgk sızlar içindi ama bidaha bakarımm bende yanlış olabilirim haber vercem du bakim:)

kenan efendi o kadar da sert bir adam değil ilk aşılamam da raporumun çıkmasına birkaç gün kala adetimin 3. günü olduğu için ilaçlarımı borç almak istemiştim gittim rica ettim kendisinden ve yazdı.ilaçlarını raporun çıkmadan alabilirsin eczaneler borç veriyor. ama raporunda problem çıkarsa gidip paşa paşa ödemeyi göze alabilmelisin :)[/QUOTE]

benimde aklıma o takılmıştı tedaviye başlarsa ilaçlarım yok ama sanırım bu adetimde değil bi sonrakinde başlar çünkü infet. oraya geçince önce bi durumumu analiz etmesi gerek.

1 Nisan 2010 tarihinde yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğine göre, hastaların tedavilerinin devletçe karşılanması için bazı tıbbi kriterler oluşturulmuştur. Bu tebliğe göre genel başlıklar açıklanamayan kısırlık, erkek faktörü, tubal faktör ve azalmış over rezervidir. Ayrıca bunların dışında 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün alınmamış olması; en az 5 yıldır genel sağlık sigortası veya bakmakla yükümlü olunan kişinin 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması; son 3 yıldır diğer tedavi yöntemleri ile sonuç alınamamış olduğunun ilgili sağlık kurulları tarafından belgelenmesi gibi koşullar aranmaktadır. Bu başlıklara ait ayrıntılar internette “Sağlık Uygulama Tebliği 2010” yazılarak aranabilir. Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) bölüm 4.5.4.K1.İnvitro Fertilizasyon (İVF) konu başlığı altında SGK mensubu hastalar için belirlenen kurallar ayrıntılı olarak yazılıdır. Sağlık Uygulama Tebliği’ ne uyan hastalardan birinci denemede yaklaşık 400,00 TL, ikinci denemede yaklaşık 340,00 TL katkı payı alınmaktadır. Sağlık Uygulama Tebliğine uymayan hastalar ise isterlerse tedavilerini ücretli olarak yaptırabilirler. Ücretli hastalar için sadece IVF tedavisi 1 deneme için yaklaşık 1.200,00 TL’ dır. Buna tedavide kullanılan ilaçlar dahil değildir. Hastanın diğer işlemleri için ödeyeceği ücret bu rakamın üzerine eklenir.

durum böyleymiş ama yazan fiyatlar katkı payı diyor anlamadım gitti neyse artıkk:)
benimde eşimin 2 tane sperm testi var zaten elinde yaklaşık bir ay önce yaptırmıştı onlar olurmuyduki acaba neyse bu hafta bi daha yaptırır gideriz de bana kim ne zaman bakacak anlamadım gitti bu arada altunizadede oturuyorum canım sen ? bide ne kadarlık evlisin yaşın kaç

yaşı 35 ten büyük ve tüp yaptırmak zorunda olanlar 400 tl. yaşı normal olma olasılığı olan tipler (ben gibi :) 29 yaşım ) 1200 tl diye biliyorum. aman o aşamaya gelelimde 3 aşaı 5 yukar ne fark eder . özelden daha ucuz olacağı bi gerçek.

kızlar rahım fılmı ıcın konusmussunuz bence kesınlıkle radyomara gıdın. acayıp korkum vardı anestezısız asla yapamam dıyordum ama cokta abarttıkları kadar yokmus yani film ıcın 1200 lıradan bahsetmıssınız . radyomarda normalde 380 falandı sanırım ama benım kendı ozel doktorumu ıstedım cekmesı ıcın 450 verdım

sen eşinin sperm testi yok dedin diye anladım ben. dışarda yaptırmış olsan bile onlar geçerli kabul ediyolar. ataşehirdeyim ben.29 um. 3,5 yıl oldu ama 2 yıl hapla korundum sen hastaneye gidince her şeyi tek tek sor onlar seni ne yapman gerktiği konusunda yönlendiriyolar zaten.

bende 29 memnun oldum şu 30 a girmeden bi hamile kalaydık iyiydi :)))
özelden hem ucuz hemde daha iyidir bence ben böyle büyük aşamalı şeyler için devletten şaşmam hiçbi zaman özellikle eğitim ve araştırma hastanesi diye tercihim burası hayırlısı artık ne kadarlık evlisiniz bide nerde oturuyorsun demiştim ama duymamışsın beni :)
yok canım 1200 lira hsg için değil tüp bebek için koonuşmuştuk bende kendi hastanemde çektiricem herhalde bu gidişle

yok yok var test elimizde aslında bugün bile yanımızdaydı herşey offf ne salakmışşız ya hiçbişi sormadan etmeden döndük geldik sinir oluyorum kendime şuan boşa zaman harcadık ne yapıcamızı bileemedikki başımıza ilk kez geliyo sanıırm ondan bu şaşkınlık bundan böyle korksunlar bendenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…