Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla amh menapoza yaklaşık ne kadar süremiz kaldığını gösteriyormuş. Sabah fertili arayıp fiyatını sorduğumda kız sohbet edince bende dedim incir kürü kullandım o mu geçiktirdi diye oda valla yapanlardan duyuyoruz soğan kürü incir kürü faydası oluyor ama dr.larımız kızıyor böyle şeylere. Ama ne yalan söylim yapıpta tedaviye faydası olanlar oldu ama sizde olurmu bilemem tabi dedi. Bende valla bende bilmiyroum ama denedim umarım kist falan yapmamıştır deyince hemşireyle görüştüreyim dedi daha erken olmadı gelmezse adetim daha sonra ararım dedim. Ama ordakilerde alternatif tıbba inanıyor. Dr. Gizli öneriyor:)

kızlar nasılsınız? Elifcim başlamışsın hayırlı olsun tedavin.
Benim bugün canım sıkkın biraz işle ilgili. Umarım sizde herşey yolundadır.

slm baharcım. Nasıl olalım bu ara çok yoğunum( olmak istemediğim kadar yoğun ama arada girip saçmada olsa yorumlar yapıyorum. Haftaya 3 gün izin alıp bayramla birleştiriyorum bu sebepten tüm vergileri falan bu hafta bitirmem gerek. Ondan yoğunum( bende patrona sinir oldum aptal övüp duruyor mesleğini sakın bırakma bu kadar iyi biliyoken. Evde sırt üstü yatma diyor. Tutuştu ya benim çocuk işinden. Salak ben yatmaya hevesli değilim sen çocuk olsunda çıkarayıma heveslisin diycektim.ama uygun bi zamanda sokarım lafımı :)) elifte başladı tedaviye inş hayırlı olur onun için. Bende adet olursan başlıycam baklaım. Senin canın neden sıkıldıki işe?? Iş bu canımızı sıkmaya değmez. O kadar emek ver sonra patron çocuk yapcan diye ççıkarsın seni o sebepten bende önemsimiyorum artık işimi.

bende bu ara çok yoğunum. kendi yaptığım bi hata yüzünden sıkıldı bugün canım. normalde çok dikkatliyimdir iş konusunda ama oldu bi kere. geriye dönüşü yok. bende bayram öncesi iki gün izin alıcam sanırım. madem tedaviye başlayamıyorum eşimle gideyim bari onu yanlız bırakmamış olurum. bi de adet olucam galiba iki gündür çok sinirlerim bozuk. hiç bi şey yokken ağlıyorum. tatlıya düştüm resmen. gün boyu tatlı yemek istiyorum. diyet yapıp 5 kilo vermiştim son bir ayda. onu da alcam diye korkuyorum. bayramda eşimle birlikte gitmek istiyorum aslında ama eltilerden biri de orda olucak. hatta onun evinde kalıcaz bir hafta. tam tedavi öncesi onu düşündükçe gidesim de gelmiyo. böyle işte. anlayacağın dağıldım iki gündür. moral sıfır. hastaneyi arıycam birazdan. sekreter yine çıkmadı diycek. ona da sıkılcam. en iyisi bugün aramamak belkide.

geriye dönüşü yok derken bir yere yanlış paramı yolladın ( iş hayatı olabilir arada hatalar sıkma canını. Bendede hiçbir adet belirtisi yok canım ne tatlı istiyor nede eşimle kavga etmek. Adet döneminde çook gergin olurum yok yere eşime sataşırım erkeklere bir düşmanlık duyarım heralde adetime daha var diyorum bu belirtilerin hiçbiriyok:) siz kaynananın evinde kalmıycakmısınız neden eltinlerde kalıyorsunnuzki.. Aranız iyi değildi sanırım hamlie olduğunda aramamış hatta bebeği kaybettiğindede aramamışlardı dimi? Valla gitme desem eşim tek gidip kalsa daha kötü eşinin azından laf almaları daha kolay sen yanında olursan çok bahsettirmezsin. Eltin değilde kalabilceğiniz başka bir yer yokmu. Yada otel gibi bir yerde kalsanız diycem ama oda laf olur şimdi. Yada eşinle git ama tüm bayram orda kalmayın eğer arabayla gidecekseniz ikna et tüp öncei moral depolamak istiyorum gezelim de. Misal 2-3 gün orda geri kaln günler ya başka yerde yada istanbulda geçirin. Ne bilim alternatif sunuyorum işte çok mantklı olamayabilir. Hastaneyide ara bence şansını dene.

yok canım maddi bi şey değil. uzun hikaye şimdi anlatıp seni de sıkmak istemem. bende çok hassas oluyorum adet öncesi. bambaşka bi insan oluyorum resmen. kayınvalidemin evinde 2 gün kalıcaz. bir hafta da başka bir şehirde eltimin evinde kalıcaz. bende öyle söyledim eşime. arabayla gidicez nasılsa gezelim evde bırakma beni şu dönemde moralim bozulsun istemiyorum dedim tamam dedi ama az buzda değil bir hafta. geçicek artık bi şekilde. bu arada tüp bebeği aradım nil çıktı telefona öyle sevindim ki anlatamam. o mıymıy kız negatif enerji veriyor bana. gerçi o beni pek bi sevmiş geçen gittiğimde iltifat ediyordu keşke bütün hastalar sizin gibi kibar olsa diye ama ben sevemedim onu nedense neyse nil çıkınca hemen tanıdı sesimden. yoksa siz yeniden mi dedim ama doktorum bu hafta izinli bir hafta giçici olarak burdayım dedi. neyse hoşbeşten sonra baktı dosyama veeeee çıkmış konseyden. çok sevindim valla. hala iyi şeyler olabiliyo demek ki insan hayatında:)))

sıkma canını, herkes hata yapabilir. olmuş olmuştur artık takılı kalıp üzme kendini.iyiki aramışsın hastaneyi. hadii gözün aydın. şimdi gidip alıp heyete vereceksin ne güzel... inşallah erkenden ordanda cıkar... bende yarın sabah z.kamile gidecem işlemler için. inşallah öğlene kadar bitiririm.

sağol canım. çok sevindim bende. biraz fazla prensipliyim sanırım. konseyde takılınca acayip stres yapmıştım kendime. rahatladım şimdi.

sağol canım. çok sevindim bende. biraz fazla prensipliyim sanırım. konseyde takılınca acayip stres yapmıştım kendime. rahatladım şimdi.

:)) ne zaman gidip alacaksın. yarın sabah ben gidiyorum. bilsemki bana verirler dosyanı yarın gitmişken seninkinide alır teslim ederdim diğer tarafa, sadece evrak alıp oraya vermek için gitmek cok sacma. keşke o işide kendileri yapıverse.

canım çok sağol. ben zaten zk da bulabilirsem bi tayfun beyle konuşmak istiyordum. evrakların fotokopisini alıcam dosyadan ordan da eurofertile geçerim görüşme için. nüfus kayıt örneğim eksikti onu çıkarttım dün. yarın teslim etmeden önce dosyaya koyarım. fotokopileri alıp öyle giderim eurofertile.

Ok. evraklardan fotokopi almak lazım. ben şimdiden var olan smear kültür vs onlardan aldım. bi daha gerektiğinde inşallah gerekmezde elimde bulunsun.. sen eurofertile mi yaptırmayı düşünüyorsun.

Ok. evraklardan fotokopi almak lazım. ben şimdiden var olan smear kültür vs onlardan aldım. bi daha gerektiğinde inşallah gerekmezde elimde bulunsun.. sen eurofertile mi yaptırmayı düşünüyorsun.

eurofertil ve istanbul tüp bebek var aklımda. zk dönüşü yakın olduğu için eurofertile gideyim diyorum ilk olarak. yarın için randevu aldım sadık beyden 10.30 a. bu arada sen umutta hangi doktoru düşünüyorsun.

Son düzenleme:

sen yarın sabahtan z. k. de olacaksın galiba. bende erkenden gidecem. 1.60 boylarında kısa minyon tipli, kısa saçlıyım... belki karşılaşabiliriz orda :)
Umut da çalışan ve bize umut u tavsiye eden adam süleyman bey in ismini vermiş. süleyman beyi düşünüyorum.

anladım canım. ulun beyi de methediyorlar ondan sordum. bende sabahtan gidicem yarın. karşıdan geldiğim için köprü trafiği vs ancak 9.30 gibi olabiliyorum hastanede. sana bakıcam ama mutlaka:) bende topukluyla sanırım 1.66 civarıyım uzun sarı saçlarım var. bakarsın karşılaşırız:)

bu arada adetin 2 veya 3. günüsabah 8:30 da gel demişlerdi ya randevu almama gerek yok değil mi? tüp bebek randevu kısmına baktım, kenan ve belgin varmış. kenan beye en erken 10:20 boş görünüyor

bu arada adetin 2 veya 3. günüsabah 8:30 da gel demişlerdi ya randevu almama gerek yok değil mi? tüp bebek randevu kısmına baktım, kenan ve belgin varmış. kenan beye en erken 10:20 boş görünüyor

randevu almana gerek yok randevusuz çalışıyorlar. yarın sabahtan aç karna gidip, sekretere kan ve ultrason girişi yaptırman yeterli. tüp bebek için hormon biyokimya ve seroloji kan tahlillerini girecek sen tüp için kan tahlilleri ve ultrason dersen hepsini girer.

Trafiği bilmez miyim. her sabah kartaldan levent e geliyorum. gecen gün z.k. gittiğimde hemen üsküdara indim, ordan vapurla 5 dk da beşiktaş ve 10 dk sonra işyerindeydim. dedimki keşke üsküdarda otursaydım. hiç trafik derdi olmazdı :) uzun sarı saçlı birini görürsem gider sorarım, tabii o koşturmada, ultrasyon sonrasında kendimde olur ve görürsem :)

Tamam, yarın söylerim :) kan, ultrason,ekg, akciger filmi, hepsini girdinizmi diyede sorarım.

:)) leventte mi çalışıyorsun. yakınmışız aslında. bende şişlideyim. her sabah gidip gelmek zor gerçekten. allah kolaylıklar versin. bide mesai bitiminde feci kalabalık olur yollar.

kızlar nasılsınız? elifcim başlamışsın hayırlı olsun tedavin.
benim bugün canım sıkkın biraz işle ilgili. umarım sizde herşey yolundadır.

başladım baharcım evet başlamak bitirmenin yarısıdır derler inşallah su gibi akar geçer zaman 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenirim. iş ile ilgilide sıkma canını olur ara sıra şuanda gergin günler de geçiriyosun etkisi oluyodur onca yıllık elemansın kimse bakmaz bile bence sen de üzme kendini değmez tatlı canını üzmeye :)))

ben de suyunu yapmaya cesaret edemiyorum 225 yeterince kallafi gelir bana :d sadece yicem günde 4-5 tane.

canım çok sevindim raporunun konseyden çıkmasına artık son basamak ilaç raporun kaldı bu senin moralini de yerine getirir. ruh halin aynı benim adet olmadan önceki halim canım moralsiz üzgün bitkin tatlıya gömülen bir tip. ne kadar etkiliyor insanı bu hormonlar. bu durumda kasım adetine yetişecek mi raporun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…