Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok teşekkür ederim. inşallah br ay sonra güzel haberini alırız. gerçekten feci gerginim şu ara. iş güç hastane hepsi canımı sıkıyordu ama raporum çıkmış çok şükür en azından o yönden rahatladım. adet olabilsem daha da rahatlıycam sanırım. kasım adetime yetişecek sanıyorum bir de pco dan dolayı belki gideceğim merkezde uzun protokol önerebilirler. o zaman bu adetimin 21. günü de başlayabilirim. yarın euroferile gidip görüşeceğim inşallah. karar verirsem doktorumuz aynı olacak sanırım. öğleden önce sadık bey oluyormuş. alev hn derseniz öğleden sonra dedi bende işe gelmek zorunda olduğumdan sabah geliceğimi söyledim. zatern senden güzel referanslarını almıştım:) bakalım yarın görüşücem inş sadık beyle.

bende demin medicineden geldim kızlar figen hanımla görüştüm olumlu geçti baya fiyatta çok uygun 2800 tl hastaneye yatırcam o kadar ilaçlar hariç..elimde 3 kutu progon ve oviterlle var dedim olur dedi..yani masraf 3 buçuk 4 arası falan daha az da olabilir...başka tahlil istemiyeceğiz dedi tahlillere baktı hatta spermde istemedi..bir yıl istemiyoruz biz dedi gerek yok dedi...bende kist durmunu anlattım zk deki ...bu durumun doktorlar arasında tartışmalı olduğunu bazılarının amliyat edilmeli bazılarının edilmemli diye tartışmaları hala sürüyormuş..benimki 3 cm filan olduğundan amliyat önermiyoruz dedi..ama sen şimdi tüp denemeyeceğim 3 ay sonra deneyeceğim falan dersen sana iğne ile ilaç tedavisi uygularım kistini yok ederiz öle de başlarız dedi..şimdi gidersin 3 ay sonra gelirsin kistin 5. cm olur büyürse o zamn amliyatlık olur dedi..bende kararsız kaldım kistimi eriteyim önce başarı şansımı artırayım yoksa bu ay deneyeyimmi..ama herlde deneyeceğim bu ay dayanamıyorum artık ne olacksa olsun..eğer bu sefer tutmazsa 3 ay kadar kist için tedavi uygularım yine tüp denerim..figen hanımı sevdim içime yattı herlde bu ay başlıcam medicinede...

elifcim sana da hayırlı olsun inş tedavin başarılı olur...bol bol dua et rabbim hayırlısıya nasip etsin..bende eurofertilde yapmak isterdim ama olmadı rapor olsaymış iyyidi..gerçi arayıp pazarlık etmeyi düşünüyordum da artık geçti..medinicine bana yakın hem..iyi şeylerde duyuyorum figen hanım hakkında..gerçi medicinein başka bölümlerini hiç tavsiye etmem berbat desem yeri var ama tüp bebk gayet iyi..

allah yardım etsin karşıda çalışanlara çok zor trafik insan dayanamıyor ...

hayırlı olsun canım. önemli olan içine sinmesi. hem sana yakın hemde tüp bebek konusunda iyi bir hastane. inş güzel haberlerini alırız.

iyi akşamlar ve günaydın kızlar :) (msjı toptan yazıyorum olaki sabah yazamazsam hazırlık olsun dedim)

öncelikle adetimin geldiğini haber vereyim yarına kesin olurum bu ay öyle uzun uzadıya kahve akıntıyla sinyal vermedi. hemen sökülce gibi. yarına kesin sökülürse perşembe günü giderim fertile ve hayırlısıyla tedaviyebaşlarım. adetim geleye başladı deynce eşimin morali bozuldu umut fakirin ekmeğidir diyor dmeek bu ayda olmadı diyor amaaan sen hala ordamısın dedim. 1-2 gün geçikince umutlanmışki bugün tam 30.gün bana göre normal son 3 aydır 28- 29 günde olmuşum.

baharcım sana dedim dimi sınırları sonuna kadar zorluycan işte bak böyle. sen gör bak raporun haftaya einde olucak ve ilaçlarınıda alıcaksın. ve bu durumda eşinle gitmek zorunda kalmıcaksın sanırım adet ne zaman olacaksın ekimsonuna doğru başlıyormusun sende? kısmet olursa benle elifin ekim sonunda işlem bitmiş olur. hep beraber heyecan dolu bekleyişli bir sürece giriyoruz. ben ve elifin sonucu beklersen bahar, nefer, sonay ve immonun tedavi sürecini takip edeceğiz. bizden sevindirici yada üzücü haberler geldiğinde sizlerde tedavinin son evresinde olacaksınız. inş hepimizden sevinçli haberler gelir.

aylincim medikana iş sana uğurlu gelir ve bir çırpıda iyi geçer her evresi ve kist inş gebeliğinde yok olur.

sonay abla:) sende yarın gittiğinde nil varsa korkma her şeyi işaretlet ama özay varsa tek tek söyle şunlarıda sunlarıda gir diye yineler. ekg ve akciğer filmini anında çekersn zaten.

elifcan sanada yarın için kolay gele. yaptığın kekten çöreklerden az kargo yap bana:)

immoda hala anasının yanında heralde keşke burda olsaydı o da alırıd rapporunu. yada aradıysa hastaneyi keşke eşini yönlendirse.en azından bayram öncesi o da ilaçlarını almış olurdu.

buarada eşimin patronu bayram öncesi pazartesi salı izin vermemiş (ki yıllık izninden düşeceği bir izin olmasına rağmen) arefe günü zaten çalışmıyorlar. diyoruki bende izin almıyım boşa sadece arefe günü izin alaym biz arefede çalışıyoruz çünkü((

size son bir soru ben gidince alev hanıma mı gideyim sadık beye mi randevu alayım karar veremeidm sadık beyi hiç görmdim sadece fotosunu gördüm temiz yüzlü tonton bi amca:)

gözünaydın duygucum. çok sevindim adetin gelmesine. inşallah dediğin gibi olur canım. çok isterim rapor haftaya çıksın ve ilaçları alalım ama biz cuma akşamı yola çıkıyoruz. iki günde çıkması imkansız olduğuna göre benim bu ay olmayacak sanırım. zaten yarından itibaren adeti bekliyorum bende. sen perşembe ya da cuma başlayacaksın sanıyorum. benim yarın sadık beyle randevum var. alev hn ı bilmiyorum ama dün telefonda öğrendiğim kadarıyla sadık bey öğleden önce alev hn öğleden sonra merkezde oluyormuş. sen önceki görüşmeni alev hn ile yapmıştın sanıyorum hakkında az çok bi fikre varmışsındır. elif de sadık bey hakkında izlenimlerini söylemişti. bu arada arefe günü resmi tatil oldu sanıyorum siz yine de çalışıyor musunuz. eşin almadıysa istersen sende izin alma. daha sonra belki birlikte bi yerlere gitmek için ortak izin alırsınız.

günaydın canım. evet belirtiler gelmeye başladı bugün olmazsa en geç cuma sökülür diye tahmin ediyorum. yani er yada geç bu hafta gelecek ve bu h.sonuna kadar ilaçlarıma başlarım diye düşünüyorum. eşim izin almadı değilde patron vermemiş eşimde nasıl olsa ş.dışına çıkmıycaz şartları zorlamyım demiş. bizim şirket büm resmi tatillerde kapalıdır ama arefe günleri çalışırız:) eşimin şirkette tüm resmi tatillerde çalışırlar. bir tek arefe günü tatildir. yani tam tersi bu sebpten ben arefe izin alayım iznim arefeden başlasın diyorum.ha arefe günüde resmi tatil olduysa özel sektörede ne ala iznim 3 gün kalmış oluyor. transferde 3 gün rapor +3 günde yıllık iznim 6 gün dinlenirim. yakın civarlara gidicez gezmeler planlar yapmaya başladı bile eşim. günübirlik yada 1 gece konaklamalı geziler yapacağız. böyle yıllık iznimden kalan son 2 günüde transferden sonra rapora eklerim. bu arada özel merkezde yapacağımız için oranın vereceği rapor iş yerinde geçerli oluyormu. yoksa illede devlet hastanesinden mi almak gerekli ??

ben ilk eşimle gitmiştim alev hanıma daha zk.da tüpe başlamamıştım. o zman negatif elektrik almıştım. kırık bir tip gibi gelmişti bana uzun uzun görüşme yapmıştık. ama ilaç yazdırmaya gittiğimde normal geldi negatif elektirik almadım. işin esasında çokta o dr. mu bu dr. mu olsun takıntım yok ama ne bilim bazen hangisi olsun diyorum. ama ben sabah hangisi ordaysa ona giderim. yani gider muayenemi olurum sonra işe dönerim. diğer türlü sürekli işten izin almam gerekecek. bir gidiş geliş en az 3 saatime mal olur riske atamam. ama sanmamki bir sabah bir öğleden sonra orda olsun. herkesin hastası başka ve hastalarına göre ayarlıyolardır kendilerini. misal ben sabah gitmek isteyeceksem alev hn.da sabah gelir diye düşünüyorum.

Karar vermiş olmana sevindim. beklemek insanı yoruyor. inşallah iyi olur senin için. eşim dün medicine hastanesindede varmış tüp bebek dedi. fiyatıda uygunmuş, iyi bir yermiş dedi. sanırım arkadaşı orda yaptırmış. ben rehim filmi için figen hanımdan randevu alacaktım ama galiba doluydu esra hanım diye bir doktor yapacak.
bende bugün ultrason,kan, ekg, ve akciğer filmini çektirdim. 08:30 da ordaydım. 09:30 da hepsi bitti :)

sonay abla:) sende yarın gittiğinde nil varsa korkma her şeyi işaretlet ama özay varsa tek tek söyle şunlarıda sunlarıda gir diye yineler. ekg ve akciğer filmini anında çekersn zaten.

buarada eşimin patronu bayram öncesi pazartesi salı izin vermemiş (ki yıllık izninden düşeceği bir izin olmasına rağmen) arefe günü zaten çalışmıyorlar. diyoruki bende izin almıyım boşa sadece arefe günü izin alaym biz arefede çalışıyoruz çünkü((

size son bir soru ben gidince alev hanıma mı gideyim sadık beye mi randevu alayım karar veremeidm sadık beyi hiç görmdim sadece fotosunu gördüm temiz yüzlü tonton bi amca:)[/QUOTE]

sabah gittim. herşey tıkır tıkır işledi. nil ve öteki ikisi vardı. benimkini öteki yaptı. cok sıcak davrandı. ne yapmam gerektiğini tek tek yazacakken zaten yazıyor dedim, burda nelerle karşılaşıyoruz, anlamıyorlar dedi. burası cok karışık, çok şey istendiği için insan anlayamayabiliyor dedim. ultrasonda kenan sofuoglu idi galiba. oda çok iyiydi. yaşımı sordu, sigara içmiyorsunuz galiba dedi. yok dedim. inanın özellerdeki bakanlardan daha nazik incitmeden baktı. normalde korkardım çok canım yanardı ama bu sefer hiç anlamadım :)), bu arada tek bir peçete verdiler üstüne yatayım diye, belime sardığım şalla yattım üstüne :) süper bir fikirdi şu şal olayı. ordaki maviyi belime saramazdım zaten. ayrıca benden başka kimse yoktu, kimsecikler görmedi beni.

Bence pozitif enerji aldığın doktora git. insanın sıcaklık hissettiği doktorla ilerlemesi daha kolay olur. en azından cok yıpratıcı olmaz.

özay için boşa ukala demiyorlar. Anlamıyormuş insanlar. Ya zaten yazıyor kağıtta ama salak kız kız tekrar elle yazıp millete veriyor boşa zmaan kaybı sonra sıra ilerlemiyor ve yığılma oluyor. Sanki elle yazınca anlayacaklar. Anlamayan yine anlamaz. Kel doktorsa kenandır. Hafif uzun saçlı ve arasında aklar varsa tayfun beydir. Ama bence tayfundur. Bana hiç denk gelmedi. Sürekli kenanda kontrol oldum sağ olsun evire çevire gezdiriyor aleti. Benki sakinim muayene onda kasılıyordum canım yanıyordu. Ama son zamnlarda kenanda muayene olma fobimide yenmiştim artık acı hissetmiyordum. O minnacık peçete zaten çok anlamsız. Kendi bezimi götürürüm mis gibi yatarım sonrada yıkarım evde. Alev han.la görüştüm gördüm biliyorum ama sadık beyin sadece resmini gördüm birebir karşılaşmadım. Bilmiyorum artık kim denk gelirse ona randevu alırım. Adetim bi sökülse randevu alıcam hala gelmedi

kızlar bende yine kararsızlık başladı hastane olrak medicine kafama yattı figen hanımıda sevdim ama biraz sinirli gibi sanki en ufak bir şeyde sinirlenior gibi geldi o yüzden biraz kararsız kaldım bu gün yeditepeye de gideceğim randevü aldım cem beye artık bunu da görüşeyim de son karar vereceğim..aklım orda kalmasın..cem beyi meth eden çok..eğer medicinede başlarsam ultosonda ayrımış ücre 42 tl ödeyeceğim adet olunca...sonraki ultronlarda herlda ödemeyeceğiz

tamda veremedim bu gün itibariyle cnm:)))aylin hanım var medicinede oda çok iyi bir de neslihan alanı meth ediolar esra hanımı bilmiorum...kenan beyden memnun olaman şaşırdım gerçi beni de fazla cıtmadı vajinusmus olduğumu söledim ama baya hızlı çevirior aleti ...pek detaylı bakmadı sanki bana o zamn üstünkörü gibi ..demekki iyi anına denk geldin kenanın işi hiç belli olmuyor bir anda değişip çok agrasif olabilior iki dak iyi olduysa üçüncü kötü..tayfun bey denk gelseydi bana da keşke o çok iyimiş sanırım

neye sinirleniyorki hatun özel değilmi ora ne kötü davranmaya hakkı yok yada buna müsade etmiycen. ama bu sebpten aklında soru işaretleri varsa biraz daha düşün orayı sonuçta 2800+42+ilaçlar olacak. yine 3500 tl yi bulur. ama diğer merkezleri düşünürsen tabiki aralarında en az 1000-1500 tl fark olacak. yada vermişken onuda gözden çıkartıp tamamen tüp bebek merkezini tercih et. eurofertil yada umut gibi. yeditepe cem beyde iyi diyorlar. hatta zk nın tüp bölümünün kurucularındanmış daha sonra sebepsiz yere görevden alındığı yazıyordu. Daha sonra kenan gelmiş başa nette öyle okudum.

Haklısın bencede zaman kaybı. yazılı şeyi tekrar yazıyor.kel doktordu, ultrason kağıdında doktor kısmına KS yazıyor. o yüzden kenan olduğunu anladım.ama inan bugüne denk olduğum en kolay muayenem oldu. fazla sokmadan ucunda çok kısa süren bir muayene :)
Hadi inşallah hayırlı olan doktor denk gelir... adetinde belirti verdiyse cok sürmez gelir... az kaldııı

bir çok kağıtta kenanın adı yazar zaten bölümün şefi ya ondan. yani o gelmeyebiliyor ama kelse kesin o dur:) şanslıymışsın iyi tarafına denk gelmişsin kenanın yoksa sadist gibi çevirirde çevirir evet ufaktan geliyor benimki ama adet denilmez şu aşamada. en en geç cmtesi giderim diye tahmin ediyorum. artık başlıyayımda sebzeliğim biraz boşalsın ağzına kadar ful dolu hatta sığmadı bir kısmına diğer sebzeliğe aktardım..

ben hiç birini bilmiyorum ama hiç biryerde de yer bulamayınca doktorun kim olacağını umursamadım artık.yeterki olsun bitsin. sende araştır neresinin bütçene uyar ve içine sinerse orayı tercih et. yeditepe bildiğim kadarı ile pahalı bir yer. müdürümün eşi orda kanser tedavisi gördü. sigorta geçmiyordu. herşey para çok pahalı diyordu. ama içinde kalmasın git görüş belki tüp bebek konusunda farklıdır.
Kenanında iyi zamanına denk gelmişim demekki. uzun bakmadı zaten. 2 dk sürmedi. tabii ben alışmışım tahirin abartısız 15 dk içine bakmasına.. bu cok kısa ve kolay geldi.

cumartesine bişey kalmadıki. biran önce başlada sende sebzelikte rahatlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…